Η σαραντάρα είχε χρόνια να το ζήσει (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού μπήκαμε στο δωμάτιο κατευθυνθήκαμε προς το κρεβάτι την ξάπλωσα απάνω σε αυτό και άρχισα να της γλύφω το υπέροχα βυζιά της Οι ρώγες της ήταν τόσο σκληρές και φουσκωμένες που με τρέλαναν αφού ασχολήθηκα λίγο ακόμα με τα στήθη της πιπιλώντας τα και χαϊδεύοντας τα, κατέβηκα προς τα κάτω έγλυψα τον αφαλό της και κατευθύνθηκα προς τα μουνί της, άρχισα να το γλύφω και να το παιδεύω με την γλώσσα μου, είχε μια υπέροχη γεύση και τα υγρά της άρχισαν και πάλι να κυλούν από την καυτή της τρύπα. Η γλώσσα μου είχε γίνει ποιο απαιτητική και τώρα χωνόταν μέσα στα καυτά της μουνοχειλα γευόμενη κάθε σταγόνα που έβγαινε από αυτό το υπέροχο μουνάκι.

Επικεντρώθηκα στο επάνω μέρος εκεί που ενώνονταν τα μουνοχειλα της και κατάλαβα ότι αυτό την τρέλαινε ποιο πολύ αφού άρχισε και πάλι να τραντάζεται πάνω στο κρεβάτι φωνάζοντας "ναι εκεί καύλα μου, με τρελαίνει η γλώσσα σου". Ο πούτσος μου ήταν τόσο καυλωμένος που σχεδόν πονούσε.

Γύρισα και ξάπλωσα στο κρεβάτι και έφερα πάλι το μουνάκι της στο πρόσωπο μου αλλά αυτή την φορά της έδινα την δυνατότητα να δει την καύλα μου που στεκόταν μπροστά της περήφανη. Χαμήλωσε το σώμα της και έφερε το πρόσωπο της πάνω στον πούτσο μου, στην αρχή άπλωσε το χέρι της και χάιδεψε το ν πούτσο μου σαν να ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήταν αληθινό, η αίσθηση της επαφή μας με τρέλανε ποιο πολύ και ξαναέβαλα την γλώσσα μου μέσα στην μουναρα της με περισσότερη δύναμη, ένοιωθα τα υγρά της να τρέχουν και πάλι πάνω στο πρόσωπο μου, τα χέρια μου τα είχα περάσει πίσω από τα κολομαγουλα της και τα άνοιγα να εμφανισθούν και οι δυο τρύπες της ανοιχτές.

Αυτή είχε χαμηλώσει το πρόσωπο της και ένοιωθα την ανάσα της καυτή επάνω στον πούτσο μου. Κατάλαβα ότι ήθελε προτροπή και τότε της είπα "παρτο στο στόμα σου μωρό μου για σένα έχει γίνει έτσι, από καύλα για σένα" και ένοιωσα απαλά το στόμα της να καταπίνει τον πούτσο μου στην αρχή έβαλε μόνο το κεφαλάκι μέσα και άρχισε να το γλείφει απαλά βγάζοντας κάποια ελαφρά μμμμμ. Λίγο λίγο έπαιρνε θάρρος και βύθιζε όλο και ποιο πολύ το καυλί μου στο στόμα της. Το κατάπινε με μανια το σάλιωνε και το έγλυφε με μίσος λες και σε αυτό ήθελε να βγάλει το απωθημένο της για την στέρηση που είχε τόσα χρόνια και φαινόταν καθαρά πλέον σε κάθε της κίνηση. Και εγώ όμως έγλυφα την μουνοτρυπα της με δύναμη ήθελα να μου δώσει όσο ποιο πολλά από τα χυσια της μπορούσε κάτι που δεν ήταν δύσκολο αυτή η γυναίκα είχε γεννηθεί να χύνει, έτρεχαν συνεχώς τα ζουμιά της απάνω στο πρόσωπο μου και εγώ τα γευόμουν με απόλαυση.

Ο πούτσος μου εν το μεταξύ είχε χαθεί στο στόμα της είχε τρελαθεί από την καύλα που τον ρουφούσε μια τόσο λυσσάρα γυναίκα.

Τα χέρια μου χάιδευαν τα κολομαγουλα της, πήρα με το ένα δάχτυλο μου λίγα υγρά από το μουνί της και τα άπλωσα απάνω στην κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ κλειστή και σφιχτή, έβαλα την γλώσσα μου επάνω της και γεύτηκα την γεύση το μουνοχυματος της ανακατεμένο με την καυλιαρικη μυρωδιά του κώλου της, αυτή στην επαφή της γλώσσας μου με την καυτή της τρυπούλα έκανε λες και την χτύπησε ρεύμα, έβγαλε τον πούτσο μου από τον στόμα της και φώναξε "ναι εκεί καύλα μου δεν μου έχουν γλύψει ποτέ τον κώλο μου" και ξαναβυθισε το καυλί μου στο αδηφάγο πλέον στόμα της λες και ήθελε να τον φάει, ένοιωθα το κεφάλι του πούτσου μου να ακουμπά το λαρυγκα της και η ώρα της αποκορύφωσης ερχόταν, ένοιωθα τα χυσια μου να θέλουν να πεταχτούν στο στόμα της, αλλά κρατήθηκα, ένα δάχτυλο μου βυθίσθηκε στο κωλαράκι της και εκεί ήταν η αποκορύφωση για άλλη μια φορά για αυτή την γυναίκα, άρχισε και πάλι να χύνει σαν τρελή, ούρλιαζε από καύλα και χτυπιόταν με δύναμη, τρανταζόταν συνεχώς.

Ξεκολλήσαμε από αυτό το απολαυστικό 69 και ξάπλωσα στο κρεβάτι φόρεσα ένα προφυλακτικό βιαστικά και την έβαλα να καθίσει πάνω στον πούτσο μου, αργά ένοιωθα να βυθίζομαι μέσα της και ο πούτσος μου να την ανοίγει, αυτή είχε δαγκώσει τα χείλη της και απολάμβανε την σκηνή, αφού κάθισε πάνω του έμεινε για λίγο εκεί. Τα χέρια μου κατευθύνθηκαν προς τα στήθη της και τα μάλαξαν η ρώγες της ήταν σκληρές και τσιτωμένες, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά πάνω στον πούτσο μου και σιγά σιγά ο ρυθμός της αυξανόταν, ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί, ήταν τόση η καύλα που ένοιωθα για αυτή την γυναίκα.

Έγειρε το σώμα της προς τα εμπρός και οι γλώσσες μας ενώθηκαν σε ένα ακόμα καυτή φιλί. Ανασηκώθηκε λίγο και μου είπε "μωρό μου θα ξαναχύσω αλλά να τελειώσουμε μαζί", βέβαια και εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ, ο ρυθμός έγινε γρήγορος άρχισε να χτυπιέται πάνω μου και τότε της είπα "χύνω καύλα μου αδειάζω τον πούτσο μου από την καύλα που μου έφτιαξες" και αυτή όμως άρχισε να χύνει, τρανταζόταν επάνω μου και φώναζε" χυνωωωω...... Χυνωωωωω...... "ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν πάνω στον πούτσο μου και να κυλάνε στα αρχίδια μου.

Έπεσε πάνω μου, και την αγκάλιασα τρυφερά της είπα ότι είναι υπέροχη, την ευχαρίστησα για αυτό που μου είχε προσφέρει και την έσφιξα δυνατά, ένοιωσα ένα δάκρυ της να κυλά από το πρόσωπο της και την κοίταξα με απορία, "έκανα κάτι που σε ενόχλησε" την ρώτησα τότε αυτή κούρνιασε στην αγκαλιά μου σαν μικρό παιδί και άρχισε να με φιλά στο μάγουλο λέγοντας μου ότι ήταν κάτι που δεν είχε ξαναζήσει κανείς άντρας δεν την είχε προσέξει και πως ποτέ δεν έπαιρνε ικανοποιήσει αλλά μόνο έδινε, πρώτη φορά είχε τελειώσει τόσες φορές και με τόση ένταση, πως ο άντρας της ποτέ δεν την είχε γλύψει και ποτέ δεν είχε ακουμπήσει τον κώλο της.

Την πήρα ακόμα ποιο δυνατά στην αγκαλιά μου και την έσφιξα δυνατά. Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο, σε λίγο μπήκε και αυτή ήρθε κάτω από το ντους και πλυναμε ο ένας τον άλλο φιλιόμασταν συνεχώς. Η καύλα που ένοιωθε ο ένας για τον άλλο δεν είχε σβήσει αλλά αντίθετα μεγάλωνε. Η ώρα όμως είχε περάσει και έπρεπε να φύγουμε γιατί σε λίγο θα άρχιζαν να μας ψάχνουν.

Την πήγα πάλι κοντά στο σπίτι της και φιληθήκαμε για άλλη μια φορά. Κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της περίμενα για λίγο όταν έφτασε μου έστειλε μήνυμα στο κινητά " τώρα έχεις και εσύ το τηλέφωνο μου θέλω πολύ να ξαναβρεθούμε" έφυγα και πήγα σπίτι μου.

Η σχέση μας συνεχίζεται με πολλές και τακτικές συναντήσεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")