Τα λόγια είναι περιττά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Pedro 37 ετών.
Την Πέμπτη το μεσημέρι κλείνοντας το μαγαζί και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, στην απέναντι πλευρά του δρόμου στη στάση του λεωφορείου κάθονταν μια σαραντάρα με απίστευτα πόδια σε ένα αποκαλυπτικό σταυροπόδι. Αμέσως μη χάνοντας καιρό , πήγα και κάθισα δίπλα της. Το μόνο που κάναμε ήταν να κοιταχτούμε έντονα στα μάτια. Αν και ήμαστε σε απόσταση αναπνοής δεν επιχείρησα ούτε να της μιλήσω , αλλά ούτε και να την αγγίξω παρόλο που βλέποντας αυτά τα υπέροχα πόδια ο πούτσος μου είχε φουσκώσει το παντελόνι μου.

Όταν έφτασε το λεωφορείο , σηκώθηκε μου τούρλωσε το κωλαράκι της και περίμενε να μπει. Ξοπίσω της μπήκα και γω. Αφού πιάστηκε σε ένα στύλο πήγα και κάθισα κολλητά πίσω της .Όταν ξεκίνησε το λεωφορείο πίεσα το σηκωμένο πούτσο μου στο θεϊκό της κωλαράκι.
Εκείνη έβγαλε ένα αναστεναγμό και με πίεσε ακόμη περισσότερο.

Το υφασμάτινο παντελόνι μου και η πολύ λεπτή φουστίτσα της έκανε το σκληρό μου πούτσο να έχει μπει βαθιά στα κωλομέρια της. Σε όλη τη διαδρομή τριβόμαστε παρόλο που κάποιοι είχαν καταλάβει τι γίνονταν. Εκείνη είχε αρχίσει να τρέμει, ενώ εγώ δεν άντεξα και ένοιωσα το σπέρμα μου καυτό να τρέχει μέσα στο εσώρουχο μου.

Όταν κατέβηκε από το λεωφορείο την ακολούθησα στο σπίτι της. Όταν μπήκαμε μέσα μου χίμηξε. Αφού μου έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο δεν κρατιόταν άλλο γιατί ήθελε να πάρει το πούτσο μου στο στόμα της. Αφού μου κατέβασε το παντελόνι άρχισε να γλείφει τα χύσια μου που ακόμη καλά καλά δεν είχαν στεγνώσει.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πάλι χοντρός και σκληρός και μετά βίας χώραγε στο στόμα της. Τότε την έβαλα να στηριχτεί στη πλάτη του καναπέ και βυθίστηκα από πίσω της στο πολύ υγρό μουνάκι της . Ήταν τόσο μεγάλος ο πόθος μας που γαμιόμαστε με λύσσα. Εκείνη βόγκαγε και έκλαιγε μαζί. Ήταν τόσο ερεθισμένη που τα υγρά της έτρεχαν από τα πόδια της.

Όταν ήρθε σε οργασμό έτρεμε ολόκληρη και ήταν μισολιπόθυμη. Εγώ βρισκόμουν σε ένα άλλο κόσμο και συνέχιζα λυσσασμένα. Οι οργασμοί της ήταν πολλαπλοί. Όταν ήρθε η ώρα να εκραγώ και γω, κάθισα στο καναπέ και αφού έφερα το μουνάκι της στο στόμα μου σε ένα καθιστό 69 άρχισα να χύνω το σπέρμα μου στο στόμα της, ενώ ταυτόχρονα έγλειφα τη κλειτορίδα της και γευόμουν τους χυμούς της. Αφού τελειώσαμε ντύθηκα και χωρίς να πούμε κουβέντα έφυγα.

Άργησα να ανοίξω το μαγαζί, αλλά η περιπέτεια, το σεξ, και η επικοινωνία με γυναίκες πέρα και από τα δεσμά του λόγου , πάντα με συναρπάζουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")