Η καύλα καθηγήτρια μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η καθηγήτρια μου είναι 21 χρονών μέτριο ύψος, αδύνατη, μελαχρινή, με τέλεια στητά βυζιά! Ήτανε Δευτέρα που είχα ιδιαίτερο μάθημα στο σπίτι...

Καθώς κάναμε μάθημα και εκείνη μου εξηγούσε κάποια πράγματα, εγώ είχα καυλώσει τόσο πολύ που είχα βγάλει το καυλί μου έξω κάτω από το τραπέζι και κοίταγα τα τέλεια στητά βυζιά της...

Εκείνη μόλις κατάλαβε ότι δεν προσέχω το μάθημα σταμάτησε και μου είπε:

-    «Που κοιτάς;»

-    «Σας προσέχω κυρία…»

Εκείνη χαμογέλασε για λίγο κάπως ειρωνικά και είπε:

-    «Τουλάχιστον σ άρεσε αυτό που είδες;

Εγώ ένιωθα πολύ αμήχανα και δεν της απάντησα.. Και μου ξαναλέει:

-    «Την αλήθεια πες μου. Σ’ άρεσε;»

-    «Πολύ κυρία».

Εκείνη τότε χαμογέλασε και έκλεισε απότομα τα βιβλία... Σηκώθηκε ήρθε εκεί που καθόμουνα και είδε το καυλί που το είχα βγάλει έξω μέσα στην καύλα..

-    «Τόσο πολύ σου άρεσε λοιπόν ε;»

Και άρχισε να μου τον παίζει αργά - αργά... Στην συνέχεια έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει μια πίπα που μόνο που την σκέφτομαι καυλώνω ακόμα και τώρα...

Εγώ καθώς με τσιμπούκωνε έπιανα τα τέλεια βυζιά της. Αχχχ! Τον έπαιρνε ολόκληρο μέσα στο στόμα και έδειχνε να το ευχαριστιέται όσο κι εγώ.

Μετά σηκώθηκα και την έβαλα πάνω στο τραπέζι.. Εκεί της έβγαλα την πολύ καυλιάρικη φούστα που φορούσε και άρχισα να της γλείφω το τέλειο μουνάκι της!

Εκείνη είχε καυλώσει. Αναστέναζε πολύ γρήγορα χωρίς να φοβάται μην μας ακούσει κανείς γιατί ήμασταν μόνοι μας...

Μετά με έβαλε να κάτσω στον καναπέ και έκατσε από πάνω μου και μπήκα μέσα της και άρχισα να γαμάω το τέλειο μουνάκι της!

Ήταν η φαντασίωση μου αυτή η καθηγήτρια!

Για να μην σας τα πολυλογώ αυτό συνεχίστηκε για ώρα και μόλις της είπα ότι είμαι έτοιμος να χύσω, σηκώθηκε, έσκυψε πάνω από το καυλί μου τον έβαλε στο στόμα της και τελείωσα εκεί.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")