Η Σοφία είχε θάρρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Πέρυσι το χειμώνα αποφάσισα να συγκατοικήσω με τον κολλητό μου τον Πάνο. Είμαστε πολύ δεμένοι σε σημείο που μοιραζόμαστε τις ίδιες γυναίκες. Ένα βράδυ λοιπόν είχε έρθει σπίτι η κοπελιά μου η Σοφία. Δυο χρόνια μικρότερη από μας, γύρω στα 23, με υπέροχα πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά, κι ένα κορμί θανατηφόρο. Αυτό που μου αρέσει πολύ πάνω της είναι ότι είναι μικροκαμωμένη και βγάζει μια απίστευτη αθωότητα το βλέμμα της.

Με τον Πάνο γνωρίζονταν αρκετά χρόνια και είχαν μεταξύ τους μια οικειότητα. Η Σοφία είχε έρθει φορώντας ένα στενό τζιν παντελόνι που τόνιζε τον υπέροχο στρογγυλό της κώλο και ένα κόκκινο μπλουζάκι στράπλες, που μετά βίας κράταγαν τις βυζάρες της καλυμμένες. Βάλαμε ποτά να πιούμε και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι που πρότεινε ο Πάνος να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

-    «Ρε παιδιά, παίζουμε θάρρος ή αλήθεια;»

Εμείς βάλαμε τα γέλια, αλλά δεν είπαμε όχι με τη Σοφία να του απαντάει:

-    «Δεν νομίζω ότι είσαι και τόσο ειλικρινής…»

-    «Κι εσύ Σοφία μου όμως νομίζω ότι έχεις έλλειψη θάρρους. Δεν πιστεύω ότι είσαι τόσο τολμηρή!»

-    «Αυτό θα το δούμε!»

Και κάπως έτσι με τα αίματα να έχουν ανάψει, ξεκινήσαμε τις ερωτήσεις. Με τον Πάνο φυσικά φανταζόμασταν την κατάληξη της βραδιάς. Άλλωστε το να πάρουμε παρτούζα την Σοφία ήταν κάτι που πολλές φορές το είχαμε συζητήσει. Και τώρα υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πολλές αλήθειες βγήκαν στη φόρα, όπως ότι ο Πάνος έχει πάρει την κοπέλα του μαζί με ένα φίλο του. Και όταν άρχισε να περιγράφει για το πως έγλειφε μια τον έναν και μια τον άλλον και για τους απανωτούς οργασμούς που είχε, είδα την Σοφία να δαγκώνεται και να ζηλεύει... Εκεί κάπου αποφάσισα να χοντρύνουμε το παιχνίδι.

-    «Λοιπόν Σοφία, θάρρος ή αλήθεια;»

-    «Θάρρος!», είπε με πονηρό ύφος.

-    «Ok, βγάλε το παντελόνι σου».

-    «Μπα δε νομίζω ότι θα το κάνει!», γέλαγε ο Πάνος. «Είναι δειλή!»

Αυτό ήταν. Η Σοφία σηκώνεται, βγάζει το τζινάκι της και μένει με ένα κόκκινο στρινγκάκι και το κόκκινο στράπλες της! Ο Πάνος έπαθε πλάκα με την κωλάρα της. Την είχε δει μόνο από φωτογραφίες που του έδειχνα.

-    «Σειρά σου Πάνο…», είπε η Σοφία με ύφος που υπονοούσε πολλά.

-    «Θάρρος!», λέει ο Πάνος.


Μένει κι αυτός χωρίς παντελόνι, όπως κι εγώ στη συνέχεια. Είχαμε μένει με τα σλιπάκια μας και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο καυλωτική που με το ζόρι κρατιόντουσαν μέσα οι πούτσες μας.

-    «Λοιπόν Σοφάκι, θάρρος να υποθέσω;», της λέω.

-    «Εννοείται!», μου απάντησε.

Και εκεί που περίμενε να της πω να βγάλει κάτι, της λέω:

-    «Πήγαινε στον Πάνο και βγάλε του με τα χέρια και τα δόντια το σλιπάκι».

Πάγωσαν για λίγο τα παιδιά, όμως η Σοφία τον πλησίασε, έσκυψε και του δάγκωνε το σλιπάκι πάνω από τον πούτσο του και με τα χέρια του χούφτωνε τον κώλο και του το κατέβαζε. Κοντέψαμε να χύσουμε και οι δυο εκείνη την ώρα. Του το κατεβάζει λοιπόν και πετιέται έξω ένα μεγάλο χοντρό καυλί και αναπόφευκτα την χτυπάει στο πρόσωπο. Δεν άντεξε το μωράκι μου και το πήρε κατευθείαν στο στόμα.

Έβλεπα την Σοφία να τσιμπουκώνει τον κολλητό μου και είχα τρελαθεί από την καύλα. Την πλησίασα και της έβγαλα το στράπλες που φορούσε και άρχισα να της γλείφω το λαιμό από πίσω και να της πιάνω τις βυζάρες της και με τα δυο χέρια. Έγλειφε τον Πάνο σαν τρελή, μέχρι που την ξάπλωσε και της άρχισε ένα απίστευτο γλειφομούνι. Εγώ την έγλειφα στο στήθος και η Σοφία μου τον έπαιζε με μανία. Έχυνε απανωτά και φώναζε,

-    Γαμήστε με! Γαμήστε με! Πες στον Πάνο να μου χώσει το καυλί του!»

Ο Πάνος κατευθείαν φόρεσε ένα προφυλακτικό και μπήκε μέσα της. Την ώρα που έμπαινε μέσα της μπορεί να την άκουσε και όλο το τετράγωνο.

-    «Ναι!!! Αααααααχχχχχχχχ! Γάμα με! Γάμα το μουνάκι μου! Σκίστο!»

Την είχε βάλει στα τέσσερα πλέον και την γάμαγε ο Πάνος από πίσω κι εγώ από το στόμα. Αλλάξαμε στη συνέχεια και ανέβηκε η Σοφία από πάνω μου και μου χάριζε μια υπέροχη θέα. Τα δυο υπέροχα βυζιά της να κουνιούνται πάνω - κάτω, και τον Πάνο όρθιο να έχει το καυλί του στο στόμα της. Η Σοφία είχε παραλύσει από την καύλα κι εμείς προσπαθούσαμε να μη χύσουμε. Πράγμα αναπόφευκτο.

Έτσι η Σοφία μας πήρε και τους δυο στο στόμα της. Ήμασταν όρθιοι και την είχαμε στη μέση. Ένα της χέρι για κάθε πούτσο. Έγλειφε πότε εμένα και πότε τον Πάνο. Εγώ δεν άντεξα και έχυσα στο στήθος της και ο Πάνος στη γλώσσα και στο λαιμό της. Μετά από ένα ντουζάκι συνεχίσαμε ως το πρωί...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")