Ματούλα και Αλένα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μετά από ένα ολιγόλεπτο σφυροκόπημα, σταμάτησα και έμεινα μέσα της. Το μουνάκι της έκαιγε, το καυλί μου είχε σκληρύνει όσο ποτέ άλλοτε και τ’ αρχίδια μου πονούσαν. Τότε γύρισα προς τη Ματούλα.

Είχε βγάλει το παντελόνι και φορούσε μόνο τα πέδιλα. Το ένα της πόδι το είχε βάλει πάνω σε έναν υπολογιστή και το ένα της χέρι είχε χωθεί μες το σλιπ της. Είχε κατακοκκινίσει. Τα μάτια της είχαν θολώσει και οι ρώγες της διακρίνονταν ξεκάθαρα ακόμη και μέσα πάνω απ’ το μπλουζάκι.

Μαλακιζόταν αργά. Καταλάβαινα πως είχε χώσει αρκετά δάκτυλα μες το μουνάκι της και τα πίεζε με δύναμη. Είχε πανέμορφα πόδια. Μακριά, ευθεία, αλαβάστρινα.

Της ζήτησα να με πλησιάσει και κείνη σηκώθηκε αργά και ήρθε δίπλα μου. Της ζήτησα να μου δώσει τα δάχτυλά της για να γευτώ την καύλα της.

Μου έφερε τα μακριά της δάχτυλα στο πρόσωπό μου, πρώτα τα μύρισα και κατόπιν τα ακούμπησα πάνω στη γλώσσα μου που είχε βγει όλη έξω. Τα έβαλα στο στόμα μου, και τα τέσσερα. Ήταν μούσκεμα, Η καύλα της ήταν έντονη στη μυρωδιά και πολύ ξινή, όπως μ’ αρέσει. Το μουνάκι της πρέπει να είχε πλημμυρίσει αν κρίνω από το πόση καύλα είχε μείνει πάνω στα δάχτυλά της.

Ενώ ήμουν ακόμη μέσα στην Αλένα, της ζήτησα να γονατίσει πίσω μου και να μου γλείψει τα αρχίδια. Το έκανε. Ήταν τέλεια.

Με ερέθιζε, μου έδινε τρελή ηδονή, αλλά και με ηρεμούσε το απαλό και υγρό της γλείψιμο. Την άφησα να το κάνει για ώρα, και μετά κατέβασα κάτω το πόδι μου, βγήκα αργά απ’ την Αλένα και της έδωσα το καυλί μου να το γλείψει.

Άρχισε να το γλείφει με τη γλώσσα της αλλά σε λίγο το είχε βάλει μέσα στο στόμα της και το ρουφούσε λαίμαργα. Μου γαμούσε το καυλί με το στόμα της, τη γλώσσα της, τα μάγουλά της, το λαρύγγι της. Δεν περίμενα από την σοβαρή και μετρημένη Ματούλα τέτοια καύλα και τέτοια λύσσα να με τσιμπουκώσει. Αυτό βέβαια έκανε την ηδονή μου ακόμη μεγαλύτερη.

Σε μια στιγμή, την πιάνω με δύναμη απ’ τα μαλλιά, της ζητάω να με κοιτάξει και πιέζω το κεφάλι της, αργά αλλά με δύναμη πάνω μου. Αυτό ήταν! Το καυλί μου εξαφανίστηκε μέσα στο στόμα της, και εκείνη άρχισε να πνίγεται. Τα μάτια της δάκρυσαν, και ήταν σαν να μου έλεγε: «Με παιδεύεις αλλά μ αρέσει!»

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, την ελευθέρωσα. Τραβήχτηκε πίσω, έβηξε και μια μακριά “κλωστή” από σάλιο ένωσε το στόμα της με τους γυμνούς μηρούς της. Με τα δάχτυλά μου πήρα το σάλιο αυτό και το ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα της ασάλευτης Αλένας.

Η ώρα να γαμήσω επιτέλους αυτό το τροφαντό κωλαράκι ήρθε. Αφού άλειψα το σάλιο πάνω στην τρυπούλα της, ακούμπησα το καυλί μου. Η Ματούλα είχε πλησιάζει και πάλι και ήταν σε απόσταση αναπνοής από το καυλί μου αλλά και την κωλάρα της Αλένας.

Τότε, έπιασα το χέρι της και το ακούμπησα στα κωλομάγουλα της Αλένας. Εκείνη έκανε να τραβηχτεί αλλά δεν της έδωσα τα περιθώρια. Άρχισε με της δική μου πίεση να τα χαϊδεύει και σε λίγο οδήγησα τα δάχτυλά της στην κωλοτρυπίδα της...

Ήθελα να δω αυτά τα πανέμορφα δάχτυλα με τα σκούρα κόκκινα νύχια, να χάνονται μέσα σε αυτήν την υπέροχη κωλοτρυπίδα.

Έτσι και έγινε… Το σάλιο ήταν τόσο πολύ που η (όπως αποδείχθηκε) καλά δουλεμένη τρυπούλα της Αλένας δεν αντιστάθηκε καθόλου στην εισβολή των δακτύλων της Ματούλας. Η mature σοβαρή κυρία γαμούσε με τα δάκτυλά της την κωλάρα της καυλιάρας συναδέλφου της…

Δεν άντεξα για πολύ να βλέπω αυτό το άκρως ερεθιστικό θέαμα και κάρφωσα το καυλί μου μες στην τρύπα της Αλένας. Η αίσθηση ήταν τέλεια. Δουλεμένη αλλά σφικτή, απαλή και υγρή όσο πρέπει, η κωλοτρυπίδα της Αλένας μου έδινε τρελή ηδονή. Τη γαμούσα αργά και αισθησιακά και είχα αρχίσει να βογκάω.

Η Αλένα είχε αρχίσει και κείνη να ακούγεται. Τα βογγητά της ήταν βαθιά, και ζωώδη. Αργά αλλά σταθερά δυνάμωναν και σε λίγο είχα την αίσθηση ότι γαμούσα ένα αγρίμι. Αυτό με έκανε να την παίρνω πιο έντονα, πιο δυνατά. Σε λίγο καρφωνόμουν μες στην κωλοτρυπίδα της με δύναμη. Δεν σκεφτόμουν τίποτε, την ξέσκιζα όσο πιο δυνατά μπορούσα χωρίς να σκέφτομαι ότι μπορεί να την πονέσω.

Τόση ώρα η Ματούλα ήταν εκεί, γονατισμένη δίπλα μας και μαλακιζόταν. Είχε κατεβάσει και τα δυο της χέρια κάτω και γαμούσε με μανία το μουνάκι της. Της έπιασα το κεφάλι και το πήγα πίσω μου. Την οδήγησα να μου γλείψει τα παπάρια και την κωλοτρυπίδα μου.

-    «Γλείφε μωρή γαμιόλα, γλύψε με παντού ενώ μαλακίζεσαι!»

Εκείνη με έγλειφε με μανία κι εγώ συνέχισα να γαμάω την κωλοτρυπίδα της Αλένας. Αργά πλέον γιατί δεν άντεχα. Η καύλα ήταν τόση που ένιωθα πως θα εκραγώ. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένιωσα τα χύσια μου να ανεβαίνουν. Άρχισα να ουρλιάζω ενώ συνέχισα να γαμάω πολύ αργά τώρα την Αλένα.

Η Ματούλα συνέχισε να με γλείφει στ’ αρχίδια και στην κωλοτρυπίδα μου. Οι πρώτες σταγόνες έφυγαν μες την κωλάρα της Αλένας ενώ είχα σταματήσει όλος μέσα.

Όταν ερχόταν το επόμενο κύμα, βγήκα αργά έξω και άρχισα να χύνω ενώ ήμουν ακόμη μέσα, αλλά οι τελευταίες σταγόνες έπεσαν πάνω στην κωλοτρυπίδα και στα κωλομάγουλα της Αλένας.

Το θέαμα του σπέρματός μου πάνω σ’ αυτήν την κωλάρα με έκανε να χύσω και τρίτη φορά ακόμη πιο έντονα. Τα χύσια μου πετάχτηκαν μέχρι την πλάτη της Αλένας ενώ ένιωθα πλέον τη γλώσσα της Ματούλας μες στην τρύπα μου. Είχε απελευθερωθεί πλέον...

Αφού σταμάτησα να ουρλιάζω, συνέχιζα να απολαμβάνω το θέαμα, μια τρελή κωλάρα με τα χύσια μου πάνω της, σαν ντεκόρ σε πάστα, και μερικές σταγόνες διάσπαρτες πάνω στην πλάτη της.

Αφού ηρέμησα για λίγο, τράβηξα την Ματούλα απ’ το μαλλί και την έφερα μπροστά. Χωρίς καμία πίεση πλέον από μόνη της, άρπαξε το καυλί μου και το στράγγιξε.

Έδειχνε να απολαμβάνει τη γεύση του σπέρματος σε συνδυασμό με την γεύση της κωλάρας της Αλένας. Είχε γίνει η πουτάνα μου…

Αφού με στράγγιξε άρχισε να γλείφει τα χύσια μου πάνω απ’ το σώμα της Αλένας. Δεν μπορούσα καν να το πιστέψω αυτό που έβλεπα...

Σε λίγο κάθισα πίσω σε μια καρέκλα και συνέχισα να απολαμβάνω το θέαμα. Η Αλένα ξαπλωμένη στο γραφείο με τα καπούλια της ξεσκισμένα και η Ματούλα να την γλείφει...

Άναψα ένα τσιγάρο. Έξω είχε νυχτώσει και αρχίσει να βρέχει… Η κίνηση στην Κηφισίας είχε αραιώσει. Η σοκολάτα πάνω στο γραφείο είχε λιώσει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")