Η αχόρταγη περιπτερού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μας τοποθετείτε χρονικά στο καλοκαίρι του 2004 και μάλιστα την περίοδο που ήταν η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Εγώ τότε δούλευα σε ένα γραφείο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και τα απογεύματα κάναμε το παρκάρισμα των αυτοκινήτων για να μπορέσουν να τα πάρουν οι πελάτες το πρωί.

Ήταν το απόγευμα του ημιτελικού και εμείς είχαμε βαλθεί να τελειώσουμε όσο πιο νωρίς μπορούσαμε το παρκάρισμα των αυτοκινήτων για να μπορέσουμε να δούμε τον αγώνα.

Σε κάποιο από τα δρομολόγια σταμάτησα σε ένα περίπτερο για να πάρω ένα καφεδάκι. Πάω στο ψυγείο παίρνω το καφεδάκι και φτάνω μπροστά στο περίπτερο να πληρώσω σηκώνω τα μάτια μου και τι να δω. Μια κοπέλα παχουλή (όπως ακριβώς μου αρέσει μια γυναικά) με υπέροχο πρόσωπο και κάτι μάτια τα οποία μόλις τα είδα κόντεψε να με πιάσε ρεύμα. Πλήρωσα και έφυγα.

Στο επόμενο δρομολόγιο σταμάτησα ξανά σε αυτό το περίπτερο μόνο και μόνο να της πιάσω κουβέντα πράγμα που έγινα και μετά από κανένα μισάωρο που μιλούσαμε με κάλεσε να μπω μέσα στο περίπτερο να κάτσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Λίγη ώρα μετά με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο και με έψαχναν. Αλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού το βράδυ κατά τις 12 που έκλεινε το περίπτερο. Η ώρα δεν περνούσε. Όταν έφτασε η ώρα την πήρα και πήγαμε βόλτα με το αμάξι και καθίσαμε σε μια ερημική παραλία. Εκείνη πρότεινε να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Εγώ της είπα ότι δεν έχω μαγιό και εκείνη μου είπε ότι ούτε και αυτή έχει και ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο γυμνοί.

Εγώ προς στιγμήν σάστισα και εκείνη μετά από λίγο με ρώτησε αν ντρέπομαι και εγώ της απάντησα πως όχι. Εκείνη την στιγμή γδύθηκε και βούτηξε στη θάλασσα. Βούτηξα και εγώ.

Μετά από πολύ ώρα κουβέντα και κολύμπι με πλησίασε και με φίλησε στο στόμα. Τρελάθηκα και το καυλί μου έγινα τούρμπο. Εκείνη το κατάλαβε και με τράβηξε και βγήκαμε έξω. Ξαπλώσαμε στην παραλία και εκείνη έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο στόμα της. Ήξερε τι έκανε και ότι έκανε το έκανε τέλεια μέχρι που ένοιωσα ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Την σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα και κατέβασα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύψω απαλά και αισθησιακά το μουνάκι της ήταν πλυμυρισμένο από υπέροχα υγρά τα οποία έγλυφα με λαιμαργία καθώς ήταν αναμεμιγμένα με το αλάτι της θάλασσας πράγμα που με έκανε να καυλώσω όσο πιο πολύ γίνεται. Έγλυφα το μουνάκι της σαν τρελός.

Εκείνη τελείωνε ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε στο μουνί της τόσο δυνατά που κόντεψα να χάσω την αναπνοή μου αλλά δεν σταμάτησα να την γλύφω. Ένας πολύ δυνατός οργασμός την κατέκλεισε και έριξε μια πολύ μεγάλη ποσότητα υγρών στο στόμα μου εγώ τα έγλυψα με μανία και μετά σηκώθηκα.

Την γύρισα στα τέσσερα και κάρφωσα το καυλί μου μέσα της εκείνη χτυπιόταν και βογκούσε σαν τρελή. Με είχε τρελάνει όλο αυτό το σκηνικό. Έφτασε η ώρα να χύσω.

Βγήκα από μέσα της και έχυσα στη πλάτη της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")