Βροχερό βράδυ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Και η συνέχεια από εκείνο το βροχερό βράδυ... Ο Σάκης όπως σας είπα κάποια στιγμή χάθηκε από τη ζωή μου και από την περιοχή γενικότερα. Κάποιο βράδυ ήρθε στο μαγαζί ένας τύπος, λεχρίτης μου φάνηκε και με ζήτησε. Τον έλεγαν Αντώνη και ερχόταν εκ μέρους του Σάκη. Ο Αντώνης ήταν μισή φτυσιά άντρας.

Η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά αυτός ήταν ξέρασμα. Ότι του έλειπε σε ύψος το είχε σε λόγο. Δεν πίστευα ότι αυτός ο λίγδης θα μπορούσε να είναι γλυκομίλητος, μορφωμένος και με αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

Μου μίλησε για το Σάκη, ότι ήταν κολλητοί και με ρώτησε αν με πείραξε που ήρθε να μου μιλήσει. Προτού προλάβω να πω το οτιδήποτε μου είπε πως ήρθε να πιει το ποτό του και μάλιστα να με κεράσει, δεν ζητούσε χάρες και τέτοια. Για κιμπάρη τον είδα, πλήρωσε πριν προλάβω να γυρίσω την πλάτη μου. Μου άρεσε η κουβέντα του και τον προσκάλεσα να έρθει την άλλη μέρα που θα είχα ρεπό για να τα πούμε.

Το άλλο απόγευμα ο Αντώνης ήρθε και πηγαίνοντας στο σημείο που είχαμε ραντεβού, το σαραβαλάκι μου τα έφτυσε. Με το κινητό τον ειδοποίησα και ο άνθρωπος προθυμοποιήθηκε. Ήρθε, είδε τη βλάβη -εγώ είμαι άσχετη με το όλο θέμα- έβαλε κάτι καλώδια και ίσα που πήρε μπροστά. Τον παρακάλεσα να πάμε μέχρι το μαγαζί να το αφήσουμε και ο άνθρωπος δίχως δεύτερη κουβέντα ήρθε.

Όταν φθάσαμε, του είπα να πλυθεί από τις μουντζούρες, Είχα ντυθεί πολύ άνετα και βλέποντας να πλένεται, πρόσεξα το δασύτριχο στήθος χωρίς να μπορέσω να συγκρατήσω τη γυναικεία περιέργεια μου. Ο Αντώνης το έπιασε και με κοίταξε στα μάτια απευθείας αλλά δεν έβγαζε άχνα.

Δεν ξέρω τι με έπιασε, η καύλα των προηγούμενων χρόνων που δεν είχε διέξοδο, ότι είχα καιρό να γαμηθώ μετά το Σάκη, ότι στην αναβροχιά καλό και είναι και το χαλάζι... Δεν ξέρω αλλά τον αγκάλιασα πρώτη και τον φίλησα. Ο Αντώνης ήταν ζήτημα 1.68 σε σχέση με μένα που είμαι 1.80 αλλά δε μάσησε… Μου έδινε ένα τόσο βαθύ φιλί στο στόμα, που νόμιζα προς στιγμή ότι είχε γλώσσα μακρυνάρι. Ταυτόχρονα έχωσε το ένα του πόδι ανάμεσα στα δικά μου, ανασήκωσε τη φούστα μου και με χάιδεψε στον κώλο πάνω από το εσώρουχο.

Είχα αρχίσει πάλι να φουντώνω. Έψαξα το παντελόνι του, έσκυψα για να το φτάσω. Μόλις έβαλα το χέρι μου στο καβάλο του τρόμαξα. Έκανα πίσω... Ο Αντώνης ξεκούμπωσε το παντελόνι του, τράβηξα το εσώρουχο του και πετάχτηκε μπροστά μου ο μεγαλύτερος πούτσος που έχω δει στη ζωή μου.

Ότι του έλλειπε από ομορφιά, ύψος, κορμοστασιά το είχε σε πούτσο. Τέτοιος πούτσος ο οποίος εκτός από στητός, μεγάλος, είχε και κλίση προς τα πάνω, σαν κοντάρι. Εντύπωση μου έκανε ότι τα αρχίδια του κρέμονταν σα σακούλες και ήταν άτριχα από φυσικού τους.

Έμεινα ακίνητη και ο Αντώνης γονάτισε, έβγαλε τη φούστα μου αφήνοντας με τη μπλούζα, έβγαλε και το εσώρουχο μου και άρχισε να με γλείφει με την εξίσου μακριά γλώσσα του. Έγλειφε από πάνω προς τα κάτω κι εγώ να χάνω τον κόσμο. Όπως ήταν και αξύριστος καύλωνα ακόμα περισσότερο.

Με έσπρωξε να ακουμπήσω στον τοίχο αλλά δεν ήθελα έτσι. Τον σήκωσα, τον έπιασα από τον πούτσο και τον πήγα στο πίσω μέρος του μαγαζιού που έχουμε ένα δωμάτιο ανάγκης για τους πελάτες που γίνονται ντίρλα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο Αντώνης με ξάπλωσε και ξαναπήρε θέση ανάμεσα στο μουνί μου.

Η γλώσσα του σα φίδι έμπαινε σε ολόκληρο το μουνί μου, έγλυφε το κωλαράκι μου, ρούφαγε τα υγρά μου. Φώναζα από καύλα, τον παρακαλούσα να μη σταματήσει, και όσο τον παρακαλούσα τόσο με ρούφαγε. Έχυσα ποτάμια και ο Αντώνης με ρούφαγε συνέχεια. Μόλις συνήλθα του ζήτησα να ξαπλώσει να τον περιποιηθώ.

Ο πούτσος του ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Πεντακάθαρος, μοσχοβολούσε καθαριότητα χωρίς δηθενιές και έτσι. Προσπάθησα να του κάνω βαθύ λαρύγγι, να τον έχω όσο μπορώ μέσα στο στόμα μου, και το μισό τουλάχιστον να είναι έξω, με τα χέρια μου να του πιάνω τα αρχίδια, να του βάζω κωλοδάχτυλο, να τον τρομπάρω, να τον παίζω.

Ο Αντώνης με παρακάλεσε να σταματήσω, δεν ήθελε να χύσει στο στόμα μου. Τράβηξα από συρτάρι ένα προφυλακτικό και πάνω στην αντάρα, το έσκισα από το τρέμουλο. Ο Αντώνης πήρε ένα άλλο και αργά το πέρασε στο καυλί του. Είχα σχεδόν τρελαθεί, βρισκόμουν εκτός εαυτού. Ο Αντώνης πήρε τα πόδια μου, τα ακούμπησε στον ώμο μου και έβαλε το απίστευτα σκληρό καυλί του στο μουνί μου. Ήμουν τόσο υγρή που δεν χρειάστηκε κόπος για να μπει μέσα μου.

Το καυλί του ήταν οριακά μεγάλο μεταξύ «πέτρας» και πλαδαρότητας. Τα περισσότερα μακριά καυλιά είναι συνήθως πλαδαρά ποτέ δεν σκληραίνουν. Του Αντώνη η πούτσα ήταν φαινόμενο. Αναρωτιόμουν πως αυτός, ο μισή φτυσιά κοντός σχετικά άντρας, να έχει τέτοιο πούτσο.

Ο Αντώνης με γαμούσε με πολύ αργές κινήσεις, σαν να έμπαινε μέσα μου ένα τρένο. Του χάιδευα τα αρχίδια, τρελαινόμουν που ήταν καραφλά. Με γαμούσε τέλεια, αργά έμπαινε, έβγαινε με πολύ μεγάλη μαεστρία σε σημείο να με φτάνει στον παροξυσμό. Με αυτό τον τρόπο έχυσα άλλη μια φορά. Εκείνος εκεί, απτόητος. Χαλάρωσε, βγήκε από μέσα μου και κάθισε στο κρεβάτι.

Με τράβηξε και κάρφωσε στο καυλί του ώστε τα πόδια μου να είναι γύρω από τη μέση μου και να ακουμπούν στο κρεβάτι. ¨Έβγαλε το ξεχασμένο μπλουζάκι μου και όπως τραμπαλιζόμουνα στον πούτσο του, έγλειφε τις ρώγες μου που είχαν γίνει όρθιες. Εγώ είχα παραφρονήσει και χτυπιόμουν στο καυλί του.

Σε μια κίνηση που δεν την περίμενα, έδεσε τα χέρια μου στο λαιμό του, τα πόδια μου στην μέση του και ο Αντώνης σηκώθηκε όρθιος σαν αρσιβαρίστας με μένα καρφωμένη στον πούτσο του. Παρέλυσα. Ο Αντώνης, κάτι σαν μπρατσάς τσέπης. Με κάρφωνε στο καυλί του με περισσή μανία. Είχα αφιονίσει, ήμουν αλλού.

Με έσκιζε το ατελείωτο μακρυνάρι του και το μουνί μου το ροφούσε όλο μέσα. Έφτανε σχεδόν ως τη μήτρα μου, ανακατεμένος πόνος και ηδονή να υπερισχύει η ηδονή. Τέτοιο γαμήσι πρώτη φορά μου το έκαναν. Ο Αντώνης ήταν μούσκεμα. Ο ιδρώτας έτρεχε στο μέτωπο του και αυτός ακούραστος να με γαμάει... Σαν να ήμουν κούκλα, σχεδόν δύο μέτρα παρά κάτι γυναίκα...

Αυτή τη φορά ο οργασμός μου ήταν απίστευτος και μακρύς... Πρέπει να με άκουσαν τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα μακριά... Έτρεμα από καύλα... Ο Αντώνης με ακούμπησε στο κρεβάτι και πήγε να ρίξει νερό στο πρόσωπο του. Δεν είχε χύσει. Από το αναφιλητό του ζήτησα να βγάλει το προφυλακτικό και του ζήτησα να τον πιπώσω και να χύσει στο στόμα του. Ο Αντώνης πραγματικά το έβγαλε, σαπούνισε το ορθωμένο καυλί του μεθοδικά και ήρθε και ξάπλωσε.

Γονάτισα στα πόδια του, τον κοίταγα στα μάτια και φυλάκισα το καυλί του στα βυζιά μου. Τον έπαιζα, του χάιδευα τα καραφλά του αρχίδια, του έβαζα το υγρό από το μουνόχυμα μου δάχτυλο στον κώλο του, και ο πούτσος του είχα την εντύπωση ότι σκλήραινε περισσότερο.

Ο Αντώνης μου έπιασε το κεφάλι και δίχως σκέψη άρχισα να του πιπώνω το πουτσοκέφαλο του ενώ τον τρομπάριζα με δύναμη σαν να ήθελα να του ξεριζώσω τον πούτσο. Τον έπαιζα περιστροφικά, τον έγλειφα και του γαμούσα το κωλαράκι. Με μια κραυγή ο Αντώνης έχυσε το σπέρμα του με τρομερή ταχύτητα που σχεδόν το λαρύγγι μου πνίγηκε. Δεν ήθελα όμως να τον αφήσω έτσι από την ηδονή που μου είχε χαρίσει, συνέχισα να τον ρουφάω μέχρι να στραγγίξει...

Τελικά πρέπει να ήμουν πολύ καταπιεσμένη τα προηγούμενα χρόνια... Και τώρα λίγο πριν τα πενήντα, προσπαθώ μάταια να κερδίσω όσο χαμένο χρόνο μπορώ. Ο Αντώνης δυστυχώς είναι παντρεμένος, μου το είπε αργότερα όταν η αναπνοή του ξαναβρήκε το φυσιολογικό της ρυθμό.

Να σκεφτείτε ότι με έπιασαν ηλίθιες ντροπές. Εγώ την έπεσα στο ανθρωπάκι που τον κορόιδευα όταν ήρθε γιατί είναι κοντούλης και κακομούτσουνος. Με τον Αντώνη γαμηθήκαμε κι άλλες φορές, τον πήραμε με την Τίνα επίσης. Βέβαια γαμήσι για το γαμήσι και τίποτα περισσότερο, και σε ώρες που ο Αντώνης μπορούσε χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στον προβληματικό του γάμου.

Μου έδειξε φωτογραφία της γυναίκας του. Τι να σας πω ρε παιδιά; Και αυτή στην ηλικία μου, όπως και ο Αντώνης εξάλλου. Ωραία γυναίκα αλλά δικτάτορας, σε σημείο που υπέθεσα ότι μπορεί και να έτρωγε και ξύλο... Ακόμα σκέφτομαι αυτό τον πούτσο του, τον φαντάζομαι στα ντουζένια του πριν χρόνια...

Παιδιά βάλτε το e-mail μου, μπορεί μέσα στην ιστοσελίδα σας να υπάρχουν και εντάξει τύποι ανάμεσα σε αυτές και αυτούς που γράφουν τις ιστορίες.

Αλίντα

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")