Φαντασίωση με τον θείο της φίλης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πάντα την ζήλευα γιατί τα είχε όλα, και τον συγκεκριμένο να της κάνει τα κέφια όποτε γούσταρε. Μια φορά στο σπίτι της, ετοιμαζόμαστε να βγούμε και ήρθε το μανάρι… Παρά το γεγονός ότι δεν με καύλωναν ποτέ οι πιο μεγάλοι άντρες, με τον τρόπο που με κοίταξε, ένιωσα το βρακάκι μου να μουσκεύει, και μην μπορώντας να κρατηθώ, πήγα στην τουαλέτα αμέσως.

Έβαλα το χέρι μου στην κλειτορίδα μου και άρχισα να σκέφτομαι ότι μπαίνει ξαφνικά στην τουαλέτα και μου αρχίζει τα γλωσσόφιλα, χαϊδεύοντας παράλληλα τα βυζιά μου. Και βγάζοντας τα έξω από το φόρεμα, αρχίζει να τα γλείφει και να τα δαγκώνει σαν παγωτό… Η απόλυτη καύλα!

Το χέρι του κατεβαίνει στο μουνάκι μου και νιώθω τα δάχτυλα του να παραμερίζουν το βρακάκι μου και να χώνονται μέσα στο μουσκεμένο μουνί μου. Ο κόσμος άρχισε να γυρίζει κι εγώ να σβήνω…

Ξαφνικά με κατεβάζει προς τα κάτω και αρχίζω να του κατεβάζω το φερμουάρ και βγάζοντας έξω την πούτσα του, κάνω το πρώτο χύσιμο. Τρέμουν τα πόδια μου και το μουνί μου. Τι καύλα μόλις το άρπαξα στα χείλια μου!

Αλμυρό και συνάμα γλυκό, τεντωμένο ένα σάρκινο κοντάρι που ξέσκιζε το στόμα μου που έβγαζε απίστευτα σάλια, να τρέχουν στο πάτωμα κι εγώ να χύνω για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ή και αιώνα…

Και τότε με πιάνει και με καθίζει στον πάγκο του νιπτήρα, μου βγάζει το στρινγκ μου και αρχίζει να γλείφει και να δαγκώνει την κλειτορίδα μου. Εγώ να κλαίω από καύλα και να του λέω:

-    «Πάρε με, γάμα με, σκίσε μου το μουνάκι μου! Θέλω η πρώτη πούτσα που θα μπει να είναι η δικιά σου!»

Και τότε σηκώνεται και με την μία καρφώνεται στο παρθένο μέχρι τότε μουνί μου. Έκρηξη, δάκρυα, στροβιλισμός του χώρου… ούτε πόνος, παρά μόνο φοβερή ηδονή, λες και ο κόσμος έγινε ξαφνικά ένα απέραντο μουνί και πούτσα.

Έσβησα… τρέχανε υγρά στα μπούτια μου και ο κόλπος μου ανταποκρινόταν με συνεχόμενους σπασμούς. Ξαφνικά νιώθω να ξεσπάει καυτή λάβα μες στο μουνί μου και το καυλί του να γίνεται τεραστίων διαστάσεων, και τότε χάθηκα…

Άρχισα να τρέμω, να λιποθυμάω, να νιώθω ότι είμαι ψηλά και πετάω. Τότε χτυπάει η πόρτα δυνατά! Η μαλάκω η φίλη μου που ψάχνει τόση ώρα τι θα βάλει για το πάρτι και μας τα έχει πρήξει να την δω.

-    «Δεν μας παρατάς μαλάκω; Θα βρω την ευκαιρία να σου τον γαμήσω τον θείο σου στα αλήθεια!»

Παρά το γεγονός ότι έκανα σχέση και γαμήθηκα, σαν εκείνη την φοβερή μαλακία δεν ξανάζησα, και έχω αποφασίσει να γαμηθώ μαζί του, δηλαδή να τον βιάσω. Τον συναντάω στον δρόμο και στα καφέ της περιοχής μου και αρχίζω σιγά - σιγά να του πιάνω κουβέντα.

Θέλω να με πάρει βόλτα με την μηχανή του και να με πάει να μου κάνει έρωτα και ξέσκισμα, γιατί μετά από σχεδόν δυο χρόνια, είναι η καλύτερη μαλακία των είκοσι χρονών μου, και την ευχαριστιέμαι όσο μπορώ…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")