Ο καθηγητής είχε τις παραξενιές του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σας γράφω για το πώς το έκανα με το καθηγητή γερμανικών μου.
Τώρα είμαι 29 χρονών και σε όλη την ζωή μου ήμουν μαθήτρια. Όχι πάντα καλή μαθήτρια αλλά σχεδόν πάντα κάτι μαθαίνω. Από γερμανικά και Η/Υ μέχρι αυτοάμυνα και πρώτες βοήθειες.

Πέρυσι γράφτηκα σε μια σχολή ξένων γλωσσών που είχε ταχύρυθμο τμήμα για ενήλικες. Καθηγητή είχαμε έναν Αυστριακό με πολλά χρόνια στην Ελλάδα, 48 χρονών, παντρεμένος με μια απίστευτη 40άρα, ψηλός και με ένα περίεργο μουσάκι. Το χαρακτηριστικό του ήταν το άψογο ντύσιμο του.

Η σχέση μας άρχισε όταν τον συνάντησα στο παζάρι με τα φθηνά βιβλία που γίνεται στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ψωνίσαμε μαζί, μετά πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο του (BMW καινούργια) και καταλήξαμε σε ένα διαμέρισμα που έχει και γαμηθήκαμε. Ήταν πολύ δυνατός, μόνο πισωκολλητό και τελείωσα σε λιγότερο από 10 λεπτά και αυτός έχυσε επάνω μου. Για να τον ψαρέψω του είπα πως η γυναίκα του είναι τυχερή που έχει τέτοιο γαμιά αλλά αυτός δεν μίλησε. Δεν ήταν η πρώτη σχέση που θα είχα με παντρεμένο και ξεκινήσαμε να βλεπόμαστε.

Το κάναμε στο διαμέρισμα αυτό ή και στο σπίτι του και ποτέ δεν ανησυχούσε για την γυναίκα του. Μετά άλλαξε συνήθειες, ένα βράδυ που σχολάσαμε αργά 11:30 με πήρε με την BMW για να με πάει σπίτι μου. Στο δρόμο όμως σταμάτησε σε ένα αδιέξοδο με εγκαταλελειμμένα από όλες τις μεριές. Άνοιξε το μαγαζί του, τον έβγαλε έξω και μου είπε να του κάνω πίπα. Ήδη γαμιόμουν με παντρεμένο και με καύλωνε και η ιδέα, έτσι έσκυψα. Είχε χώσει τα δάχτυλά του μέσα στα μαλλιά μου αλλά δεν με πίεζε και έχυσε στο στόμα μου. Ήθελε να τα πιω για να μην λερωθεί αλλά ακόμα και έτσι λερώθηκε λίγο.

Από τότε αυτό το κάναμε κάθε φορά που είχαμε μάθημα, δηλαδή τέσσερις φορές την βδομάδα αλλά δεν μείναμε εκεί. Άραξε το αυτοκίνητο σε δρόμο μόνο με αποθήκες και αραγμένα φορτηγά και αρχίσαμε να γαμιόμαστε στα μπροστινά καθίσματα. Εγώ ήμουν στα τέσσερα και αυτός είχε ανέβει από πάνω, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια ομάδα από Πακιστανούς μας είδε και σταμάτησε. Του το είπα και αυτός μου είπε ένα «ναι» και τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να μην τους κοιτάω στα μάτια, είχα ψιλοτρομάξει.

Οι Πακιστανοί έλεγαν διάφορα, είχαν ακουμπήσει στον τοίχο και μερικοί είχαν βάλει τα χέρια τους μέσα στα παντελόνια και τους έτριβαν. Ήθελα να του πω να φύγουμε αλλά αυτός έχυσε με ικανοποίηση μέσα μου και καθίσαμε στις θέσεις μας. Όταν οι Πακιστανοί άρχισαν να φεύγουν ησύχασα λιγάκι και όταν τους προσπεράσαμε με το αμάξι τους χαιρέτησε κιόλας. Το τελευταίο που έγινε πριν να διακόψω έγινε σε ένα οίκο ανοχής στην Λιοσίων.

Αλλού πηγαίναμε αλλά με έπεισε να τον ακολουθήσω μέσα. Δεν υπήρχε άλλος πελάτης και είπε σε μια εξηντάρα υπεύθυνη ότι ήθελε να με γαμήσει μέσα στο δωμάτιο της “κοπέλας” και να κοιτάει κιόλας. Η κοπέλα ήταν εκεί μπροστά μας και άκουγε χωρίς να ξαφνιάζεται, ίσως να μην καταλάβαινε. Πήραν 150 ευρώ, κλείδωσαν την εξώπορτα και μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο με την ιερόδουλη.

Αυτή άλλαξε κιλότα, ήταν εικοσάρα πολύ βαμμένη αλλά όμορφη με ωραίο σώμα, μάλλον αλλοδαπή. Η μεγαλύτερη γυναίκα ήρθε και αυτή στο δωμάτιο και είπε ότι ήθελε να βλέπει και εκείνη και ο δικός μου της είπε εντάξει.
Στο δωμάτιο είχε μόνο dark light φωτισμό, ένα κρεβάτι χτισμένο, με υαλότουβλα γύρω γύρω, δυο πολυθρόνες και στον τοίχο μέσα σε κάδρα αφίσες με πορτρέτα γυμνών γυναικών και μια συσκευή air condition. Ενώ απέξω το κτίριο φαίνονταν απεριποίητο μέσα είχαν πέσει λεφτά. Η εξηντάρα κάθισε όρθια δίπλα από την πόρτα όσο γδυνόμουν και η κοπέλα σε μια πολυθρόνα. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και ο Καθηγητής που δεν είχε γδυθεί μόνο είχε βγάλει την πούτσα και τα αρχίδια του μέσα από το άνοιγμα του παντελονιού του ήρθε και μου τον έδωσε στο στόμα. Ο Καθηγητής είχε βάλει τα χέρια του στο κεφάλι μου και καθοδηγούσε αυτή την φορά και με πίεζε να τον βάλω όλο μέσα ενώ εμένα μου έτρεχαν σάλια από το πιγούνι.

Μετά γύρισα στα τέσσερα, με τα χέρια άνοιγα τα κωλομάγουλα και ακούμπησα το κεφάλι στα σεντόνια (για όλα αυτά μου έδινε συνέχεια οδηγίες). Έχωσε τον πούτσο του και με γάμησε πολύ σιγά. Με την ώρα άρχισε να πιάνεται η πλάτη μου και να νιώθω σαν τσιμπήματα στην σπονδυλική στήλη αλλά μπορεί να ήταν και η ιδέα μου.

Η εξηντάρα είχε ερεθιστεί και χαϊδεύονταν και αυτό από μόνο του είχε κάτι το ερωτικό επάνω του ενώ ο καθηγητής μου φαίνονταν ότι ήθελε να τους δείξει θέαμα. Έβγαλε το πούτσο από το μουνί μου και τον έσπρωξε στον κώλο μου. Αναστέναξα και βόγκηξα, το ίδιο και η εξηντάρα που είπε σιγανά:

«Ξέσκισε της το κώλο της πουτανάρας».

Ο Καθηγητής δεν άντεξε πολύ και έχυσε μέσα στην κωλότρυπα μου και η εξηντάρα ήρθε να δει. Όταν ντυνόμουν με ρώτησε αν ο Καθηγητής ήταν άντρας μου και αν όχι αν πληρωνόμουν, όταν της απάντησα αρνητικά και στα δύο μου είπε ότι χαραμιζόμουν και ότι θα μπορούσα να βγάλω πολλά λεφτά. Δεν της απάντησα τίποτα, τι απάντηση να της έδινα; Φύγαμε με τον Καθηγητή και πήγαμε στο διαμέρισμα. Η σχέση μας τέλειωσε κυρίως γιατί δεν ήθελα να ακολουθώ άλλο τις φαντασιώσεις του αλλά συνεχίζω να είμαι μαθήτριά του στο φροντιστήριο.

Πολλά φιλιά σε όλους

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")