Σεξ με τη σειρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κάποιοι γνωστοί μου με ρώτησαν αν θέλω να πάω και με τους φίλους τους που δεν είχαν ξαναγαμήσει. Ήταν ο «Χ» και ο «Μ». Εγώ δέχτηκα με μεγάλη μου ευχαρίστηση γιατί πάντα ονειρευόμουν να το κάνω με παρθένους για να τους πάρω την παρθενιά.

Είχαν άγχος ο «Χ» και ο «Μ» γιατί δεν είχαν ξαναγαμήσει. Τους έκανα να μην έχουν άγχος και να μην αισθάνονται άβολα. Ήταν ψηλά παιδιά γύρω στο 1.80 ύψος.

Πρώτα γαμήθηκα με τον «Χ». Μου άρεσε πολύ το σώμα του. Ήταν γυμνασμένο και είχε ωραίο καυλί, σκληρό. Ήταν 19 πόντους. Άρχισα να του παίρνω πίπα σε σημείο να μεγαλώσει και να φουσκώσει όσο πιο πολύ γίνεται.

Φώναζε από την καύλα και μετά άρχισε να μου γαμάει το μουνί. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Είχα παραδοθεί στις καύλες μου. Απολάμβανα το ωραίο καυλί του «Χ». Το μουνί μου έκαιγε πάρα πολύ από τα χύσια που έβγαζα.

Σειρά είχε ο «Μ». Άρχισε να με χαϊδεύει στο στήθος και να μου βάζει δάχτυλο στο μουνί. Άρχισα να φωνάζω από την ηδονή. Τα «Αχ! Βαχ!» πήγαιναν σύννεφο και τα χύσια μου μαζί.

Αργότερα μου γάμησε το μουνί. Έμπαινε ο πούτσος του μέσα - έξω σ το μουνί μου και σειρά είχε ο κώλος μου που έπρεπε να γαμηθεί. Άρχισε να μου τρίβει με τον πουτσοκέφαλο τον κώλο μου.

Με είχε ερεθίσει απίστευτα το τρίψιμο του πούτσου του! Άρχισε να μου γαμάει τον κώλο και καύλωνε πολύ το μουνί μου. Άρχισα να χύνω πάλι και του είπα να χύσει μέσα στον κώλο μου όπως και ο φίλος του.

Τελευταίος έπρεπε να με γαμήσει ο «Γ». Ήταν πολύ όμορφο παιδί, καστανός με καστανά μάτια, και μου άρεσε το καυλί του. Το είχε περίπου κι αυτός στους 19 πόντους.

Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες. Του πήρα πίπα και έχυσε μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα, δεν άφησα ούτε μια σταγόνα του καυτού σπέρματος να πάει χαμένη. Μετά του είπα:

-    «Βάλτο μέσα στην μουνάρα μου. Δεν αντέχω άλλο… τόσες καύλες που έχω!»

Μου γαμούσε το μουνί μου τόσο γρήγορα και δυνατά, που ακουγόταν θόρυβος και τρελάθηκα να χύνω… Έχυσα αρκετές φορές… έβγαζα πολλά μουνοχύματα. Του είπα να μου κάνει ένα γλειφομούνι για να το απολαύσω.

Άρχισε να βάζει την γλώσσα του όλο και πιο βαθιά. Εγώ φώναζα από την καύλα. Όταν ηρέμησα από τις καύλες, μου γάμησε τον κώλο.

Χτυπούσαν τα αρχίδια του και με τρέλαιναν. Μόλις τελειώσαμε τα γαμήσια μας, του έγλειψα τα αρχίδια. Του άρεσε πολύ, ήταν πολύ καυλιάρης.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")