Χωρισμός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Νύχτα. Παραλία. Ήμουν μόνος μου. Μόλις είχα χωρίσει με το κορίτσι μου. Ήμουν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Προχωρώντας ξαφνικά βλέπω κάποιους που έκαναν beatch party. Σκέφτηκα ότι αν πήγαινα και εγώ ίσως να έβρισκα κάποια να την ξεχάσω.

Μόλις πλησίασα είδα ότι δεν έκαναν beatch party αλλα παρτούζα. Τρεις γυναίκες και δύο άνδρες. Οι γυναίκες θεές. Με μεγάλα όμορφα βυζιά, με στρουμπουλά κωλαράκια. Και οι άντρες δεν πήγαιναν πίσω. Με πούτσους περίπου 25 εκατοστά. Δεν μπορούσα να διακρίνω καλά γιατί ήταν σκοτάδι.

Πλησίασα… Αυθόρμητα χωρίς να σκεφτώ τους λέω:

-    «Θέλετε άλλον έναν;»

Δεν μπορούσα να δω την έκφραση τους.

-    «Φυσικά!», μου λέει κάποια από τις γυναίκες.

Τελικά, για να μην τα πολυλογούμε, ξεντύθηκα και άρχισα να ξεπαρθενεύω ένα ωραίο κωλαράκι. (Και ο δικιά μου ψωλή δεν ήταν μικρή, 27 εκατοστά). Το μωρό άρχισε να βογκάει από ηδονή.

Μετά από λίγα λεπτά έχυσα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Την γάμησα και από το μουνάκι της. Την γαμούσα με λύσσα. Ήταν ίδιο με το μουνί της πρώην κοπέλας μου. Νόμιζα ότι από την θλίψη μου φαινόταν έτσι.

Μετά αλλάξαμε και πήρα κάποια άλλη πιο λεπτή. Της έβαλα όλη την πούτσα μου στο μουνί της και αυτή φώναζε από ηδονή.

Η βραδιά συνεχίστηκε και έχυσα άλλες τέσσερις φορές.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα αγκαλιά με ένα από τα μωρά που γάμησα χτες το βράδυ. Την γύρισα και τι να δω; Η κοπέλα μου. Την σκουντάω και ξυπνάει. Μόλις με βλέπει γουρλώνει τα μάτια της.

-    «Τι κάνεις εδώ;», μου λέει.

-    «Μην μου πεις ότι εσένα γαμούσα χτες;»

-    «Μάλλον…»

-    «Είδες; Τελικά πρέπει να είμαστε μαζί…»

Από τότε δεν ξαναχωρίσαμε. Όμως κάναμε αρκετές παρτούζες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")