Στο σχολείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν είμαι Τρίτη Λυκείου και τώρα δίνω πανελλήνιες. Θα σας περιγράψω την καλύτερη εμπειρία στα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής μου. Από την Δευτέρα Λυκείου ήξερα ότι μια κοπέλα με γούσταρε άγρια. Μια κοπέλα αρκετά όμορφη, αδύνατη, καστανή, με ωραίο κώλο αλλά μικρά βυζιά. βέβαια εγώ τα είχα με άλλη εκείνη την περίοδο.

Τέλος πάντων, με πλησίασε όσο μπορούσε στην τετραήμερη τότε αλλά δεν έκανα τίποτα, πράγμα που πίστεψα πως την ξενέρωσε. Πέρασε η χρονιά και φέτος Τρίτη. Κατά τύχη στο φροντιστήριο που πηγαίναμε μας έβαλαν στο ίδιο τμήμα.. Βέβαια είχα χωρίσει και ψαχνόμουν για να γαμήσω. Στα θερινά μαθήματα άρχισε πάλι να μου κολλάει και τότε κατάλαβα πως πρέπει να προχωρήσω το θέμα. Τέλος η εισαγωγή...

Σε ένα μάθημα της είπα καμιά φορά αν δεν έχει τίποτα να κάνει το απόγευμα να πάμε καμιά βόλτα και αμέσως δέχτηκε. Την πήγα το βράδυ Γλυφάδα, την κέρασα και μετά αράξαμε παραλία. Λογικά κατάλαβε πως παραλία δεν την πάω για να μιλήσουμε…

Μετά από λίγη ώρα αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα. Ήξερα ότι ήταν παρθένα και ας το έπαιζε ότι δεν ήταν. Έτσι καθώς πήγα να της βάλω δάχτυλο τραβήχτηκε λέγοντας μου πως δεν ήθελε σε τέτοιο μέρος. Ξενέρα.

Δεν ξαναβγήκα μαζί της και κατάλαβε το λόγο. Πέρασε ο καιρός και άρχισε το σχολείο. Την έβλεπα πάντα που με κάρφωνε με το βλέμμα της. Εδώ που τα λέμε όλο το σχολείο την είχε πάρει χαμπάρι. Και τώρα πριν ένα μήνα είχα κενό και άραζα κάτω, καθώς στο τμήμα μου δεν είναι κανένας από την παρέα.

Ξαφνικά την είδα κι αυτή κάτω και της είπα να έρθει μέσα να αράξουμε. Δέχτηκε και ήρθε. Μετά από κανένα δεκάλεπτο της είπα πως πάω τουαλέτα. «Ok» μου είπε και έφυγα.

Μόλις βγαίνω από την τουαλέτα (όχι έξω από το δωμάτιο) την είδα μέσα. Τραντάχτηκα. Μου είπε πως είχε μετανιώσει για εκείνη την νύχτα στην παραλία και θέλει να επανορθώσει. Κάγκελο!

Άρχισε να με πλησιάζει αργά. Την πλησιάζω και αρχίζουμε πάλι τα γλωσσόφιλα, όμως αυτή τη φορά έβαλε το χέρι της μέσα στη βερμούδα μου. Είχα γίνει τέντα.

Μπαίνουμε μέσα σε ένα δωματιάκι της τουαλέτας. Εκεί η Εύα σκύβει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε. Τι καύλα να σου σαλιώνει την πούτσα με τα ζεστά σαλάκια της.

Της χάιδευα τα μαλλιά και της οδηγούσα το κεφάλι μέσα - έξω. Δεν την έπαιρνε όλη μέσα, άλλωστε την έχω 17 και κάτι. Δεν σταμάταγε την πίπα… την έπαιρνε με τόση λαχτάρα που ήταν από τις λίγες φορές που είχα τέτοια καύλα (άλλωστε ήταν φαντασίωση μου να γαμήσω σε τουαλέτα).

Λίγο πριν χύσω, τραβήχτηκα και την ρώτησα:

-    «Αντέχεις αυτό που θα σου κάνω;»

-    «Αυτή τη μέρα δεν θα φύγω παρθένα…»

Αυτά τα λόγια με υπερκαύλωσαν. Άρχισα να της ξεκουμπώνω το τζιν και της έκανα γλειφομούνι. Είχε ένα τόσο ωραίο μουνάκι υγρό και ξυρισμένο. Την έγλειφα και μου έσπρωχνε το κεφάλι μου πιο μέσα. Την έγλειφα και την ρούφαγα ασταμάτητα και μετά από λίγο είπε πως δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο.

Τότε τραβήχτηκα γιατί δεν ήθελα να λερωθώ, άλλωστε είχα και άλλες ώρες. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε καπότες. Τότε της είπα να μου πάρει άλλη μια πίπα και να την γαμήσω άλλη φορά. Αυτό είναι το κακό με τις παρθένες, κάνουν ότι τους πεις.

Ας μην τα πολυλογώ, αφού με τσιμπούκωσε τελείωσα στο στόμα της και τα έφτυσε. Βγαίνοντας από το μπάνιο δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο παρά μόνο την Εύα. Ήθελα τόσο πολύ να την σκίσω, και ο μαλάκας θα μπορούσα και πιο νωρίς.

Τελικά την ίδια μέρα (Παρασκευή) είχαμε φροντιστήριο μαζί οκτώ με δέκα και μισή το βράδυ. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να την έχω δίπλα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Έτσι στο πρώτο διάλειμμα της είπα να πάμε τουαλέτες για μια πίπα. Και έτσι έγινε. Κατάλαβα ότι με αυτή την γκόμενα θα χορτάσω τσιμπούκι.

Και τότε μου ήρθε η ιδέα να την γαμήσω στο επόμενο διάλειμμα που στο φροντιστήριο θα είναι μόνο η δική μου τάξη και το διάλλειμα δεκάλεπτο. Μετά από μια ώρα, τι μάθημα να προσέξεις, τρέξαμε τουαλέτες, της κατέβασα το τζιν και το στρινγκάκι και άρχιζα να το γλείφω γρήγορα.

Τότε ήρθε η στιγμή που έβαλα την καπότα, γύρισε με τον κώλο προς τα εμένα, βάζοντας τα χέρια της ως αντίσταση στον τοίχο. Μπήκα μέσα της αργά - αργά, και σαν παρθένα δεν πόναγε σχεδόν καθόλου.

Μπαινόβγαινα μέσα της σαν τρελός βάζοντας όλο το καυλί μου μέσα της τρίβοντας παράλληλα τα βυζάκια της. Άκουγα σιγανά βογκητά και από όλη αυτή την καύλα δεν άντεξα παραπάνω από τρία λεπτά όπου έχυσα και σταμάτησα. Την έπιασα, την γύρισα και της έδωσα ένα φιλί με όλο το πάθος.

Κουμπωθήκαμε και βγήκαμε. Εδώ και ένα μήνα με τσιμπουκώνει κάθε μέρα και την πηδάω σχεδόν κάθε μέρα. Τα πάμε πολύ καλά. Δεν θα αφήσω τέτοια γκόμενα να μου φύγει. Αααα! Έχουμε τραβήξει και βίντεο να το κάνουμε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")