Με την γνωριμία από το icq

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα αποφάσισα να γράψω κι εγώ μια ιστορία από τις όχι και τόσο πολλές που θα μπορούσα να διηγηθώ. Την Εύα τη γνώρισα από το icq. Μιλούσαμε αρκετό καιρό και τελικά αποφάσισε να έρθει διακοπές στην Ελλάδα. Ήταν μια ευκαιρία να συναντήσει ο ένας τον άλλον, μια που από μακριά τα είχαμε ψιλοβρεί δε χάναμε και τίποτα να τα πούμε από κοντά. Έτσι ήρθε η μέρα συναντηθήκαμε.

Όσοι το έχουν κάνει, ξέρουν ότι είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα κάποιον που τον έχεις γνωρίσει από φωτογραφίες να τον βλέπεις από κοντά με σάρκα και οστά. Στο ραντεβού μου ήρθε μανάρι, περιποιημένη και φρέσκια. Από μακριά δεν είχαμε επιδοθεί σε cyber, αλλά σίγουρα υπήρχαν τα υπονοούμενα και οι φιλοφρονήσεις. Έτσι μετά από τον καφέ και το ποτάκι, είπαμε να συνεχίσουμε με ένα κρασί στο δωμάτιό μου.

Μπήκε με ένα βλέμμα διστακτικό. Καθίσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να πίνουμε κρασί. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε και έτσι έσκυψα αργά και τη φίλησα. Αν και λίγο μαζεμένη στην αρχή, δεν μάσησα και έτσι σιγά σιγά η μικρή άρχισε να ανάβει. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου με δύναμη, τη χάιδευα στην πλάτη και άρχισα να την ξεντύνω. Η χαρά του καλοκαιριού είναι, ότι η διαδικασία διαρκεί πολύ λίγο και έτσι αφού άρχισε να κάνει και αυτή το ίδιο βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι.

Με τρέλανε το ότι είχε αφήσει μόνο μία μικρή τουφίτσα και όλη η υπόλοιπη ήταν προσεκτικά ξυρισμένη. Το πουλάκι μου ήταν προετοιμασμένο καλά για το βράδυ. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να τη χαϊδεύω σε όλο της το κορμί, ώμους, πλευρά, μηρούς, γάμπες. Σα γατί έκλεισε τα μάτια και απολάμβανε, βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Ασχολήθηκα αρκετά με το στήθος της, πιπιλώντας την και ταυτόχρονα χαϊδεύοντας την γύρω από την τρυπούλα της, χωρίς όμως να αγγίξω. Ταξίδευε σε άλλο κόσμο. Χωρίς καθόλου βιασύνη, έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της, και άρχισα να τη γλύφω, πότε βάζοντας τη γλώσσα μέσα, πότε δαγκώνοντας την κλειτορίδα της και πότε ρουφώντας τα υγρά της. Κάπου εκεί έσφιξε τα πόδια, άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά και αφήνοντας μία κραυγή και ένα λαχάνιασμα να ακολουθεί τελείωσε. Η καρδιά της πήγαινε να σπάσει, αλλά δεν είχα αποφασίσει αυτό το βράδυ να την αφήσω να ξεκουραστεί. Τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να της γλύφω τη ραχοκοκαλιά, και έτσι όπως ήμουν θεριεμένος τον έτριβα απαλά στην τρυπούλα της. Δεν άργησε να έχει και δεύτερο οργασμό την ώρα που της χούφτωνα το στήθος, πιο ήπιο αυτή τη φορά.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπω μέσα της, και έτσι με μια σταθερή κίνηση την καρφώνω και αρχίζω να κουνιέμαι. Άρχισε δεύτερος γύρος αναστεναγμών, ενώ πότε της φιλούσα και πότε της δάγκωνα ελαφρά το λαιμό. Επειδή είχε όμως αρχίσει να τεμπελιάζει, ξάπλωσα μπρούμυτα και της προσέφερα ένα άκρως αναπαυτικό κάθισμα, ενώ της χούφτωνα το στήθος της. Αφού έγλειψε το δάχτυλο, το ακούμπησα στην πίσω τρυπούλα της και έτσι όπως κουνιότανε σιγά σιγά έμπαινε κι αυτό μέσα. Είχε ξεφύγει τελείως και δε χρειάστηκε παρά ελάχιστα λεπτά για να τελειώσει για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά ήθελε μερικά λεπτά να βρει την ανάσα της, και έτσι μετά από ένα γλωσσόφιλο διαρκείας, την έστησα στα τέσσερα. Μπήκα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μέσα της και άρχισα να της δίνω ρυθμό κρατώντας την από τη μέση. Κάπου εκεί τελείωναν και οι αντοχές μου και έτσι καταφέραμε να έχουμε σχεδόν ταυτόχρονα οργασμό, με μένα να τελειώνω στην πλάτη της. Αφού τη σκούπισα προσεκτικά με μία πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό, με ευχαρίστησε καθαρίζοντας με, με ένα υπέροχο γλείψιμο για αρκετή ώρα.

Οι περιπέτειες συνεχίστηκαν αλλά δυστυχώς μόνο για μερικές μέρες ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")