Η φίλη που μας γνώρισε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι με μια κοπέλα εδώ και κάποια χρόνια. Μας γνώρισε μια κοπέλα την οποία πάντα λιγουρευόμουν, κοινή μας φίλη, αλλά αν και η αλήθεια είναι ότι πάντα έριχνα τις μπηχτές μου, το μόνο που εισέπραττα ήταν το πολύ κανένα αγριεμένο βλέμμα.

Θέλω να επισημάνω ότι είμαι όμορφος, απ’ ότι λένε, με αρκετά καλό σώμα και baby face. Η κοπέλα μου είναι μικρότερη μου, με λίγα παραπάνω κιλά (5-7) αλλά βυζάρες. Η φίλη μας έχει απλά τύπο και πάντα με τρέλαινε το γεγονός ότι με έφτυνε σαν άντρα, ή έστω έτσι έδειχνε, και μόλις πήγαινα να το πάω στο ερωτικό με γείωνε.

Η φίλη μας έχει λίγες σχετικά ερωτικές εμπειρίες και το αγόρι της το τωρινό την κάνει ότι θέλει. Μένει σε άλλη πόλη αλλά μας επισκέπτεται συχνά πυκνά.

Μια μέρα και ενώ έλειπε η κοπέλα μου επειδή είχε πάει για ένα σεμινάριο σε άλλη πόλη, άκουσα το τηλέφωνο. Ήταν η φίλη μας και μου παραπονιόταν για τον δικό της (είχαν σχέση εξ αποστάσεως). Πέταξα την μπηχτή μου πάλι και της λέω:

-    «Έλα να σε παρηγορήσω».

-    «Θα έρθω να με παρηγορήσετε…», μου λέει.

-    «Η φίλη σου λείπει κι αυτή…»

-    «Κρίμα…», μου είπε.

Τελικά όμως της είπα να έρθει και την έπεισα λέγοντας ψέματα ότι η φίλη της θα επιστρέψει σε μια μέρα.

Την καλωσόρισα με τα πολλά στο σπίτι όπου άρχισε να λέει τα παράπονα της. Έβαλα ποτά και κάτσαμε στο μπαλκόνι. Το πρώτο  έφερε το δεύτερο ποτό. Χαλαρώσαμε. Έκλαιγε στον ώμο μου.

Η πούτσα μου είχε γίνει πύραυλος. Έκανα κάτι το απονενοημένο… την χούφτωσα. Εισέπραξα ένα χαστούκι, αλλά εκεί που έκανα να τραβηχτώ, μου έπιασε την ψωλή, κατέβηκε και άρχισε να μου την γλείφει με μαεστρία.

-    «Σήμερα θα με ξεσκίσεις!», μου λέει. «Και η «Α» (η κοπέλα μου), θα φάει κέρατο! Δικαιωματικά θα το φάει από μένα γιατί σας γνώρισα καυλιάρη μου, πουτσαρά μου!»

Της έσκισα τη μουνάρα και έχυσα στο μουνάκι της με ορμή. Μάλιστα μου έδωσε και την παρθενιά της κωλάρας της.

Μετά από εννέα μήνες έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί. Παντρεύτηκε τον τότε φίλο της και μας επισκέπτονται συχνά. Η σχέση μας έχει αλλάξει όμως. Αν και έχει παντρευτεί και γίναμε κουμπάροι, την πηδάω συχνά επειδή ο άντρας της φεύγει ταξίδια και η γυναίκα μου (πλέον).

Κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα αν και έχουμε ριψοκινδυνεύσει (την έχω πηδήξει με την γυναίκα μου να κοιμάται σπίτι μας). Είναι μια τέλεια παράλληλη σχέση με τρελό πάθος. Όσο για τον άνδρα της, ούτε στο όνειρό του δεν γεύεται την κωλοτρυπίδα της που εγώ την σκίζω συχνά.

Φαντασίωση μου είναι να την πηδήξω μπροστά στη γυναίκα μου και να της λέει διάφορα εξευτελιστικά. Μακάρι να γίνει…

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")