Ένα γρήγορο με την ώριμη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ανταλλάσσαμε μηνύματα συνέχεια, ώσπου μου λέει σε ένα μήνυμα την Παρασκευή το βράδυ θα βγούμε με κάτι φίλες από την πολυκατοικία που μένω.. θα πάμε σε ένα σκυλάδικο..
Θα έρθεις να με σκίσεις στις τουαλέτες μου λέει. Ότι γουστάρεις καύλα μου της λέω.

Έτσι λοιπόν ήρθε η Παρασκευή 03/11 πάω στο μαγαζί ενώ μου είχε στείλει μήνυμα λέγοντας μου είμαστε σε ένα τραπέζι μπροστά στην πίστα, τις απαντάω έρχομαι..

Πάω και μπαίνοντας κάθομαι στο bar, σε κάποια στιγμή έρχεται κολλάει πάνω μου και με φιλάει στον λαιμό.. δεν σε βλέπουν της λέω οι φίλες σου.. (παντρεμένη βλέπετε..) δεν με νοιάζει.. σε θέλω αλλά δυστυχώς στις τουαλέτες έχει γυναίκα από έξω.. ενώ παράλληλα χόρευε κολλημένη πάνω στο κορμί μου.. και παράλληλα έπιανε τον πούτσο μου.. τον θέλω σαν τρελή λέει..

Τότε έλα έξω στο αυτοκίνητο μου τις λέω σε περιμένω.. οκ μου λέει έρχομαι..

Το αυτοκίνητο μου ήταν παρκαρισμένο σε ένα στενάκι χωρίς φως.. έρχεται μπαίνει στο αυτοκίνητο.. Με το που με βλέπει μου κατεβάζει το παντελόνι και τον παίρνει στο στόμα τις..
Σαν τρελή έκανε..
Μου έλειψε ο πούτσος καύλα μου..
Τον Θέλω είναι πολύ καύλα τον θέλω πολύ γαμιά μου.

Παράλληλα όπως είχαμε τραβήξει πίσω τις καρέκλες βάζω ένα δάχτυλο κατευθείαν στην κολάρα της.. Ώσπου κατάλαβα ότι φορούσε δερμάτινο string... εκεί τρελάθηκα για πάρτι σου καύλα μου μου λέει την βάζω να ξαπλώσει τις ανοίγω τα πόδια και χώνω δύο δάχτυλα στην μουνάρα τις ναι καυλιάρη σκίσε με με τα δάχτυλα σου..

Σκίσε με την πουτάνα παράλληλα πετάω έξω από το σουτιέν τις βυζάρες τις.. Τρελάθηκα τότε και σηκώνετε η καριόλα και μου λέει έλα σκίσε με γαμιά μου πρέπει να πάω μέσα δυστυχώς, σκίσε με την πουτάνα σου.. της χώνω την ψωλή μου μέσα στην μουνάρα της.. Θα σε σκίσω καριόλα κάντο γαμιά μου κάντο σε παρακαλώ μου λέει.

Της τραβάω τα μαλλιά συγχρόνως ενώ την γαμούσα σαν τρελός. Πουτάνα σε σκίζω και γουστάρω σαν τρελός την γαμούσα πολύ δυνατά τρελάθηκα τις βάζω ένα δάχτυλο στην κολάρα της εκεί τρελάθηκε. Γαμιά μου με τρελαίνεις σκίσε με καριόλη σκίσε την πουτάνα σου.. αχ αχ..... Χύνω μωρό μου μμμμμμμμμμμ χύνω.

Τότε έδινε δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια της ναι καύλα μου έλεγε δείρε με κάνε με ότι θέλεις.. μου λέει.. Εκεί τρελάθηκα χύνω πουτάνα της λέω χύνω δώστα μου στο στόμα δώστα μου.. Μου λέει...

μμμμμμμμμμμ ήταν τέλειο μέσα σε 15 λεπτά έζησα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")