Παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αλέξη και την κοπέλα μου Κατερίνα,  1.72 ύψος 70 κιλά και τέλειο στήθος. Ένα βράδυ γυρίζοντας από φαγητό πήγαμε σε ένα μπαρ για κανένα ποτάκι. Μετά από κάνα δυο ποτάκια είχαμε ανάψει και αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά. Η Κατερίνα μετά από λίγη ώρα άρχισε κάτι αναστεναγμούς και βλέπω ότι είναι ένας τύπος πίσω της και με ένα παγάκι χαϊδεύει την πλάτη της από πάνω προς τα κάτω…

Βλέποντας με κι αυτή, περιμένει να της κάνω νόημα, μιας και δεν το έχουμε ξανακάνει. Κουνώντας το κεφάλι μου καταφατικά, γυρίζει προς αυτόν και του πιάνει αμέσως τον πούτσο.

Αυτός αφήνει το παγάκι και διακριτικά βάζει το χέρι του κάτω από την τζιν φουστίτσα της.  Μετά από λίγη ώρα μου λέει να πάμε στην τουαλέτα του μπαρ.

Σηκωνόμαστε και ακολουθεί και ο τύπος από πίσω. Μπαίνοντας μέσα, πριν προλάβω να μιλήσω στον τύπο, έχει πιάσει την Κατερίνα και την βάζει να γονατίσει μπροστά του.  

-    «Πούτσα δεν θέλεις μωρή πουτάνα;», της λέει. «Πάρτον στο στόμα!!!»

Και τον βγάζει έξω. Ένας πούτσος γύρω στους 25 πόντους. Με το που τον είδε, τρελάθηκε. Άρχισε και της γαμούσε το στόμα ενώ εγώ έτσι καυλωμένος που ήμουν, πάω και τη γαμάω πισωκολλητά.

Αυτή ούρλιαζε από καύλα αλλά και πόνο, γιατί ο τύπος της γάμαγε πολύ άγρια το στόμα.

Μετά από λίγη ώρα έχυνα ασταμάτητα μέσα στο μουνί της. Ο τύπος σταματάει και της λέει:

-    «Ετοιμάσου να γαμηθείς από τον κώλο τώρα μωρή καριόλα!»

Αυτή, μη θέλοντας να το κάνει με τέτοιο πούτσο, φωνάζει:

-    «Αυτό αποκλείεται!», και κάνει να φύγει.

Αυτός όμως τη βάζει με το ζόρι κάτω και έτσι στεγνά την ξεσκίζει από τον κώλο.

Μετά από τρία λεπτά πόνου και ηδονής, τη χύνει ασταμάτητα. Βγάζοντας τον πούτσο του, την βάζει να του τον καθαρίσει από τα χύσια και το αίμα που είχε από τον κώλο της.

-    «Αυτό για να μάθεις να θέλεις να γαμιέσαι με άγνωστους!», της λέει και εξαφανίστηκε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")