Ο τίγρης και η κοπελιά του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα. Για να μην τα πολυλογώ και πολύ θα μπω κατευθείαν στη ιστορία που μου συνέβη πριν λίγες ημέρες.

Είμαι εδώ και πολύ καιρό με μια κοπέλα Λένα (αλλαγμένο όνομα) έχει πολύ ωραίο σώμα πράσινα μάτια και κόκκινα μαλλιά, μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, στο σεξ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εκτός από παρτουζες και διάφορα τέτοια με τρίτα άτομα, βασικά δεν το έχουμε σκεφτεί αλλά και ούτε εγώ θα θέλω πιστεύω.

Να μπω στο ζουμί όμως γιατί πολύ καθυστέρησα:

Τις τελευταίες μέρες είμαι μόνος μου στο σπίτι και έρχεται πολύ συχνά και έτσι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σεξ όπου θέλουμε και χωρίς το φόβο να χτυπήσει κάποιος την πόρτα η να πάρει τηλέφωνο, έτσι συνέβη και την περασμένη εβδομάδα ήρθε εγώ είχα κάνει κάτι δουλειές στο κήπο και είχα ιδρώσει έτσι μπήκα να κάνω μπάνιο εκείνη έκατσε να δει τηλεόραση (έτσι νόμιζα) είχε γδυθεί και είχε μείνει μόνο με ένα μικροσκοπικό string το οποίο έγραφε σεξ μπροστά.

Μόλις πήγα στο δωμάτιο και το είδα αυτό μου άρχισε να μου σηκώνεται ο πούτσος μου το κατάλαβε και μου είπε τη θέλει ο τίγρης μου και του δίνει ένα πεταχτό φιλάκι και αμέσως τον αρπάζει και τον βάζει όλο στο στόμα της (όσο μπορούσε!!!)

Εγώ για να την ικανοποιήσω αρχίζω και της κάνω ένα τέλειο γλειφομουνι όπου σιγά σιγά άρχισε να μου λέει σε θέλω σε θέλω τώρα έλα μπες μέσα εγώ όμως δεν έμπαινα ήθελα να την βασανίσω λίγο ακόμα ήξερα ότι όταν θέλει να γαμηθεί θα κάνει τα πάντα και έτσι εγώ συνέχιζα να ' την βασανίζω '

Μετά από λίγο έβαλα γρήγορα ένα προφυλακτικό και της είπα να σηκωθεί και να μου στηθεί στα τέσσερα αυτή σαν καλό κορίτσι έκατσε και στήθηκε μου λέει όμως μη μπεις απότομα γιατί με πονάει ο τίγρης πολύ σε αυτή τη στάση. Τι ήθελε και μου το είπε μπήκα στην αρχή αργά αλλά με μια απότομη κίνηση μπήκα όλος μέσα δεν κατάφερε να κρατήσει τη φωνή της και έριξε μια τσιριδα η οποία ήταν αρχικά πόνου αλλά μετά έγινε ηδονής και ευχαρίστησης.

Συνέχισα να την πηδάω για αρκετή ώρα ώσπου μου ήρθε να χύσω και αλλάξαμε στάση την έβαλα σε μια αγαπημένη μου στάση ξάπλωσα εγώ από κάτω και της είπα να ανέβει από πάνω μου με γυρισμένη την πλάτη και άρχισα να την γαμάω στην αρχή σιγά αλλά μετά πιο γρήγορα εκείνη βρισκόταν σε μια απίστευτη νιρβάνα και μου φώναζε διάφορα βάρα με βρίσε με ξέσκισε με την πουτάνα τι μου κάνεις ξεκολιασε με την καριόλα γουστάρω τον τίγρη σου και αλλά διάφορα τέτοια

Εμενα αυτά με τρελαίνουν και το ήξερε καλά εγώ δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω και επιτάχυνα τους ρυθμούς μου εκείνη να μου λέει μην τελειώσεις γιατί σε θέλω ακόμα όχι μη όχι ε δεν άντεξα παραπάνω βγήκα με μια απότομη κίνηση και έβγαλα γρήγορα το προφυλακτικό και της είπα πουτανιτσα παρτον στο στόμα σου θέλω να τα καταπιείς όλα και σαν καλή σκλάβα άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι όπου δεν άργησα και εγώ να τελειώσω στο στοματάκι της.

Καθίσαμε για λίγο να ξεκουραστούμε και μετά από λίγη ώρα συνεχίσαμε τα κόλπα μας. Εκείνο το βράδυ της ξέσκισα και τον κώλο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")