Με τον φίλο Τάκη και την γυναίκα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ήθελα και εγώ να σας γράψω μια ιστορία που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου. Δεν έχω κόμπλεξ σε θέματα σεξ και είμαι ελεύθερος σε όλα! Τα ονόματα έχουν αλλαχθεί ...

Αποφασίσαμε να πάμε μια μέρα στον κολλητό μου τον Τάκη μαζί με την γυναίκα μου για Σαββατοκύριακο στον Πύργο όπου του το είχαμε υποσχεθεί. Φτάσαμε και αφού κάναμε όλα τα σχετικά μαζευτήκαμε ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε να βγούμε έξω. Πήγαμε για καφέ κάναμε βόλτα με το ΙΧ και καταλήξαμε να τρώμε σε μια ταβέρνα. Αφού είχαμε πιει μερικά κρασάκια αρχίσαμε να χαζογελάμε και λέγαμε διάφορα. Κάποια στιγμή η Πόπη -γυναίκα μου- πήγε στην τουαλέτα.

Τότε ο Τάκης μου έκανε την πρώτη κρούση λέγοντας:

-    Μα ρε συ, πολύ έχει ομορφύνει η Πόπη...!

-    Πιες και άλλο. Του λέω εγώ, και θα την δεις πιο όμορφη.

Και ξανά ήπιαμε. Είχαμε ψιλοζαλιστεί όταν φύγαμε. Φτάσαμε σπίτι και καθίσαμε στον καναπέ. Η γυναίκα μου ξάπλωσε πάνω μου και σηκώθηκε η φούστα της αρκετά και το μάτι του Τάκη έπεσε πάνω κατευθείαν. Το πρόσεξα και εγώ έβαλα το χέρι μέσα από την φούστα αντί να την κατεβάσω. Η γυναίκα μου πήγε να μου το πάρει αλλά εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Τάκης και πήγε στο μπάνιο και έτσι με άφησε. Όταν γύρισε ο Τάκης η κατάσταση είχε ξεφύγει φιλιόμουνα με την γυναίκα μου στο στόμα και το χέρι μου είχε ανεβάσει την φούστα μέχρι επάνω και είχε κατεβάσει το καλσόν λιγάκι... Ο Τάκης τότε είπε:

-    ''Ωχ! Σόρρυ ρε παιδιά, να φύγω... ε... Αλλά ζήλεψα''

-    ''Ε, κάτσε τότε ρε Τάκη'' λέω εγώ.

Η Πόπη τότε ανασήκωσε το κεφάλι της και βλέπει τον πούτσο του Τάκη να είναι καυλωμένος κάτω από την πυτζάμα που είχε πάει να αλλάξει και λέει:
-    ''Τάκη δεν ζήλεψες, καύλωσες!''

-    ''Ε, αφού είσαι κούκλα!'' απαντά ο Τάκης και η Πόπη αφού με κοίταξε ότι χαμογελούσα του λέει:

-    ''Κάτσε τότε να μας δεις''

-    ''Ε όχι να μας δει… να συμμετάσχει!'' Λέω εγώ χωρίς να σκεφτώ.

Και σκύβω και φιλάω την Πόπη. Ο Τάκης έρχεται από πάνω μας τότε και αρχίζει να την βγάζει το καλσόν ενώ την χούφτωνε κανονικά. Σηκώθηκε η Πόπη τότε και με μια κίνηση μου έβγαλε το παντελόνι και κοιτώντας τον Τάκη λέει:

-    Έλα πιο κοντά… θέλω να γλύψω και την δική σου την πούτσα...

Δεν την έχω ξαναδεί έτσι την Πόπη! Τους ρουφούσε και τους δυο με μανία. Μας έκανε να χύσουμε και τους δυο πάνω στα βυζάκια της και αμέσως μου λέει:

-    Έλα μωρό μου… τώρα πήδα με και εσύ Τακούλη. Κοίτα...

Άρχισα να πηδάω την Πόπη ενώ ο Τάκης είχε ξανακαυλώσει και τον έπαιζε μόνος του. Ο Τάκης τότε μας πλησίασε και καθώς η Πόπη με είχε καβαλήσει, άρχισε να την φιλάει και να την γλύφει στα βυζιά της. Η σκηνή αυτή με καύλωσε πολύ και έχυσα αμέσως. Τότε ο Τάκης λέει:

-    Σειρά μου τώρα καύλα μου να σε πηδήξω.

Κοιτώντας εμένα που δεν έφερνα καμία αντίρρηση. Και με μια κίνηση γυρίζει την Πόπη στα τέσσερα και της βάζει ένα δάχτυλο στο σφιχτό και τέλειο κωλαράκι της. Δυο φορές το είχαμε κάνει μόνο από πίσω με την γυναίκα μου, αλλά δεν την είδα να φέρνει καμία αντίρρηση. Ο Τάκης τότε άρχισε να χώνει τον πούτσο του στο κώλο της γυναίκας μου. Η Πόπη ούρλιαζε και του έλεγε να την σκίσει όπως και έκανε ο Τάκης πολύ καλά... Χύσαμε πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο στόμα της και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι...

Από τότε ψάχνουμε άντρες και γυναίκες μήπως και προκύψει κάτι...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")