Αφιερωμένο στις παρτούζες της Αττικής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φεύγω από το Αυλάκι, εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος αργότερα για προσωπικά θέματα και ήθελα να γράψω κάτι αφιερωμένο σε συγκεκριμένους φίλους, οι οποίοι θα καταλάβουν. Θα γυρίσω αφού ξεμπερδέψω… Μέσα στη νύχτα συμβαίνουν πολλά και όποιος ζητάει κάθε είδους μπελάδες, στη νύχτα θα τους βρει. Λίγο καιρό τώρα έμαθα για κάτι ομαδικά παιχνίδια που γίνονται στην περιοχή και οργανώνονται και σε άλλα μέρη σχετικά κοντά.

Λόγοι δεοντολογίας με αποτρέπουν να δώσω λεπτομέρειες, μπορώ να δώσω όμως τη φάση που πρόσφατα έζησα νηφάλια και ως θεατής. Σε συγκεκριμένο στέκι γνωστό της περιοχής, τώρα που ο καιρός άνοιξε, στο εξωτερικό του μπαρ γίνεται μια διαλογή σε ζευγάρια και οργανώνεται μεταμεσονύκτια παρτούζα.
Οι προσκεκλημένοι είναι μέλη της ας πούμε κάστας και διάφοροι μυημένοι οι οποίοι συμμετέχουν. Η φάση έχει αποκλειστικά ζυγό αριθμό, ίσες γυναίκες με άνδρες και κρατιέται ισορροπία ώστε να αποφεύγονται λιγούρια, πεινασμένοι, σεξουαλικά ανάπηροι και διάφορες άλλες απίθανες. Κάθε σοβαρή παρτούζα έχει κανόνες, που είναι πάρα πολύ αυστηροί και αυτοί που δεν πειθαρχούν έχουν θέμα. Από ότι έμαθα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι. Τους κανόνες και τα υπόλοιπα τα μαθαίνεις στην ώρα τους...

Στο ζουμί… Σε αυτή που πήγα ως θεατής, έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε. Σε χώρο κλειστό, πολύ περιποιημένο. Συμμετείχαν συνολικά 30 ζευγάρια από κάθε ηλικία. Στο χώρο, υπάρχουν απλωμένα στο πάτωμα, στρώματα αρκετά μαλακά, καναπέδες φουσκωτοί, χαμηλός φωτισμός, μουσική kinky και πεντακάθαροι λουτήρες που όλοι ανεξαιρέτως κάνουν μπάνιο και στο χώρο ης παρτούζας μπαίνουν γυμνοί.

Υπάρχουν και κάποια σαν πριβέ κουβούκλια. Σε ένα από αυτά έκατσε η κότα αφεντιά μου για να κάνω μπανιστήρι. Θεωρώ περιττό να αναφέρω ότι απαγορεύεται η οποιαδήποτε κινηματογράφηση και η οποιαδήποτε επαφή χωρίς προφύλαξη.

Στρώθηκα σε ένα κουβούκλιο, μόνη να μη με βλέπουν και το show άρχισε. Γύρω από τον κύκλο που είχαν σχηματίσει οι συμμετέχοντες - αμέλησα να προσθέσω ότι αρκετοί από αυτούς φορούσαν μάσκα με καλυμμένα χαρακτηριστικά για ευνόητους λόγους - εμφανίσθηκαν τέσσερα άτομα, ζευγάρια υποθέτω από κάποιο στριπ μπαρ. Τα άτομα αυτά είχαν συγκλονιστικά κορμιά, τρομερά γυμνασμένα.

Στους ήχους της μουσικής οι γυναίκες πασπάτευαν τους άνδρες ενώ περιμετρικά στους τοίχους παίζονταν ταινίες σκληρού σεξ με τον ήχο κλειστό. Οι γυναίκες του κουπλέ χωρίς περιστροφές ψαχούλευαν τους πούτσους των χορευτών οι οποίοι είχαν αλείψει τα κορμιά τους με λάδι που γυάλιζε στο μισοσκόταδο. Η σκηνή ήταν πολύ καυλωτική.

Αυτές γονάτισαν και άρχισαν να τους παίρνουν πίπα στο ρυθμό της μουσικής. Με ξενέρωσε το όλο στιλ, πολύ στημένο, έφτυναν και τους πούτσους και τους έπαιζαν περιστροφικά πολύ επαγγελματικά. Οι προσπάθειες έπιασαν και οι σηκώθηκαν τα λάβαρα για να αρχίσουν το αέναο χορευτικό γαμήσι προς τέρψη των παρευρισκομένων. Τα στημένα έτσι με χαλάνε, αυτοί λίγο με τη μουσική, λίγο με τη φάση, καύλωσα και χάιδεψα ανεπαίσθητα το μουνί μου.

Το κοινό είχε ενθουσιαστεί!!! Γυναίκες χάιδευαν άντρες, μεταξύ τους, άλλες πίπωναν κάποιους άλλους, άλλοι άντρες πίπωναν άντρες και το πατιρντί ξεκίνησε. Δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω. Οι χορευτές αποσύρθηκαν και μόνο εγώ το κατάλαβα.

Μέσα στο σκηνικό ήταν μία, με μάσκα η οποία τρομπάριζε δύο πούτσους και τους έβαλε να ξαπλώσουν αρχίζοντας να πιπώνει πότε τον έναν, πότε τον άλλο. Μια άλλη είχε φτιάξει έναν άλλο και τον έβαλε να ξαπλώσει και έκατσε πάνω του με τα πόδια σε γωνία σα να ήθελε να κατουρήσει. Αυτός της χούφτωσε τον κώλο και την ανεβοκατέβαζε αργά πάνω στον πούτσο του.

Μια άλλη έκανε γλειφομούνι σε μια άλλη η οποία είχε πάνω στο στόμα της μια άλλη την οποία κάποιος γαμούσε πισωκολλητά και η ξαπλωμένη της έγλειφε το μουνί και τον πούτσο ταυτόχρονα που την έπαιρνε.

Σε μια στιγμή άκουσα μια φωνή στριγκή και γυρίζοντας βλέπω δύο φάσεις. Δύο πολύ προικισμένοι ψωλαράδες γαμούσαν μια σχετικά μικρή σε ηλικία, όρθια. Ο ένας την κάρφωνε στο μουνί, ο άλλος στον κώλο. Την κρατούσαν και οι δύο και την ανεβοκατέβαζαν στους ορθωμένους τους πούτσους και αυτή δεν πατούσε κάτω, τα πόδια της ήταν στον αέρα.

Έτριψα το μουνί μου πιο έντονα και ζήλεψα τη φάση. Αυτοί την γαμούσαν ανελέητα και αυτή να ουρλιάζει από τις ψωλιές που έπαιρνε. Πιο δίπλα, μια μικροκαμωμένη στο σώμα, είχε έναν άντρα όρθιο μπροστά της και τον πίπωνε, ενώ ένας άλλος της άνοιγε τα πόδια και προσπαθούσε να γλιστρήσει στο μουνί της.

Παρακάτω είδα και το περιβόητο βραζιλιάνικο τρενάκι. Ένας, μάλλον νέος, ξαπλωμένος είχε ένα άλλο άντρα, μάλλον πιο μεγάλο, καρφωμένο στον πούτσο του με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν που ήταν ξάπλα, τον ανεβοκατέβαζε και μια γυναίκα πίπωνε τον άντρα που γαμιόταν – σημειωτέον είχε πολύ ωραίο και όρθιο πούτσο και μια άλλη έγλειφε τα αρχίδια και τον πούτσο – όσο περίσσευε – αυτουνού που γαμούσε. Τη δε γυναίκα αυτή τη γαμούσε ένας άλλος πισωκολλητά.

Ατελείωτα γαμήσια, καύλες, φωνές.. και διάφορα τέτοια.

Κορμιά μέσα στον ιδρώτα, την καύλα, τα χύσια, μάτια πλάνα και λάγνα, πούτσοι που γύρευαν μουνί, στόμα, κώλο ανεξαιρέτως φύλου. Μία την είχαν στριμώξει τρεις… Δύο τη γαμούσαν μπρος - πίσω και ένας της τον έδινε πίπα.

Μια άλλη είχε καθίσει με την πλάτη ανάποδα σε έναν, είχε τα χέρια πίσω και του έπαιζε τον πούτσο ενώ ταυτόχρονα πίπωνε έναν άλλο. Δύο άλλες έκαναν 69 μεταξύ τους και κάποιος τις έβλεπε και μαλακιζόταν για να τις ψεκάσει με τα χύσια του παντού φωνάζοντας .

Πρέπει από τη μαλακία να είχα τόσους πολλούς οργασμούς που έχασα το λογαριασμό αλλά ως θείτσα κότα δεν ξεμύτισα από το μπανιστήρι μου. Εντάξει δεν είχα πιει και σταγόνα. Ίσως αν έπινα κάποιο ξύδι... Δεν ξέρω...

Σε κάποια φάση ήταν και μία με κάτι βυζάρες πεσμένες μεν σαν βουνά δε. Γεματούλα λίγο, η οποία είχε γονατίσει και εγκλωβίσει έναν και του έπαιζε μια τρελή σπανιόλα. Ο τύπος πρέπει να είχε χάσει το φως του από την καύλα και την έχυσε φωνάζοντας:

- «Αυτά είναι γαμήσια μωρή άρρωστη πουτάνα, που έχεις να δεις πούτσο από πρόπερσι!»

Κάθε λογής καύλα μπροστά μου ζωντανά, ακόμα και τρεις άντρες που γαμούσε ο ένας τον άλλο... και στον τρίτο μια άλλη γονατιστή να του παίρνει πίπα...

Μέσα στην καύλα όλα, μιλάμε για σούπερ γαμήσια που κράτησαν μέχρι τελικής εξάντλησης...

Έμαθα ότι οι δύο επόμενες θα οργανωθούν σε κάποιο γνωστό μέρος της βόρειας Εύβοιας αλλά δυστυχώς θα λείπω...

Αυτά για όλους τους δικούς μου φίλους τους στέλνω τα φιλιά μου όπου τα γουστάρουν.

Αλίντα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")