Καύλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Θανάσης και είμαι 25 χρονών. Απ’ όταν ήμουν 5 χρονών ο πατέρας μου συζούσε με μία κοπέλα σχεδόν στην ηλικία του. Καθώς μεγάλωνα άρχισα σιγά - σιγά να μπαίνω σε περίεργες σκέψεις…

Αυτή με είχε σαν παιδί της και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μέχρι να φτάσω στα δεκαοκτώ μου, εμφανιζόταν ακόμα και ολόγυμνη μπροστά μου μετά το μπάνιο της.

Μάλιστα κάποιες φορές πηγαίναμε και στην Σκόπελο σε μια παραλία γυμνιστών με κάτι φίλους και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μείνει τελείως γυμνή μπροστά μου!

Ήταν ξανθιά και είχε πολύ ωραία και σχετικά μεγάλα βυζάκια και το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο με μια γραμμή μόνο. Μάλιστα μια φορά είχε φέρει και μια φίλη της στην παραλία (μελαχρινή) και είχα ρίξει αμέτρητες μαλακίες για τα μουνάκια τους.

Μια μέρα λοιπόν, ενώ κοιμόταν ο πατέρας μου, είχε βγει με μια φίλη της και είχαν πιει λίγο παραπάνω. Όταν επέστρεψε ήρθε στο δωμάτιο μου επειδή άκουσε τηλεόραση και κάθισε δίπλα μου.

Δεν άργησε η στιγμή που ξάπλωσε και με ένα στιγμιαίο γύρισμα του κεφαλιού της αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.

Άρχισα να της πιάνω τα βυζάκια και της έβγαλα το μπλουζάκι. Αμέσως κατέβηκα προς τα κάτω και έβαλα το χέρι μου μέσα από το τζιν της. Το μουνάκι της που είχε ξεχειλίσει από υγρά και καύλα.

Αφού την έγδυσα άρχισα να της βάζω δάχτυλο και μετά μπήκε το δεύτερο και το τρίτο. Το μουνάκι της είχε αρχίσει να ανοίγει και να καίει!

Αυτή δεν έκανε καμία κίνηση και ξαφνικά της πιάνω το χέρι και το βάζω πάνω στη πούτσα μου. Άρχισε να την χαϊδεύει και να την παίζει. Της είπα στο αφτί:

-    «Βάλτην τώρα!»

Αυτή ήταν ανάσκελα και εγώ πλαγιαστός δίπλα της. Έτσι τον πιάνει με τη μία και τον βάζει στο καυτό μουνάκι της. Άρχισα να την γαμάω με πάθος τρελό.

Η καύλα μου ήταν τόσο τρελή που δεν άντεξα και έχυσα πολύ γρήγορα πάνω στο καυτό μουνί της, ενώ συνέχισα να γλείφω τα υπέροχα βυζιά της...

Της άρεσε πολύ αυτό και ακολούθησαν και άλλα τέτοια γαμήσια…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")