Με την νεαρή παχουλή φίλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πριν αρκετά χρόνια είχα μια σχέση χαλαρή και περισσότερο εξ αποστάσεως με μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά που με εκστασιάζουν. Δηλαδή χοντρή, με πελώρια βυζιά, μεγάλα μπούτια και κωλάθρα και λάτρης του ποτού και του φαγητού! Ήταν δυο χρόνια μικρότερη από μένα δηλαδή 26 αυτή τότε κι εγώ 28. Με μακρύ σγουρό καστανοκόκκινο μαλλί και μια ωραία φατσούλα.

Κάποια μέρα που ήμουν περαστικός από την πόλη της για ένα ταξίδι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει να περάσω από το σπίτι της πριν συνεχίσω το δρόμο μου. Έμενε προσωρινά με τους δικούς της, αλλά εκείνη τη μέρα θα έλειπαν ως τις δώδεκα το μεσημέρι. Με ρώτησε ακόμα και τι φαγητό γουστάρω να μου έχει έτοιμο. Το μυαλό μου βέβαια δεν ήταν στο φαγητό αλλά πως θα την ξεσκίσω και πάλι αφού δεν είχαμε και πολύ συχνά την ευκαιρία.

Φτάνω στο σπίτι της, τρώμε βιαστικά και κάθεται πρώτη στον καναπέ μπροστά σε μια ανοιχτή τηλεόραση. Εγώ κάθισα δίπλα της και άρχισα να χαϊδεύω τα χοντρά της μπράτσα (μ’ αρέσει πολύ αυτό στις χοντρούλες!) και μετά να μαλάζω πάνω από την μπλούζα τις βυζάρες της.

-        «Έλα...», μου λέει και με πάει στο δωμάτιό της.

Βγάζει τη μπλούζα της και βλέπω τα στρογγυλά βαριά μαστάρια της να ασφυκτιούν μέσα σε ένα άσπρο γυαλιστερό σουτιέν. Δεν κρατήθηκα και της τα έβγαλα έξω με μανία για να αρχίσω να πιπιλάω τις τεράστιες ρώγες της και ταυτόχρονα να παίζω με τα κρεάτινα βουνά της. Αυτή ξεκούμπωσε το σουτιέν της μέσα σε βογγητά κι εγώ έχωσα το κεφάλι μου μέσα στα μαστάρια της. Αυτή η αίσθηση με τρελαίνει!

Την κάθισα στο κρεβάτι της και προσπάθησα να της βγάλω το παντελόνι. Παράλληλα έπαιζα με την πλαδαρή κοιλιά της και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος για εκτόξευση. Την ξάπλωσα ανάσκελα και της έβγαλα και την τεράστια άσπρη κιλότα. Δεν άντεχα άλλο. Ξεκόλλησα τα μουνόχειλά της με τα δάχτυλα και άρχισα να την ρουφάω και να της πιπιλάω τις κάτω χειλάρες. Χτυπιόταν και βογκούσε κι αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Τρελαίνομαι να βλέπω μια χοντρή γυναίκα να χτυπιέται καθώς την καυλώνει η γλώσσα μου ή τα χάδια μου. Με γύρισε ξαφνικά και ήρθε από πάνω μου. Κατέβηκε σιγά - σιγά και έγλειψε πρώτα απαλά τον πούτσο μου ενώ αμέσως τον κατάπιε όλον αριστοτεχνικά. Τα τσιμπούκια της πραγματικά έχω να τα θυμάμαι. Με ρουφούσε και παράλληλα η γλώσσα της έπαιζε με το πουτσοκέφαλο που ήταν χαμένο μέσα στη στοματάρα της!

-         «Έλα καύλα μου επάνω μου...»

Της ζήτησα την αγαπημένη μου στάση γιατί φοβόμουν ότι θα ήταν αδύνατο να αντέξω πάνω από μισό λεπτό. Ήρθε και καρφώθηκε στον πούτσο μου κι έμεινε εκεί. Εγώ ασχολιόμουν μια με τα τερατώδη βυζιά της και μια με την κοιλάρα της. Της λέω:

-      «Μωρό μου δεν θα αντέξω θα χύσω…»

Και μετά από τέσσερα - πέντε καρφώματα άρχισα να πλημμυρίζω με σπέρμα το προφυλακτικό μέσα στο μουνί της. Τότε άρχισε κι αυτή να χτυπιέται σαν λυσσασμένη πάνω στον ακόμα σκληρό μου πούτσο ώσπου ύστερα από δυο - τρία λεπτά και ουρλιάζοντας έχυσε κι αυτή. Τα χέρια μου είχαν ανοίξει τα κωλομέρια της και προσπαθούσα να χαϊδέψω και την κωλοτρυπούλα της αλλά δεν έφτανα. Ξάπλωσε επάνω ιδρωμένη και ένιωθα την κοιλιά της να με πιέζει και τις βυζάρες της να κρέμονται στα πλάγια. Με είχε σκεπάσει η νταρντάνα.

Ακολούθησαν άλλα δυο γαμήσια, ένα πισωκολλητό ατελείωτο (η δική της αγαπημένη στάση) κι ένα κανονικό όπου η αντίσταση που έβαζε η κοιλάρα της σε κάθε μου κάρφωμα μου προξενούσε τρομακτική καύλα.Ενδιάμεσα βέβαια τα παιχνιδάκια μας ήταν ασταμάτητα με καλύτερο όταν της έγλειφα τα δάχτυλα των ποδιών και μετά της τα έπαιρνα τσιμπούκι. Με τρελαίνει αυτό να γλείφω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και μετά να το ρουφάω, όπως μου ρουφούσε κι αυτή τον πούτσο.

Θα παρακαλέσω να μην σχολιάζετε όσοι δεν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τέτοιου είδους ιστορίες. Αντίθετα περιμένω με χαρά σχόλια και επικοινωνία με ανθρώπους που έχουμε τα ίδια γούστα και γυναίκες αυτών των διαστάσεων, που έχουν όρεξη για ζωή και δεν παραιτούνται λόγω εξωτερικής εμφάνισης. Τέλος έχω να πω στις γυναίκες αυτής της κατηγορίας να αισθάνονται άνετες και ωραίες γιατί έχουν το δικό τους κοινό και μάλιστα ένα κοινό που γουστάρει με πάθος το χάδι και τον έρωτα μαζί σας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")