Παρτούζα στο Καβούρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Πέτρο και την γυναίκα μου Άρτεμη. Έχουμε ένα μικρό μαγαζάκι σε νησί του Ιονίου όπου και ζούμε από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Τους χειμώνες είμαστε Αθήνα. Είμαστε swingers εδώ και δέκα χρόνια, από την αρχή της γνωριμίας μας, και η σεξουαλική μας ζωή είναι τέλεια, ειδικά τους χειμώνες στην Αθήνα όπου και έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο.

Θα σας πω την τελευταία φάση που κάναμε φέτος στα τέλη Μαρτίου λίγο πριν πάμε στο νησί. Όλα κανονίστηκαν από εμένα σε συνεννόηση με τον Νίκο, τον επί χρόνια τρίτο στην παρέα μας.

Ο Νίκος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας που ασχολείται με ναυτιλιακά και έχει μια γκαρσονιέρα στο Καβούρι, όπου συχνά κάναμε τρίο με την Άρτεμη.

Τελευταία η γυναίκα μου δεν είχε πολύ όρεξη για τέτοιες φάσεις, και συνεχώς έλεγε όχι σε συνεχή τηλέφωνα του Νίκου να βρεθούμε, αν και είναι από τα καλύτερα γαμήσια που της έχουν κάνει κατά δήλωση της, απλά δεν ήταν σε κέφι, όπως του έλεγε.

Οι μέρες λοιπόν είχαν έρθει και μια κάποια Δευτέρα θα φεύγαμε για το νησί, όταν Παρασκευή βράδυ μας τηλεφωνάει ο Νίκος λέγοντας μας: άντε ρε παιδιά ξέρω ότι δεν θα έχω άλλη ευκαιρία για φέτος. Τελικά η Άρτεμη δέχθηκε και κανονίσαμε το ίδιο βράδυ κατά τις δέκα να πάμε από την γκαρσονιέρα.

Κατά τις 8 και ενώ η Άρτεμη ήταν στο μπάνιο και ετοιμαζόταν, χτύπησε το κινητό μου. Το σήκωσα και ήταν ο Νίκος.

-    «Θα είναι κι άλλοι δύο!», μου είπε. «Αλλά αν είναι δίπλα σου, μην της το πεις…», και το έκλεισε.

Καύλωσα με την φάση. Δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ότι κάναμε ήταν συνήθως με απλά ένα ακόμα άντρα.

Βρεθήκαμε λοιπόν δέκα ακριβώς να χτυπάμε το κουδούνι. Συνήθως, μια και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, όταν πάμε εκεί μιλάμε πρώτα, πίνουμε κανένα ποτάκι, χαζεύουμε γενικά…

Μετά αρχίζει πρώτος ο Νίκος να χαϊδεύει την Άρτεμη, να την στήνει στα τέσσερα, να την γλύψει, να την βάζει να του κάνει πίπα και μετά να την πηγαίνει μέσα στο κρεβάτι όπου και την γαμάει. Συνήθως στο πρώτο εγώ απλά βλέπω (μου αρέσει πολύ) και μετά την παίρνουμε και μαζί πίπα, κώλο, μουνάκι.

Ξέχασα να σας πω ότι αν η γυναίκα μου καυλώσει, τα κάνει όλα. Ωστόσο αυτή την φορά, όταν μπήκαμε μέσα, ήταν εντελώς σκοτάδι με εξαίρεση ένα πολύ μικρό αναμμένο κερί, και στο χολ ο Νίκος περίμενε γυμνός.  Ήταν μισοκαυλωμένος, με ξυρισμένο πούτσο, και κάπως απότομος.

Κανένας χαιρετισμός, απλά με την μία της δίνει ένα ρουφηχτό φιλί και της πιέζει το κεφάλι προς τα κάτω στο καυλί του. Για ένα - δυο δευτερόλεπτα αυτή κόλλησε, αλλά μάλλον αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι του και τον πήρε στο στόμα ξεκινώντας μια βαθιά πίπα.

Γύρισα εκείνη την στιγμή αριστερά προς την είσοδο του σαλονιού για να δω που να ακουμπήσω τα ρούχα μου που είχα ήδη αρχίζω να βγάζω, και ξαφνικά τους είδα. Ήταν τρία άτομα, δεν διέκρινα καλά πρόσωπα στο σκοτάδι, αλλά είδα ότι ήταν και οι τρεις γυμνοί και έπαιζαν με τα καυλιά τους.

Οι δύο (νεαρότεροι) ήταν ήδη καυλωμένοι, ενώ ο τρίτος, που αργότερα έμαθα ότι ήταν 47 χρονών, όχι. Απλά όταν μπήκα μέσα και είπα χαμηλόφωνα ένα «γεια», είδα ότι είχε ένα τεράστιο καυλί ακόμα και έτσι μαλακό όπως ήταν.

Ο Νίκος εντωμεταξύ συνέχισε να πιπώνει την γυναίκα μου και άνοιξε ένα μικρό συρτάρι που ήταν σε ένα κομό στο χολ και έβγαλε ένα κολάρο. Δεν με ξένισε γιατί είχαμε κι άλλες φορές παίξει με τα πολλά "παιχνίδια" που είχε.

Της το φόρεσε, την έβαλε να γονατίσει και την έφερε στο σαλόνι. Όταν τους είδε αντέδρασε, αλλά δεν της έδωσε την ευκαιρία να πει πολλά. Τους φώναξε κοντά και αμέσως έπεσαν επάνω της.

Εγώ δεν έκανα τίποτα παρά μόνο έβλεπα. Οι δύο της είχαν βάλει τις ψωλές τους στο πρόσωπο και ο Νίκος πήγε από πίσω και της έχωσε το καυλί του στο μουνί. Αυτή είχε τρελαθεί -το έβλεπα καθαρά- και τσιμπούκωνε με μανία.

Ο πρώτος, που ήταν όχι πάνω από είκοσι χρονών, κοντός με νευρώδες σώμα και μακρύ αλλά όχι χοντρό καυλί, ήταν και αυτός που της τρομπάριζε το στόμα γερά. Δεν έκανε παραπάνω από τρία λεπτά και λέγοντας της:

-    «Πάρτα μωρό!», και έχυσε στο στόμα της.

Τα κατάπιε με βουλιμία, αλλά και σχετική απογοήτευση όπως μου είπε μετά, γιατί ήθελε να τον νιώσει μέσα της. Αυτό μου το είπε μετά και το τόνισε αυτό γιατί ο πούτσος του, παρόλο που δεν ήταν μεγάλος, ήταν πολύ σκληρός.

Εντωμεταξύ, ο μεγαλύτερος που σας είπα πριν, δεν είχε κουνηθεί από τον καναπέ και απλά έπαιζε το καυλί του. Τώρα που είχαν συνηθίσει τα μάτια μου στο μισόφως, είδα ότι πραγματικά ήταν τεράστιος.

Μιλάμε για καυλί 23 πόντους και πολύ χοντρό(και αυτό που λέω δεν είναι επηρεασμένος από τις διαφορές τσόντες που λένε για 23 πόντους, αλλά συγκρίνοντας το με το δικό μου, που είναι ένα φυσιολογικό 17ποντο και όχι αδύνατο καυλί, ήταν τουλάχιστον 6-7 πόντους μακρύτερο και πολύ πιο χοντρό.

Η Άρτεμη σε αυτή την φάση ήταν ξαπλωμένη στο χαλί του σαλονιού και ο Νίκος της γαμούσε τον κώλο και το άλλο παιδί της έδινε πίπα. Κάποια στιγμή άλλαξαν θέσεις και μετά ο Νίκος πήγε από πίσω της ενώ της έπαιρνε τον κώλο το άλλο παιδί, και προσπάθησε να μπει κι αυτός.

Το έχουμε ξανακάνει αυτό και θέλει λίγο προσπάθεια στο πως θα τοποθετήσουν τα σώματα τους, αλλά τελικά το κατάφεραν. Ούρλιαξε. Γενικά δεν είναι από τις γυναίκες που φωνάζουν στο σεξ, αλλά όταν μπήκαν τα δύο καυλιά μέσα, ούρλιαξε.

Οι δυο τους δεν άντεξαν και πολύ ακόμα και μετά από ένα δεκάλεπτο την έχυσαν τραβώντας τις πούτσες τους από μέσα της και χύνοντας την στα βυζιά. Ο μεγάλος πάλι δεν κουνήθηκε από την θέση του και τότε ο Νίκος ξέπνοος άνοιξε το φως και είπε να πάρουμε μια ανάσα και να συστηθούμε.

Γύρισα το κεφάλι και είδα την Άρτεμη, που μόλις είχε συνειδητοποιήσει την παρουσία του τέταρτου, και ενώ είπε γρήγορα ένα «γεια» σε όλους, ξαφνικά την είδα που καρφώθηκε στο τεράστιο καυλί του.

Ο Νίκος έφερε ποτάκια, και αρχίσαμε χαλαρή κουβέντα. Οι μόνοι με σηκωμένο καυλί ήμασταν εγώ και ο μεγάλος. Οι άλλοι είχαν αδειάσει. Τότε μου λέει ο Νίκος:

-    «Ξέρεις, αν θες να ανακουφιστείς να το κάνεις τώρα, γιατί μετά θα βγούμε όλοι! Ο κύριος Πέτρος θέλει να την σκίσει μόνος του, αν φυσικά συμφωνείτε κι εσείς…»

Κοιταχτήκαμε με την γυναίκα μου και κατάλαβα πως ήθελε.

-    «Ok από μένα. Εγώ την χύνω και στο σπίτι…», είπα εγώ.

Τότε ο Νίκος είπε:

-    «Ντυνόμαστε και πάμε για ποτό Γλυφάδα. Ο κύριος Πέτρος ξέρει που θα πάμε και θα την φέρει…»

Μου έκανε εντύπωση ότι τον αποκαλούσε κύριο, αλλά δεν ρώτησα. Έσκυψα πάνω της, την ρώτησα αν όλα είναι ok και αν θέλει, και αφού μου είπε «ναι», φύγαμε με τα άλλα τρία παιδιά.

Ήταν περίπου έντεκα και μισή όταν φτάσαμε σε ένα μπαράκι στην Γλυφάδα, όπου και παραγγείλαμε ποτάκια και χαλαρή κουβέντα. Φυσικά ήμουν συνέχεια καυλωμένος, σκεφτόμενος τι γίνεται στο Καβούρι.

Πέρασε μια ώρα… μετά δύο… και αργούσανε. Το είπα στον Νίκο και με καθησύχασε.

Είχε πια πάει αργά, τρεις σχεδόν, όταν άνοιξε η πόρτα και τους είδα. Πλησίασε ευγενικά και είπε:

-    «Καληνύχτα και στην παραδίδω!», και κάνοντας ένα νεύμα στους άλλους αποχώρησε.

Βγήκαμε όλοι έξω, μια και σχεδόν έκλεινε και το μαγαζί, και καληνυχτίζοντας τους υπόλοιπους πήγαμε στο αυτοκίνητο μας. Σχεδόν έπεσε στο κάθισμα από την κούραση.

-    «Τι έχεις μωρό;», ρώτησα. «Είσαι καλά;»

-    «Τέλεια! Απλά ξεσκισμένη…», είπε και χαμογέλασε λίγο.

Στο δρόμο την ρώτησα τι έγινε αλλά δεν πολυμίλαγε, ήταν όπως είπε πτώμα στην κούραση. Απλά μου είπε:

-    «Θα καταλάβεις όταν πάμε σπίτι…»

Απόρησα αλλά δεν επέμεινα. Φτάσαμε σπίτι μετά από είκοσι λεπτά και μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα, την ρώτησα πάλι.

-    «Μωρό είμαι πτώμα μου και δεν έχω όρεξη για ιστορίες. Θα στα πω το πρωί. Ούτε να ξεβαφτώ δεν θέλω. Απλά για να έχεις μια ιδέα, κοίτα!»

Και λέγοντας κοίτα, ανασήκωσε λίγο τον κώλο της στο κρεβάτι και το τούρλωσε λίγο προς τα εμένα. Έμεινα χαζός βλέποντας ειλικρινά την κωλοτρυπίδα της, τουλάχιστον τέσσερα εκατοστά ανοιχτή, κι αυτό χωρίς να τραβήξει στα πλάγια τα κωλομάγουλα.

-    «Δεν μου το έβαλε πουθενά αλλού για σχεδόν δυόμισι ώρες! Ούτε καν στο στόμα!», μου είπε και γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")