First Time

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Χριστίνα και είμαι 30 ετών. Είμαι 1.65, 58 κιλά με μέτριο στήθος, μαύρα ίσια μαλλιά και παιδικό πρόσωπο, ενώ το φετίχ μου είναι τα νύχια (προτιμώ γαλλικό). Εκτός από το ντύσιμό μου που είναι πολύ σέξι πάντα και προκλητικό, θεωρώ πως και η όλη μου εμφάνιση καυλώνει τους άντρες (και όχι μόνο)...

Θα σας περιγράψω την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και περιμένω τα σχόλια σας. Πρώτη μου επαφή με το σεξ ήταν, ας πούμε στα δεκαοκτώ μου, στο λύκειο.

Εκείνη την μέρα, πριν το μάθημά μας της γυμναστικής, έπαιζαν αγώνα μπάσκετ (σχολικό πρωτάθλημα) τα παιδιά του λυκείου, αλλά να φανταστείτε είχαν ήδη φύγει οι φιλοξενούμενοι.

Ξεκινήσαμε λοιπόν με την τότε κολλητή μου, την Κατερίνα, να πάμε για το γυμναστήριο. Πως όμως μου κάθισε εμένα και αντί να πάμε ως συνήθως να πιούμε νερό στις βρύσες στο προαύλιο του σχολείου, της λέω να πάμε για νερό στις βρύσες του γυμναστηρίου που ήταν από πίσω δίπλα στα αποδυτήρια.

Καθώς περνούσαμε έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων, κοιτάμε μέσα και μένουμε με το στόμα ανοιχτό! Σχεδόν όλα τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ, πηγαινοέρχονταν ολόγυμνοι. Ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε καυλιά στη ζωή μας.

Η Κατερίνα ντράπηκε και γύρισε να φύγει, ενώ εγώ συνέχισα, δήθεν για νερό. Ήθελα να δω κι άλλα.. Μόλις σιγουρεύτηκα πως η Κατερίνα δεν ήταν πλέον τριγύρω, πλησίασα την πόρτα σε σημείο που να μπορώ να δω χωρίς να με βλέπουν. Και τότε έμεινα...

Ο Γιώργος, ο καλύτερος παίχτης, πρόεδρος του 15μελούς, έρωτας όλων των κοριτσιών στο λύκειο, ολόγυμνος μπροστά μου! Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα αν έμενα αποσβολωμένη από τα καταγάλανα μάτια του και τους τέλειους κοιλιακούς ή από το τεραστίων διαστάσεων παπάρι του...

Κάποια στιγμή άκουσα το κουδούνι να με καλεί για το μάθημα της γυμναστικής και φωνές των συμμαθητών μου που πλησίαζαν και θα με ανακάλυπταν. Και τότε πήρα την μεγάλη απόφαση... Θα έμπαινα μέσα δήθεν κατά λάθος.

Κανονικά θα περίμενε κανείς πως με την είσοδο μου θα ντρέπονταν όλοι και θα έκρυβαν το σώμα τους στη θέα ενός κοριτσιού. Αντίθετα συνέχισαν μάλλον αδιάφοροι ενώ εγώ είχα κατακοκκινίσει...

- «Συγνώμη…», είπα. «Έκανα λάθος».

Αμέσως με πλησίασε ο Γιώργος και με συγκαταβατικό ύφος μου είπε:

- «Μην ανησυχείς μικρή... δεν παρεξηγούμε εμείς...»

Οι άλλοι άρχισαν τα γέλια ενώ εγώ δεν καταλάβαινα...

- «Πως από δω;»

- «Έχουμε γυμναστική και ήρθα για τουαλέτα».

- «Είναι όλες πιασμένες εκτός από μία. Μπορείς να κάνεις πιπί σου εδώ», είπε ο Γιώργος και μου έδειξε την λεκάνη.

- «Μπα, όχι κρατιέμαι», είπα.

- «Επιμένω!», είπε ο Γιώργος και με πλησίασε κάνοντας μου κίνηση να μου κατεβάσει τις φόρμες. «Κάτσε και με την ησυχία σου...»

Ενώ κάθισα με ντροπή αλλά και φόβο για την άνεση με την οποία μου κατέβασε τις φόρμες, μπήκαν μέσα στο κουβούκλιο ο Γιώργος και άλλοι δύο. Ό ένας μάλιστα είχε αρχίσει να χαϊδεύεται.

- «Δεν μου έρχονται…», είπα. «Μάλλον γιατί...»

Ο Γιώργος με διέκοψε:

- Μάλλον γιατί δεν έχεις πιει πολύ νερό ε;»

- «Εε, μάλλον…» είπα.

- «Θα σου δώσουμε εμείς να πιείς», είπε ο Γιώργος. «Αλλά θα πρέπει να βοηθήσεις να το βγάλουμε...»

- «Να το βγάλετε από πού;»

- «Από δω!», είπε.

Και μου έδειξε το καυλί του που τώρα πια είχε γίνει αρκετά μεγάλο.

- «Να σου δείξω πως... Πιάσε το με το χεράκι σου, κάντο πάνω - κάτω, πιο απαλά. Έτσι... Μμμμ... Και τώρα βάλτο στο στοματάκι σου. Μέσα - έξω. Μπράβο η μικρή μας! Και τώρα ρούφηξε. Ρούφηξε με δύναμη σαν να θες να βγει. Ωωωω! Μωράκι... Έτσι... Τελειώωωνωωω!!!»

Ακολουθούσα τις οδηγίες του πειθήνια σαν υπνωτισμένη. Έβλεπα την πούτσα του να μεγαλώνει στο χέρι και την γλώσσα μου ώσπου ένιωσα τα υγρά του να με μπουκώνουν.

Σε λίγο πήραν σειρά και οι άλλοι δύο. Με έβαλαν να τα πιω όλα. Και έπειτα έφυγαν για να κατουρήσω. Μόλις βγήκα δεν ήταν μέσα κανείς...

Δεν θυμάμαι τι δικαιολογία είπα στην Κατερίνα αλλά δεν νομίζω να την πίστεψε κιόλας...

Αν σας άρεσε πείτε μου το να στείλω και άλλες...

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")