Αλήθεια ή θάρρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας.. Με λένε Μάνο, γράφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να σας διηγηθώ και την δική μου ερωτική ιστορία η οποία συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι και ομολογώ πως είναι άκρως ερωτική.. Είμαι παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με την Ελένη, εγώ 30 χρονών και αυτή 28.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε τύχει μια βραδιά να έχουμε καλέσει σπίτι μας ένα φιλικό μας ζευγάρι για φαγητό, τον Αλέκο και την Νάντια 25 και 22 χρονών αντίστοιχα. Με τον Αλέκο είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε από παλιά. Η κοπέλα του η Νάντια ήταν από τα πιο πρόστυχα κοριτσάκια που είχε τύχει να γνωρίσω.

Την βραδιά που είχαν έρθει απλά αρκεί να σας πω ότι φόραγε μια όσο πιο κοντή γινόταν μίνι χακί φουστίτσα και από πάνω ένα κολλητό πράσινο διαφανές μπλουζάκι χωρίς βέβαια να διστάσει να μην φορέσει καν σουτιέν. Τι να πω.. πώς να μην εξελισσόταν μετά περίεργα η βραδιά;

 

Η γυναίκα μου βλέποντάς την έτσι ντυμένη είχε ενοχληθεί λιγάκι γιατί παρατηρούσε πως τα μάτια του Αλέκου και κυρίως τα δικά μου ήταν καρφωμένα πάνω στο στήθος της, ενώ η ίδια η Νάντια έδειχνε να απολαμβάνει την κατάσταση που την κοιτούσαν δύο άντρες μαζί και δεν δίσταζε μάλιστα να μας προκαλεί περισσότερο που και που όταν, ενώ καθόταν στον καναπέ, άνοιγε τυχαία τα πόδια της, με αποτέλεσμα να φαίνεται λίγο το μαύρο εσώρουχό της..

Τέλος πάντων, για να μην σας τα πολυλογώ, αφού κάτσαμε και φάγαμε, στην συνέχεια καθίσαμε στο σαλόνι και πίναμε τα ποτά μας, ενώ συζητάγαμε περί ανέμων και υδάτων και ακούγαμε μουσική για να χαλαρώσουμε. Κάποια στιγμή λοιπόν, αποφασίζουμε ως παρέα να παίξουμε το παιχνίδι αλήθεια ή θάρρος για να περάσει η ώρα.. Η γυναίκα μου ήταν λίγο αρνητική στην αρχή όμως κατόπιν παρότρυνσης όλων μας συμφώνησε να παίξει κι αυτή. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι ξεκίνησε…

Αφού παίξαμε για λίγη ώρα εντελώς αθώα και φιλικά το παιχνίδι άρχισε να σοβαρεύει και άρχισε να στρέφεται καθαρά στο ερωτικό. Χωρίς όμως να ενοχλείται κανένας μας αφού είχαμε πιει λιγάκι παραπάνω και είχε φτιάξει η διάθεσή μας. Την αρχή την έκανε η Νάντια βέβαια που, ενώ είχα διαλέξει αλήθεια, με ρώτησε αν παρατηρούσα όλο το βράδυ το διαφανές μπλουζάκι της.

Εκείνη την ώρα με έφερε λίγο σε αμηχανία αλλά ο φίλος μου ο Αλέκος μου χαμογέλασε λέγοντάς μου ότι δεν έχει πρόβλημα και θα ήταν φυσικό να το κοίταγα ως άντρας. Έτσι λοιπόν της απάντησα ότι το κοίταγα αφού δεν φόραγε καν σουτιέν. Η Νάντια τότε μου χαμογέλασε πονηρά και μου είπε πως αυτό δεν το ξέρω (αν φόραγε σουτιέν), ενώ παρατήρησα μια ενόχληση στην γυναίκα μου όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Εγώ πάλι είχα ανάψει λιγάκι και αφού ήταν η σειρά μας και το άλλο ζευγάρι είχε διαλέξει θάρρος ζητάω από τον Αλέκο να σηκώσει το μπλουζάκι της Νάντιας για να δούμε αν πράγματι φόραγε σουτιέν από μέσα (λες και δεν φαινόταν!). Αμέσως η Ελένη μου λέει πως ξεπέρασα τα όρια μου, νευριασμένη όμως. Εγώ της απάντησα χαμογελώντας ότι έτσι θα νικήσουμε αφού δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν.

…το άλλο ζευγάρι λοιπόν, αφού ψιθύρισαν κάτι μεταξύ τους, μας είπε ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν χάσει ποτέ και τότε ο Αλέκος μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας άρχισε να ανεβάζει σιγά - σιγά το μπλουζάκι της κοπέλας του. Το χαμόγελο που είχαμε στην αρχή εγώ και η γυναίκα μου το διαδέχτηκε η αμηχανία όσο βλέπαμε τον Αλέκο να σηκώνει το μπλουζάκι ενώ η Νάντια απλά χαμογελούσε.

Δεν πίστευα ότι θα το προχώραγε μέχρι που άρχισε να φαίνεται λίγο η ρώγα από το στήθος της. Ο Αλέκος συνέχισε κι άλλο μέχρι που της σήκωσε τελείως το μπλουζάκι και φάνηκαν τα δύο τέλεια βυζιά της. Άρχισε να της τα χαϊδεύει μπροστά μας, ενώ η ίδια έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η Ελένη είχε κατακοκκινίσει από ντροπή όμως δεν μπορούσε να πει τίποτα γιατί της είχε κοπεί η ανάσα με το όλο σκηνικό.. Εγώ τότε λέω στα παιδιά πως πράγματι δύσκολα χάνουν αφού έκαναν και αυτό.. Τότε η Νάντια μου απαντάει ότι τώρα είναι η σειρά μας για θάρρος και μάλλον τώρα εμείς θα χάσουμε.

Αφού ψιθύρισαν πάλι κάτι με τον Αλέκο μας λένε θα πρέπει να κάτσει να γδύσει η Νάντια από την μέση και κάτω την γυναίκα μου μπροστά ακριβώς όμως στα μάτια του Αλέκου..
Η Ελένη είχε αρχίσει να τα χάνει. Παράλληλα ζαλιζόταν λιγάκι από το ποτό που έπινε και από την πρόταση όμως που έκαναν τα παιδιά.

Φυσικά, η απάντησή της ήταν αρνητική, στην αρχή όμως αφού άρχισα να την πείθω λέγοντάς την ότι ένα απλό παιχνίδι παίζουμε και ότι δεν θα έπρεπε να χάσουμε, ενώ την χάιδευα απαλά στην μέση. Παράλληλα και ο Αλέκος την προέτρεπε να δεχτεί λέγοντας της ότι έχει πολύ ωραίο σώμα και ότι το μαύρο κολάν που φορούσε έπρεπε να βγει και ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται αφού και η Νάντια είχε βγάλει ήδη την μπλούζα της.

Η Νάντια πάλι δεν περίμενε την Ελένη να αποφασίσει. Την σήκωσε και την έφερε μπροστά από τον Αλέκο ενώ αυτή στάθηκε πίσω της και της σήκωσε τα χέρια ψηλά. Η γυναίκα μου σαν υπνωτισμένη είχε αφεθεί στα χέρια της και κοίταζε μία εμένα και μία τον Αλέκο.

Τότε η Νάντια κατεβάζει τα χέρια της και της πιάνει το κολάν από την μέση και αρχίζει να της το ξετυλίγει.. Παράλληλα της ψιθύριζε στο αυτί να μην φοβάται ενώ την ρωτάει αν είναι έτοιμη να της το κατεβάσει κι άλλο..

Εκείνη με τρεμάμενη φωνή έλεγε ότι δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται όμως δεν μπορούσε ούτε καν να κουνηθεί. Ο Αλέκος κι εγώ είχαμε καρφώσει τα μάτια μας σε αυτό το τέλειο σκηνικό και περιμέναμε την επόμενη κίνηση της Νάντιας, η οποία δεν άργησε να γίνει.

Συνέχιζε να κατεβάζει το κολάν της γυναίκας μου, η οποία είχε κλείσει τα μάτια της, μέχρι που φάνηκε το κόκκινο εσώρουχο που φόραγε την βραδιά εκείνη. Μάλιστα ήταν αρκετά διαφανές και φαινόταν το μουνάκι της ειδικά μπροστά στον Αλέκο που καθόταν μπροστά της.

Η Νάντια συνέχισε και της έβγαλε τελείως το κολάν και μετά της πιάνει το στρινγκάκι και αρχίζει να της το κατεβάζει. Όμως η γυναίκα μου αντέδρασε λέγοντας ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, όμως ο Αλέκος της λέει ότι έπρεπε να γδυθεί τελείως από την μέση και κάτω για να μην χάσουμε.

Έτσι κι έγινε.. Η Νάντια συνέχιζε να της κατεβάζει το στρινγκάκι ενώ ο Αλέκος είχε έρθει σε απόσταση αναπνοής από το μουνάκι της για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη θέα. Μάλιστα άρχιζε να βοηθάει κι αυτός πιάνοντας από μπροστά το εσώρουχο της Ελένης και το κατέβαζε.. Όσο όμως της το κατέβαζε παράλληλα ακουμπούσαν τα δάχτυλα του στο μουνάκι της γυναίκας μου το οποίο είχε αρχίσει να υγραίνεται υπερβολικά και η ίδια είχε αρχίζει να ανατριχιάζει..

Της το κατεβάζουν τελείως και η Νάντια της το βγάζει από τα πόδια της, ενώ ο Αλέκος έφερε πάλι τα χέρια του ψηλά και άρχισε να της το πιάνει και να της το χαϊδεύει απαλά ενώ με την γλώσσα του άρχισε να το γλείφει παράλληλα. Εκείνη πλέον δεχόταν τα πάντα και είχε πιάσει το κεφάλι του Αλέκου και το είχε φέρει όσο πιο κοντά γινόταν στο μουνάκι της.

Ο Αλέκος συνέχισε βάζοντας το δάχτυλό του μέσα στο μουνάκι της και αρχίζοντας σιγά - σιγά να της το γαμάει ενώ εκείνη αναστέναζε από ηδονή μέχρι που άρχισε να χύνει πάνω στο χέρι του..

Η βραδιά βέβαια εξελίχθηκε σε ένα ομαδικό όργιο που δύσκολα διαγράφεις από την μνήμη σου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")