Η πεθερά και οι φίλες της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά παίδες! Καταρχήν ελπίζω όλοι να είστε καλά και να καρφώνετε αβέρτα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς που ανταλλάσουμε απόψεις όπως και αυτούς που είναι λόγια και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Σ’ αυτούς να πω πως όλα δανεικά είναι!!!!

Ας αρχίσουμε με την φάση που παίχτηκε πριν από δύο χρόνια. Ήμουν σπίτι και χτυπάει το κινητό, ήταν ο αδερφός μου με ρώτησε αν μπορώ να πάω στην πεθερά του για να φτιάξω κάτι ντουλάπια που κρέμασαν. Μιας και ασχολούμαι με τα πάντα το είπα το οκ. Ξεκίνησα το απογευματάκι για το σπίτι της. Ήταν εκεί με δυο φίλες της.

Λίγα λόγια γι αυτήν και της φίλες της: αυτή είναι 60 φεύγα μαύρο μαλλί βαμμένο και από σώμα καλούτσικο το ατού της τα μεγάλα κάτασπρα βυζιά της. Όσο για τις φίλες η μια ήταν βαμμένη ξανθιά κοντά στα 60 με κανονικά πιασίματα και η άλλη γκρίζο μαλλί και αλανιάρα μιας και γεροντοκόρη με μια κωλάρα σπέσιαλ. Μπαίνω μέσα τα τυπικά χαιρετούρες κ.λ.π.

Όλες χήρες το καλύτερο πράγμα στις κατηγορίες γυναικών, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μου έδειξε τα ντουλάπια και άρχισα να μαστορεύω. Αφού τελείωσα είπε να με κεράσει καφεδάκι. Εγώ δεν είχα όρεξη καθώς πεινούσα κιόλας και έτσι παραγγείλαμε σουβλάκια και ρετσίνες. Εγώ είπα ξένος δεν είμαι μπορώ να αράξω όσο θέλω. Μέχρι να έρθουν τα φαγητά καλαμπούρια και γέλια… τις είχα φτιάξει τις θείτσες. Ήρθαν και τα φαγιά, φάγαμε, ήπιαμε… σε κάποια φάση αυτές το παρά-τσούξανε, οι φίλες της μένανε εκεί στην ίδια οικοδομή και είπαν να πάνε σπίτι.

Πήγα να σηκωθώ κι εγώ αλλά η πεθερά επέμενε να κάτσω. Δεν πήγε πουθενά το μυαλό μου, αλλά η πεθερά γνώριζε για το εργαλείο μου μιας και η νύφη μου το έφαγε. Αφού φύγανε οι άλλες και μείναμε μόνοι έρχεται και μου λέει:

-    «Πάμε στον καναπέ να είμαστε πιο άνετα;»

Και πήγαμε. Πάνω στην κουβέντα μου λέει:

-    «Ξέρω το μυστικό σου…»

Και πιάνει το εργαλείο μου. Εγώ τα έχασα για λίγο αλλά μετά είπα: «χήρα είναι ας περάσει καλά η γυναίκα…»

Σηκώθηκα, έβγαλα την μπλούζα μου και βγάζω και το παντελόνι μου και η χήρα τρελάθηκε! Άρχισε να το πιάνει με τα δυο της χέρια και να το παίζει. Με έβαλε να κάτσω και γονάτισε και άρχισε να το γλύφει από πάνω μέχρι κάτω. Πιάνω την μπλούζα της και την βγάζω και πετάγονται οι άσπρες βυζάρες της. Πήρε το εργαλείο μου και το έβαλε ανάμεσα και άρχισε να το παίζει με τις βυζάρες της. Παράλληλα μου έγλυφε το πουτσοκέφαλο.

Με είχε τρελάνει η γαμιόλα και χωρίς να πω τίποτα την χύνω στα μούτρα. Αυτή γέλασε και άρχισε να τα καθαρίζει… και το εργαλείο μου. Την βλέπω σηκώνεται και παίρνει το τηλέφωνο.

Μιλάει με κάποιον και χτυπάει το κουδούνι. Δεν πρόλαβα να ντυθώ και βλέπω τις φίλες της. Αφήνω τα ρούχα μου και τους λέω:

-    «Οργανωμένο το έγκλημα! Τώρα θα περάσετε καλά..»

Κάθομαι στον καναπέ. Έρχονται μια δεξιά και αριστερά και η αλανιάρα γκριζομάλλα στα γόνατα να το γλύφει. Οι άλλες ανοίγουν τα πόδια και βγάζουν στη φόρα τις μουνάρες τους. Εγώ από ένα δάχτυλο στην καθεμιά και να παίζω με τις καύλες τους. Η γκριζομάλλα έκανε τέλειο τσιμπούκι! Την σηκώνω και την βάζω πλάτη σε μένα να κάτσει στο εργαλείο μου. Έβγαλε μια φωνούλα και άρχισε να γαμιέται.

Σε λίγο σηκώνεται η πεθερά και τραβάει την γκριζομάλλα και της λέει:

-    «Η σειρά μου…»

Έπιασε το εργαλείο μου και άρχισε να το χώνει σιγά-σιγά μέσα της. Την ξάπλωσα πάνω μου και άρπαξα τις βυζάρες της και άρχισα να την ξεσκίζω. Ήρθε η σειρά της ξανθιάς… πήρε και αυτή το εργαλείο μου και άρχισε να το χώνει μέσα της. Αφού την άνοιξα καλά την έβαλα να σκύψει λίγο για να βλέπω την κωλάρα της.

Σε κάποια φάση την σήκωσα και τις έβαλα στα τέσσερα όλες και άρχισα να τις ξεσκίζω. Έπιανα τα κωλομάγουλα τους και τα βαρούσα αβέρτα! Τις έσκισα όλες από λίγο. Τώρα ήθελα κώλο. Έρχεται η πεθερά και μου λέει:

-    «Θέλω να με κάνεις να μην μπορώ να κάτσω!»

Της σαλιώνω καλά την κωλοτρυπίδα και παίρνω το εργαλείο μου και αρχίζω να της το χώνω σιγά-σιγά. Μόνο που δεν έκλαψε! Οι άλλες της έκλειναν το στόμα. Αφού την άνοιξα καλά, είπα να την ξεσκίσω καλά. Της έπιασα το μαλλί και την γαμούσα με όλη μου την δύναμη.

Την αφήνω και πιάνω την γκριζομάλλα και την βάζω μπρούμυτα κάτω με ανοιχτά τα πόδια και την ξανθιά πάνω της ανάσκελα και άρχισα να τις ανοίγω και τις δυο. Παράλληλα έφτυνα τις τρύπες τους. Ήμουν έτοιμος να χύσω… η πεθερά ακόμα να συνέρθει! Έπιασα το εργαλείο μου και άρχισα να χύνω τις άλλες δυο στις βυζάρες τους.

Έκατσα στο καναπέ και μου καθάρισαν το εργαλείο. Είχαν τρελαθεί οι θείτσες! Αυτό έγινε άλλη μια φορά και ξανά δεν γούσταρα γιατί είναι πολύ στο μπλα μπλα και μένα αυτό με ξενερώνει. Μόνο την πεθερά όποτε βολέψει πάω και την ξεσκίζω ή έρχεται αυτή σπίτι!!!

Ελπίζω να πάτε τώρα να ξεσκίσετε τα αμόρε σας!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")