Εκδρομή με το νονό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σας έχω πει ότι με γαμάει ο νονός μου εδώ και ένα χρόνο, όμως φοβάται πολύ ο γλυκός μου και έτσι γίνεται αραιά και με μεγάλες προφυλάξεις. Μια μέρα πήγα σπίτι του να πάρω κάτι και άκουσα ότι θα πήγαινε για δυο μέρες στην Σύρο για δουλειά.

Αμέσως πετάχτηκα μπροστά σε όλους και του είπα:

-    «Νονέ μου θα με πάρεις παρέα σου να δω την Σύρο;»

Φυσικά όλοι συμφώνησαν ξέροντας την αδυναμία που του έχω από μωρό και έτσι έφτασε η μέρα που θα φεύγαμε. Είμαστε λοιπόν πρωί στον Πειραιά κι αυτός μου λέει:
«Σου έχω ένα δωράκι μωρό μου…» Μπαίνουμε στο πλοίο, καμπίνα πρώτη θέση και του ορμάω.

-    «Σιγά…», μου λέει και με σπρώχνει πίσω μαλακά. «Σήμερα θα κάνεις ότι σου πω εγώ!»

Και βγάζει από την τσάντα του ένα δονητή απίθανο.

-    «Πάρτο, γδύσου και δείξε μου μωρό μου τι θέλεις…»

Τα πέταξα με την μία όλα και ξάπλωσα. Το μουνάκι μου ήταν ήδη μούσκεμα. Γυρίζω το κουμπί στην δόνηση και αρχίζω να τρίβω την κλειτορίδα μου. Αυτός έχει γδυθεί και έχει αράξει με την πουτσάρα του στο χέρι να μαλακίζεται αργά..

Τότε αρχίζω να του λέω:

-    «Σου αρέσει το μουνάκι μου;»

Και ανοίγω σιγά - σιγά τα μουνόχειλα να βλέπει ο καύλας μου. Μόλις πάω να βάλω το κεφάλι της ψεύτικης πούτσας στο μουνί μου, μου φύγανε απίστευτες ποσότητες υγρών. Άρχισα να τρέμω και να χάνομαι…

Αμέσως έρχεται και μου χύνει τα μουτράκια μου ο κακός νονός μου. Εγώ τρελάθηκα τελείως! Πετάω τον δονητή και τον αρχίζω στην πίπα. Σε λίγο του έχει γίνει τεράστιος και τότε του είπα:

-    «Θα με γαμήσεις μόνο από τον κώλο και θα χύσεις μέσα μου!»

Δεν τον άφησα καθόλου.. ανέβηκα αμέσως από πάνω του και καρφώθηκα με την μία. Πόνεσα αλλά ήταν τόση η καύλα μου να τον πάρω που δεν λογάριασα τίποτα. Άρχισα να κουνιέμαι, σιγά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα.

Μου έσκιζε το κωλαράκι μου πολλή ώρα και εγώ του φώναζα:

-    «Πιο δυνατά!!!»

Ξαφνικά με σταμάτησε και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει σιγά λέγοντας μου:

-    «Είσαι η μουνάρα μου, το αστέρι μου, το μωρό μου!»

Κι εγώ του φώναζα:

-    «Σκίσε με νονέ μου, γαμιά μου! Μόνο για σένα είναι ο κώλος μου. Μόνο εσύ θα τον γαμάς που μου έβαλες λαδάκι στο κωλαράκι μου και μου έδωσες και το πρώτο φιλί…»

Μόλις άκουσε αυτά, άρχισε να χύνει απίστευτα! Τον ένιωθα να σπαρταράει μέσα στο κωλαράκι μου. Εγώ έχυνα συνέχεια αλλά όταν το ένιωσα αυτό, άρχισα να βλέπω αστράκια και να βυθίζομαι στην απόλυτη καύλα.

Το μουνί μου το ένιωσα σα να κατουρήθηκα και εγώ έτρεμα σαν ψάρι έξω από το νερό. Μου πήρε πέντε λεπτά να βρω ανάσα και φώλιασα στην αγκαλιά του ξέπνοη σαν λιπόθυμη.

Η συνέχεια στο επόμενο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")