Βροχερό βράδυ (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια φίλη επέμεινε να σας γράψω και εγώ μια ιστορία, η ίδια φίλη που με μύησε και στην ιστοσελίδα. Παρά τα 48 χρόνια στέκομαι πολύ καλά, όπως αποδείχτηκε. Τον άντρα μου τον έχασα σε ατύχημα πάει πολύς καιρός. Όλα ήρθαν ανάποδα και μέχρι να ανοίξω το καφέ -μπαρ στην ευρύτερη Αττική, πέρασα δύσκολα χρόνια. Ξέχασα τα πάντα, όπως και ότι είμαι γυναίκα. Η φίλη μου η Τίνα, αρκετά μικρότερη με έβαλε πάλι στο παιχνίδι, στον έρωτα με άντρα και γυναίκα.

Λοιπόν πριν λίγο καιρό, ερχόντουσαν βράδυ δύο πελάτες οι οποίοι με γλυκοκοίταζαν. Η Τίνα δουλεύει στο μπαρ, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από το κοντό, συνήθως παράξενα βαμμένο μαλλί, και από το τατουάζ στην πλάτη που επιμελώς αφήνει γυμνή.

Εκείνο το βράδυ, είχαμε πιει και λίγο, το μαγαζί είχε κόσμο και αυτοί οι δύο να μας γδύνουν με τα μάτια λες και δεν υπήρχαν άλλες. Τον ένα τον έκοβα για ντεμί άνδρα, σαν πουστάκος και λιμασμένος για γυναίκα. Ο άλλος λίγο πιο σοβαρός. Στη νύχτα οι άνδρες που έχουν καιρό να γαμήσουν ή γενικά είναι από αυτούς που το παίζουν γαμιαροκαυλιάρηδες έχουν όλοι το ίδιο πεινασμένο βλέμμα. Λες ρε παιδί μου και ζούμε σε παλιούς αιώνες.

Ο Ντέμης μιλούσε επιδεικτικά δυνατά, για το πόσες γυναίκες είχε γαμήσει που τις είχε γνωρίσει στο ίντερνετ και τα ρέστα, για μένα όλα αυτά ήταν άγνωστα. Όμως ήταν πολύ ωραίο παιδί, φαινόταν γυμνασμένος στο κορμί και μέχρι εκεί, το μυαλό του πρέπει να είχε κουράδες.

Η Τίνα ήρθε στο ταμείο που ήμουν και μου χάιδεψε το πόδι πάνω μέχρι τη φούστα ώστε να τη δουν αυτοί και να σαλτάρουν. Με καύλωσε το χάδι της στιγμιαία. Έφυγε, τους πλησίασε και τους έπιασε την κουβέντα. Μία τους μιλούσε, μία με κοίταγαν όλοι μαζί, να έχω το νου στον κόσμο και στο μαγαζί, να τρέχουν και υγρά από το μουνί μου.

Το βασανιστήριο κράτησε για αρκετή ώρα, ώσπου η Τίνα μου είπε να αφήσω το μαγαζί να κλειδώσουν οι άλλοι και να πάμε με τους δύο νέους φίλους μια βόλτα. Μετά από πολλά χρόνια εκτός, ένιωσα σκίρτημα, καύλα και φόβο μαζί. Νίκησα το φόβο μου, τακτοποίησα τα θέματα και φύγαμε.

Στο αυτοκίνητο οδήγησε ο Ντέμης-Δημήτρης κι εγώ έκατσα μπροστά. Πίσω η Τίνα με τον άλλον (Σάκης).

- «Παιδιά!», τους είπε η Τίνα. «Αυτή είναι η φίλη μου η Αλίντα από ελληνίδα μητέρα και γάλλο πατέρα, χρόνια στην Ελλάδα και χήρα».

Αισθάνθηκα άβολα.

- «Τι λες τώρα!»

Ευτυχώς ο Ντέμης, που φάνηκε πόσο μαλάκας ήταν, πέταξε την μπαρούφα του.

- «Γάλλο πατέρα ε; Άρα θα ξέρεις και από γαλλικές πίπες!»

Η Τίνα άδραξε την ευκαιρία και του τη βγήκε λέγοντας:

- «Η πίπα της Αλίντας είναι η κορυφαία στον Ευβοϊκό!»

Ο Δημήτρης ξεροκατάπιε. Εμ μαλάκα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Η Τίνα τους πρότεινε να πάμε σπίτι της να πιούμε κάτι και προς τα εκεί πήγαμε...

Η Τίνα τους σέρβιρε ουίσκι, έβαλε μουσική στο ραδιόφωνο και άναψε ένα τσιγάρο με διαφορετικό καπνό. Λίγο το ουίσκι, λίγο το βράδυ και λίγο το τσιγάρο που πήγαινε από στόμα σε στόμα, δεν κατάλαβα για πότε η Τίνα τηλεφώνησε στη Δανάη.

Η Δανάη είναι ένας τραβεστί της περιοχής, δεν έχει κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου έχει όμως υπέροχο σώμα, στητά βυζιά και σούπερ πούτσο. Πριν καταλάβουν τι έχει γίνει, η Τίνα χάιδευε τον πούτσο του Σάκη πάνω από το παντελόνι ενώ έμπαινε στη φάση η Δανάη. Ο Δημήτρης γλειφόταν σα μαλάκας.

- «Ε ρε κάτι γαμήσια που θα πέσουν!», έλεγε και ξανάλεγε ο μαλάκας.

Η Δανάη με πλησίασε και άρχισε να με χαϊδεύει μέσα στη ζάλη του ντουμανιού του δωματίου. Η Τίνα είχε κατεβάσει το παντελόνι του Σάκη και του τρομπάριζε τον πούτσο. Ο Σάκης είχε κλείσει τα μάτια και δεν πρόλαβε να δει το φιδίσιο κορμί της Τίνας να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια του.

Ξέχασα να σας πω πως η Τίνα έχει τρυπήσει τη γλώσσα της και έχει βάλει ένα σκουλαρίκι, μικρό σαν μπαλάκι. Μόλις πήρε τον πούτσο του Σάκη στο στόμα αυτός τραντάχτηκε από την αίσθηση της γλώσσας και του δαχτυλιδιού. Η Τίνα είναι μαστόρισσα στο γλείψιμο. Πόσες φορές και εμένα μου είχε γλείψει το μουνί κάνοντας με να παραληρώ από καύλα.

Ο Δημήτρης είχε έρθει πίσω από τη Δανάη που εντωμεταξύ είχε πέσει ανάμεσα στα πόδια μου και μου πάταγε ένα σούπερ γλειφομούνι. Ο Δημήτρης μόλις πήγε να χαϊδέψει τη Δανάη από μπροστά, έπιασε μια καυλωμένη μπαγλέρα όρθια σαν κεραία. Κάτι πήγε να πει και όλοι τον αγριοκοιτάξαμε.

Η Δανάη σηκώθηκε, τον διέταξε να γονατίσει και του πρότεινε την ψωλή της. Ο Δημήτρης μπορεί να ήταν μαλάκας αλλά είχε φοβερά γυμνασμένο κορμί και μεγάλο πούτσο. Όπως όμως το ψυλλιάστηκα ήταν και πουστάκος. Έσκυψε και πίπωνε τη ψωλή της Δανάης. Η Τίνα που στο μεταξύ είχε κάνει το Σάκη να παρακαλάει για να χύσει, τον άφησε για λίγο και κοίταξε το Δημήτρη.

- «Μωρή λούγκρα αυτό το υπόθετο ήθελες;»

Σηκώθηκε σαν ελατήριο και γύρισε με στραπόν φορεμένο. Πήρε θέση πίσω από το Δημήτρη, το βαζελίνωσε και του κάρφωσε την κωλοτρυπίδα. Η Δανάη του είχε πιάσει το κεφάλι και του γαμούσε το στόμα. Εγώ δεν άντεχα άλλο από την καύλα και πήγα και έκατσα στον ορθωμένο πούτσο του Σάκη. Μαλακία μου, δίχως καπότα, δίχως προφύλαξη, ήταν τέτοια η καύλα που σαν δαιμονισμένη τραμπαλιζόμουνα στο καυλί του.

- Πούτσα...!!!», φώναζα.

Και ο Σάκης με χάιδευε παντού, με το μικρό του δαχτυλάκι μου καύλωνε τον κώλο.

- «Τι καυλιάρα είσαι! Ψωλού πρώτης! Πόσο καιρό έχεις να γαμηθείς καύλα μου;»

Δεν τον άκουγα, ανεβοκατέβαινα στην ψωλή του σαν ελατήριο. Πρέπει να είχα χύσει τρεις φορές και τα χύσια έτρεχαν παντού.

- «Σου αρέσει το μουνί που γαμάς;», του λέω.

Ο Σάκης ήταν καλός γαμιάς, άντεχε το σφυροκόπημα μου. Είχα αφιονίσει γιατί κακά τα ψέματα, άλλο το γυναικείο γλειφομούνι, και άλλο ο στητός ανδρικός πούτσος. Ο Σάκης δεν άντεχε άλλο, μου είπε πως ήθελε να χύσει. Τον ξεκαβάλησα, γονάτισα, τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τον πιπώνω λαίμαργα.

Του έγλειφα το πουτσοκέφαλο που ήταν βρεμένο από το μουνόχυμα μου, τον τρομπάριζα και με το άλλο χέρι έπαιζα τα αρχίδια του και του χάιδευα και λίγο τον κώλο. Ο Σάκης παραληρούσε. Τον τρομπάριζα πλέον με όλη μου τη δύναμη μέχρι που άρχισε να χύνει. Συνέχισα να τον τρομπάρω και να τον πιπώνω. Πολλά χύσια που ήπια όλα, δεν άφησα τίποτα, μέχρι που ο φουκαράς έτρεμε σύγκορμος από την καύλα.

Είχα ξεχάσει τους άλλους.. Η Δανάη, που φαίνεται της είχαν βάλει προφυλακτικό, γαμούσε το Δημήτρη και η Τίνα με το στραπόν γαμούσε τη Δανάη. Ο Δημήτρης τελικά αποδείχτηκε μεγάλη πούστρα. Ούρλιαζαν και οι τρεις τους... Δεν είχα κουράγιο για τίποτα μέχρι που η Δανάη έχυσε στον κώλο του Δημήτρη και την διαδέχτηκε η Τίνα. Τον πουστάκο δεν τον λυπήθηκα καθόλου. Η Τίνα με το στραπόν πρέπει να τον ξεκώλιασε...

Ο Σάκης ήρθε ξανά στο μαγαζί και κάποιες φορές γαμηθήκαμε ακόμα στην τουαλέτα. Του έκανα εξήγηση ότι δεν ήθελα μονιμότητες γιατί υπήρξα παντρεμένη πολλά χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων είχα μείνει σε αδειανό κρεβάτι. Το κατάλαβε και χάθηκε, δεν φάνηκε.

Κάτι στεναχωρήθηκα, κάτι όμως με έκανε να αισθανθώ ζωντανή και επιθυμητή γυναίκα. Ο Δημήτρης, από ότι έμαθα, ανήκει σε αυτή τη νέα μόδα των γυμνασμένων, μπρατσάδων με κώλο και στόμα ορθάνοιχτα και με μυαλό μαύρα μεσάνυχτα. Από ότι έλεγε ο Σάκης ψαρεύει ότι βρει στο ίντερνετ, στα μπαρ, ότι μπορεί δηλαδή το παιδί κάνει. Είναι και λίγο μυθομανής.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")