Η τσόντα με τις γριές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά και φυσικά να γαμάτε αβέρτα. Εγώ χάθηκα για λίγο ο λόγος πήγα Γερμανία για μια τσόντα που παίξαμε με γριές λυσσάρες. Η φάση ξεκίνησε με ένα τηλέφωνο που μου είπαν τι θα γίνει και που πήρα μια βαλίτσα και ξεκίνησα για Γερμανία. Εκεί  βρεθήκαμε σ ένα σπίτι πολύ χλιδάτο.

Όπως πάντα φτάνω πρώτος. Ήμουν αραχτός στο σαλόνι με τον σκηνοθέτη και μιλούσαμε και φτάνουν δυο γριές πολύ γνωστές πορνοστάρ, για όσους ξέρουν η miss Dana και miss Deauxma. Η Dana είναι μια 60άρα γκριζομάλλα με γαλανά μάτια δυο βυζάκια πεπονάτα και μια κωλάρα για σκίσιμο, η δε Deauxma είναι μια ψηλή 50άρα μαύρα μαλλιά πράσινα μάτια και δυο σιλικονάτες βυζάρες. Είπαμε ένα γεια και χωρίς να χάσουν χρόνο μου χούφτωσαν το εργαλείο και λένε πως όντως είναι αλήθεια.

Πήγανε στα δωμάτια τους και σε λίγο κατέβηκαν κάτσαμε να φάμε και συζητούσαμε τις λεπτομέρειες τις ταινίας με τον σκηνοθέτη. Πέρασε η ώρα και πήγαμε για ύπνο. Οι γριές ήρθαν στο δωμάτιο μου και μιλούσαμε και οι δυο ήταν με τα στρινγκάκια τους και τίποτα άλλο, εγώ με την φόρμα. Εκεί που μιλούσαμε η Dana άρχισε να μου χουφτώνει το εργαλείο και η άλλη να με φιλάει. Πιάνουν την φόρμα και την κατεβάζουν και βλέπουν το εργαλείο μου.

Μέσα στη χαρά αυτές άρχισαν να το παίζουν. Σηκώθηκα και αυτές πέσανε στα γόνατα και άρχισαν να το τσιμπουκώνουν αυτές που κάποτε τις έβλεπα σε τσόντες δεν το πίστευα! Από την καύλα μου δεν άντεξα πολύ και τις έχυσα αμέσως. Αυτές γελούσαν… κάναμε ντουζάκι όλοι μαζί και πέσαμε για ύπνο όλοι μαζί. Το πρωί ξύπνησα από το τσιμπούκι που μου κάνανε. Το καλύτερο πρωινό τσιμπούκι της ζωής μου! Έχυσα και τα ρουφήξανε όλα! Κάναμε μπανάκι και κατεβήκαμε για πρωινό.

Όσο τρώγαμε το συνεργείο ετοίμαζαν τα πάντα, για να ξεκινήσουμε. Η ταινία άρχιζε με μένα να έρχομαι στο σπίτι και καλά σαν κούριερ και αυτές ήταν στην πισίνα με τα βυζιά έξω. Και καλά επειδή δεν άκουγαν το κουδούνι, πήγαινα πίσω και τις έβλεπα και ξεκινούσε το ξέσκισμα. Σε κάποια φάση μπαίνανε και δυο αραπάδες στην φάση. Τέλος πάντων, ξεκινάμε τα κλασικά χουφτώματα μου κατεβάζουν το παντελόνι και αρχίζουν το τσιμπούκι.

Σε κάποια φάση βάζω μια πετσέτα κάτω και ξαπλώνω την μια και αρχίζω το γλύψιμο στην ξυρισμένη μουνάρα της. Σηκώνομαι, φτύνω την τρύπα της και βάζω σιγά-σιγά το εργαλείο μου μέσα. Όσο πήγαινα και την ξέσκιζα και πιο γρήγορα. Την πιάνω και από το λαιμό και αρχίζω να πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Αυτή να τσιρίζει… την αφήνω και πιάνω την άλλη, την βάζω στα τέσσερα και την καρφώνω στην μουνάρα της. Σε κάποια φάση την πιάνω από το μαλλί και την ξεσκίζω σαν τρελός, και αυτή να φωνάζει! Την αφήνω και ξαπλώνω κάτω, σηκώνω το εργαλείο μου και έρχεται η Deauxma και το βάζει στην κωλάρα της σιγά-σιγά.

Αφού την άνοιξα καλά την ξαπλώνω πάνω μου της χουφτώνω της βυζάρες της και αρχίζω το ξέσκισμα. Αυτή να παίζει με την μουνάρα της και να χύνει ποτάμια. Εκεί έρχονται και οι δυο αραπάδες με τα παλαμάρια έξω. Πήγε η άλλη και άρχισε να τους τσιμπουκώνει. Την βάζουνε κάτω στα τέσσερα και ο ένας της γαμάει το στόμα και ο άλλος την μουνάρα της. Εγώ σηκώνω την δικιά μου και της βάζω το εργαλείο στο στόμα και την γαμάω χωρίς να πάρει ανάσα και την χύνω χωρίς να το βγάλω. Οι αραπάδες την άλλη την έχουν βάλει στη μέση και την ξεσκίζουν. Πάω και εγώ και την γαμάω το στόμα. Σε κάποια φάση τις βάζουμε στα γόνατα και τις χύνουμε όλοι μαζί. Το σκηνικό συνεχίστηκε μέσα στο σπίτι. Τις έχουμε συνέχεια βουλωμένες και τις δυο να τις ξεσκίζουμε αβέρτα, μια την μια, μια την άλλη. Τις είχαμε ανοίξει για τα καλά.

Αυτό γινότανε για κανένα 3ωρο με τις παύσεις και τις αλοιφές που βάζαμε. Ήταν μοναδική φάση! Την άλλη μέρα πήγαμε σε ένα sex shop να δώσουν αυτόγραφα οι γριές. Αυτές συνέχεια έδειχναν εμένα και έλεγαν για το εργαλείο μου. Τελειώσαμε και πήγαμε σπίτι. Αυτές μετά από λίγο φύγανε. Φυσικά ανταλλάξαμε τηλέφωνα και όλα τα σχετικά. Εγώ έκατσα για να γνωρίσω έναν τύπο για μια τσόντα που θα κάνει με μαύρες, τον Δεκέμβριο.

Εγώ αφού έκλεισα δουλειές γύρισα πίσω σπιτάκι μου που με περίμεναν όλες οι γαμιόλες. Και για καλή μου τύχη είδα καινούριο αίμα στην γειτονιά μια χήρα 48χρονών μόνη και περιμένει!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")