Το ξέρει ότι δεν πρέπει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καταρχήν συγχαρητήρια για το σαιτ και από εμένα.

Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω και γω τη δική μου ιστορία, είναι 100% αληθινή και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ περήφανος για αυτή. Ήτανε λοιπόν καλοκαίρι του 2005 όταν φιλοξενούσα στο σπίτι μου την κοπέλα του αδερφού μου. Είχαν σχέση πολλών χρόνων και αγαπιότανε πολύ.

Εγώ λοιπόν έχω καλές σχέσεις με τον ύπνο και έτσι κάθε μεσημέρι μετά τη δουλειά έπεφτα κουρασμένος για ύπνο βάζοντας ξυπνητήρι την Μαρία (κοπέλα του αδερφού μου). Κάνοντας μια παρένθεση θέλω να πω ότι ποτέ δεν είχα σκεφτεί με πονηρό τρόπο την Μαρία αν και ήτανε μια γυναίκα με φοβερές τεράστιες βιζαρες και κωλαρα και καταπληκτικά τσιμπουκοχειλα. Η Μαρία τελοσπαντων ερχότανε κάθε μέρα και με ξύπναγε είτε με φωνές (σήκω γαϊδούρι) είτε με χάδια (έλα σήκω τώρα να πιούμε καφέ)

Μια φορά λοιπόν όπως κοιμόμουνα ήρθε στο δωμάτιο να με ξυπνήσει έκατσε δίπλα μου και ξύπνησα αμέσως, είχα κάτι σηκωμαρες από τον ύπνο φοβερές και η πούτσα μου είχε βγει έξω από το μποξερακι. Δεν έκανα τίποτα γιατί ούτε καν σκέφτηκα ότι θα δώσει σημασία. Η Μαρία δεν κατάλαβε ότι ξύπνησα και καθότανε και κοίταγε το καυλί μου και τότε άνοιξα λίγο τα μάτια μου και την έπιασα να κοιτάει το καυλί μου και να δαγκώνει τα χείλη της.

Συνέχισα και καλά να κοιμάμαι όταν άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος και με τον αγκώνα της τον πούτσο και να μου λέει ξύπνα Βασιλακο πρέπει να φύγω. Ο πούτσος μου ήρθε σε χειρότερη κατάσταση πήγε να εκραγεί αλλά εγώ εκεί (και καλά κοιμόμουνα)

Λίγο μετά ένιωσα να φιλάει τη ρώγα μου και να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το μποξερακι και να μου τον τρίβει νομίζοντας ότι κοιμάμαι μιας και ξέχασα να το πω ξυπνάω πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Αυτό έγινε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά έφυγε χωρίς να με ξυπνήσει πηγαίνοντας για μπάνιο
.
Άνοιξα για λίγο τα μάτια μου και την ίσα ολόγυμνη να κάθεται έξω από το μπάνιο και φαινότανε σαν να σκέφτεται κάτι.

Τίποτα όμως. Εμένα λοιπόν μου έγινε ψύχωση. Το σκεφτόμουνα όλη μέρα αυτό και μόλις έφυγε τον έπαιξα γιατί δεν άντεχα άλλο.

Σκεφτόμουνα διάφορα ότι δεν είναι σωστό και τέτοια αλλά από την άλλη με καύλωσε τόσο που η καύλα υπερνικούσε τον καλό μου εαυτό. Την άλλη μέρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα αν και γω ήμουνα πιο υποψιασμένος. Μετά από δυο μέρες ήρθε και ο αδερφός μου στο σπίτι. Χαιρετηθήκαμε όλα καλά και πήγε να δει κάτι συγγενείς ενώ εγώ έπεσα πάλι για ύπνο με ξυπνητήρι φυσικά τη Μαρία.  Ήρθε πάλι να με ξυπνήσει αυτή τη φορά με ένα νυχτικό που φαινότανε όλα .

Άρχισε να μου χαϊδεύει χωρίς δισταγμό αυτή τη φορά τον πούτσο που ήδη ήταν σηκωμένος και σε μια στιγμή χωρίς να το σκεφτεί μου πιάνει το χέρι και το βάζει στο μουνί της. Εγώ και καλά ξύπνησα εκείνη τη στιγμή και άρχισα να χαιδευω το μουνάκι της που ήτανε πραγματικά λουσμένο από υγρά. Δεν είπα τίποτα και αμέσως με σήκωσε έκατσε στα τέσσερα και είπε ξέσκισε με τώρα δεν έχασα στιγμή και αμέσως έχωσα το καυλί μου στο μουνί της και τη γάμαγα όσο δυνατά μπορούσα ενώ αυτή έλεγε διάφορα προστυχόλογα.

Ήμουνα έτοιμος να χύσω και δεν ξέρω που το κατάλαβε γύρισε κατευθείαν και τον πήρε στο στόμα και όλα τα χυσια μου πλέον περάσανε στο στόμα της.

Δεν μιλήσαμε καθόλου όλη τη μέρα, ούτε καν κοιταζόμασταν.  Μετά από αυτό το περιστατικό έχουμε γαμηθεί πολλές φορές και στα πιο απίθανα σημεία και με τις πιο απίθανες συνθήκες.

Δεν είμαι περήφανος γι αυτό που έκανα και προσπαθώ να το ξεκόψω τώρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")