Η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας και πάλι. Είχα πολύ καιρό να μπω και να γράψω λόγω χρόνου. Με πολλούς φίλους έχουμε κάνει πάντως καλές παρτούζες και έχουν πάθει σοκ. Με μερικούς που είναι μακριά δεν μπορούμε να βρεθούμε λόγω απόστασης. Ίσως βολέψει πάντως.

Θα γράψω μια ιστορία που έγινε πριν λίγο καιρό γιατί την ζητάνε φίλοι από μακριά, να μάθουν τι έγινε. Κάποτε η γυναίκα μου έκανε μια παρτούζα με βούλγαρους, και ένας από αυτούς μίλησε σε κάποιους δικούς του και την θέλανε να πάει στην Βουλγαρία.

Με λίγα λόγια έγιναν οι επαφές και με έναν κολλητό μου που πάει συχνά μαζί της και εμένα φύγαμε για εκεί. Μας έκλεισαν ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων και μετά από την γνωριμία πήγαμε στην βίλα κάποιου, όπου μας περίμενε αυτός και η παρέα του. Ήταν λεφτάδες της περιοχής.

Μπήκαμε μέσα. Η γυναίκα μου φορούσε μίνι με ντεκολτέ όπως πάντα είναι το όπλο της, με ένα παλτό. Ο γνωστός μας μόλις μπήκαμε λέει σε έναν:

«Αφεντικό, να η γκόμενα που σου είπα».

-    «Είναι μουνάρα!», λέει αυτός στα ελληνικά γιατί ήξεραν σπαστά πάντως.

Μέσα ήταν γύρω στα δέκα άτομα και φαινόταν πολύ καυλωμένοι, γιατί χάιδευαν τις πούτσες τους πάνω από το παντελόνι. Τότε το αφεντικό μας λέει:

-    «Καθίστε και δείτε τι θα πάθει η πουτάνα σας!»

Και πάει στην γυναίκα μου και της λέει:

-    «Έλα, πάρε τσιμπούκι να δω τι κάνεις!»

Και βγάζει ένα παλούκι 30 πόντους! Η δικιά μου γονατίζει και αρχίζει να τον γλύφει όπως ξέρει, ενώ οι άλλοι άρχισαν να φωνάζουν:

-    «Έτσι αφεντικό! Γάμα την γαμιόλα. Από τον κώλο την πουτάνα!!!», με ελληνικά και βουλγάρικα.

Πράγματι, αυτός την στήνει στα τέσσερα και από πίσω την καρφώνει στο μουνί με μανία και της τραβάει τα μαλλιά, ενώ σε λίγο λέει:

-    «Τώρα στον κώλο σκρόφα!»

Και αρχίζει να της καρφώνει το παλούκι του. Πράγματι ήταν τεράστιο, αφού η γυναίκα μου έδειχνε να πονάει, παρόλους τους πούτσους που έχει δεχτεί στον κώλο της σε τόσες παρτούζες που έχει κάνει. Ο Ιβάν, έτσι λεγόταν, την ξέσκιζε κανονικά τώρα με βίαιο τρόπο. Οι άλλοι φώναζαν:

-    «Πουτάνα, σε λίγο θα σε σκίσουμε τις τρύπες! Σκύλα, γαμιόλα γυναίκα!»

Ο Ιβάν δεν άντεξε και άρχισε να χύνει στον κώλο της, ενώ την χτυπούσε στα κωλομέρια, και καθώς βγήκε φάνηκε το άνοιγμα που έκανε στην κωλοτρυπίδα της, μια φαρδιά τρύπα φαινόταν, και έτρεχαν τα χύσια του. Της λέει:

-    «Πάρτα με το χέρι και γλείψτα πουτάνα!»

Πράγματι τα έπαιρνε και τα έγλειφε. Και τότε λέει:

-    «Παιδιά είναι δικιά σας. Διαλύστε την!»

Και τότε σαν λύκοι όρμησαν επάνω της. Τι να περιγράψω τώρα, καταλαβαίνετε τι έγινε. Μετά όπως τα λέγαμε με τον Ιβάν αυτοί δούλευαν σε αυτόν και είχαν να γαμήσουν πολύ καιρό λόγω δουλειάς και τους είπε ότι θα έφερνε κάνα δυο πουτάνες, αλλά έτυχε ο άλλος να του πει για την δικιά μου τι μπορεί να κάνει και τι μουνάρα είναι, αχόρταγη για πούτσο και έτσι έγινε η φάση και πήγαμε εκεί.

Λοιπόν, άρχισαν να την καρφώνουν σε όποια τρύπα έβρισκε ο καθένας. Την βάζανε ανάμεσα τους, κώλο, μουνί, πίπα, την χαστούκιζαν, της τραβούσαν τις ρώγες, έχυναν στο στόμα, στον κώλο, και πάλι από την αρχή… οι ώρες να περνάνε και εννέα γαμιάδες να ξεσκίζουν τις τρύπες της και να την βρίζουν…

-    «Γαμιόλα! Έτσι γαμάμε εμείς εδώ. Είσαι μεγάλη πουτάνα, τσιμπουκλού!»

Και ότι άλλο φανταστεί κάποιος που έχει τρελαθεί από τις καύλες και από μια μουνάρα σαν την δικιά μου, ενώ αυτή τους έλεγε:

-    «Γαμάτε ρε μαλάκες! Έτσι, τέτοια καυλιά σαν τα δικά σας θέλω να με σκίζουν. Βάλτε στις τρύπες μου τις ψωλές σας γαμιάδες μου!!!»

Είχε καυλώσει και η δικιά μου μετά από τόσους πούτσους που έτρωγε και έχυνε συνέχεια. Τελικά μετά από ατέλειωτα χυσίματα που κάνανε όλοι, ένας - ένας ξάπλωνε όπου έβρισκε και η δικιά μου τους έγλυφε τα χύσια από τις ψωλές, τα καθάριζε όλα από τις καύλες που είχε και αυτή. Ο Ιβάν άρχισε να λέει σε μας:

-    «Πράγματι, τέτοια γαμιόλα γυναίκα δεν έχω δει τόσα χρόνια! Έχουμε και εμείς εδώ πουτάνες αλλά η δικιά σου δεν παίζεται! Θα κανονίσω αύριο ένα πολύ καλό όργιο και θα γίνει χαμός!»

Και πράγματι την άλλη μέρα έγινε της πουτάνας. Θα το γράψω άλλη φορά αν θέλετε, και συγγνώμη σε όσους δεν μπορούμε να πάμε, αλλά θα κοιτάξουμε να βρεθούμε.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")