Παρηγοριά στη συνάδελφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ξεκινήσω με συγχαρητήρια για την σελίδα σας

Είμαι ο Γιώργος 40 χρόνων παντρεμένος. Θέλω να σας πω μια ιστορία που μου συνέβη πριν λίγο καιρό.

Στη δουλειά μου είναι κάποιες γυναίκες, με μια από αυτές, την Mαρία, 35 χρόνων με αρκετά πλούσιο στήθος. Θα έλεγα ότι είμαστε καλοί φίλοι και λέμε τα προβλήματα μας. Μου λέει μια μέρα ότι θέλει να μου μιλήσει για τον άντρα της .

Προς το απογευματάκι βρήκαμε λίγο χρόνο και ησυχία ,οι πιο πολύ είχαν σχολάσει, και κάτσαμε να τα πούμε . Άρχισε να μου μιλάει και μου λέει ότι ο άντρας της εδώ και ένα μήνα δεν την έχει ακουμπήσει καθόλου, και κάποιες φορές που πήγε αυτή να τον προκαλέσει την απώθησε ,εκτός από την προηγούμενη μέρα που κάνανε έρωτα αλλά δεν ήθελε ούτε να την αφήσει να τον πάρει στο στόμα, ούτε να το κάνουν από πίσω όπως συχνά κάνανε και τους άρεσε. Μετά της είπε ότι αυτά είναι πολύ αισχρά και δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος απλά τόσο καιρό είχε ξεφύγει και τον είχε πλανέψει αυτή.

Μετά από αυτά ήταν πολύ στενοχωρημένη, και έβαλε τα κλάματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και ακούμπησε στο στήθος μου και εγώ της χάιδευα τα μαλλιά .όπως ήταν με το στήθος της να ακουμπάει επάνω μου και να νιώθω και την ανάσα της άρχισα να έχω προβλήματα με το κάτω κεφάλι που άρχισε να μεγαλώνει.

Εκείνη την ώρα έφυγε και ο τελευταίος και μείναμε μόνοι μας στην εταιρεία.
Κουνήθηκα προσπαθώντας να βολέψω τον πούτσο μου καλύτερα γιατί με εσφιγκε

Και τότε το κατάλαβε και αντί να με χαλαρώσει σφίχτηκε πιο πολύ πάνω μου και κατέβασε το χέρι της επάνω στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον χαϊδεύει απαλά. Δεν έμεινα άπρακτος και εγώ άλλωστε πάντα την γούσταρα σαν γυναίκα και ακούμπησα τα χείλια μου στον λαιμό της.

Και άρχισα να την γλείφω αργά ερεθιστικά. Το χάδι της έγινε πιο τολμηρό και σε λίγο νιώθω το χέρι της να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Έβαλε το χέρι της μέσα και μου έπιασε τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος .δεν είναι και μικρός άλλωστε και μάλλον χοντρός. Γυρνάει και με κοιτάει και μετά φιλιόμαστε με πάθος με αφήνει και κατεβάζει το κεφάλι της και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου, μια το έβαζε όλο στο στόμα της και μια μου έγλειφε μόνο το κεφαλάκι. Η γυναίκα ήταν άπαιχτη !!! Εγώ έβαλα τα χέρια μου μέσα από το μπλουζάκι που φόραγε και της έπιασα το στήθος της και άρχισα να της χαιδευω τις ρώγες που είχαν φουσκώσει πολύ και ήταν και τεράστιες. Την σηκώνω όρθια και της βγάζω την μπλούζα και το σουτιέν και πήρα τις ρώγες της της στο στόμα μου και άρχισα να τις γλύφω να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω λίγο, είχε τρελαθεί και εγώ μαζί.

Με σπρώχνει βγάζει την φούστα της και μένει μόνο με ένα πολύ ωραίο κόκκινο στρινγκ. Βγάζω και εγώ τα ρούχα μου και την σπρώχνω να ξαπλώσει σε ένα καναπέ. Αυτή γυρνάει και γονατίζει στον καναπέ τουρλώνοντας τον κώλο της που ήταν φανταστικός!!! Βγάζω γρήγορα ένα προφυλακτικό από το πορτοφόλι μου που είχα μαζί και το φοράω και ακουμπάω πάνω της γλύφοντας της την πλάτη και ο πούτσος μου ακουμπούσε στο μουνάκι της και άρχισε να μπαίνει μέσα.

Σηκώθηκα και άρχισα να τη γαμάω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα. Σε ελάχιστα λεπτά την ακούω να χύνει και να τραντάζεται ολόκληρη. Μου λέει μην σταματάς και εγώ της χάιδευα με το χέρι μου την πίσω τρυπούλα της ενώ έχωνα στο μουνί της τον πούτσο μου. Έδειξε ότι της αρέσει, σε λίγο έβαλα ένα δάκτυλο μέσα και μετά δυο αφού τα σάλιωσα.

Μου λέει έλα βάλτο άλλο που δεν ήθελα εγώ βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και τον ακουμπάω στον κώλο της και αρχίζω να της τον βάζω λίγο μέσα. Τότε μόνη της κάνει απότομα πίσω και τον παίρνει όλο με σα η καύλα μου έφτασε στα όρια της και μέσα σε λίγη ώρα ήμουν έτοιμος να χύσω. Το βγάζω από μέσα της την γυρνάω βγάζω το προφυλακτικό και χύνω πάνω στα βυζιά της.

Με τα χέρια της τα άπλωσε και έτριψε με τα χυσια μου τις ρώγες της. Μόλις ηρέμησα της έδωσα ένα απαλό φιλί στο στόμα. Κοιταχτήκαμε και γελάσαμε.

Ήταν από τα πιο ωραία γαμήσια της ζωής μου. Από τότε το έχουμε κάνει άλλη μια φορά σπίτι της που ο άντρας της δούλευε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")