Μια ανάμνηση που δύσκολα ξεχνιέται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Δημήτρης και είμαι 23 ετών πλέον. Το όλο σκηνικό είναι εντελώς αληθινό και πιστεύω πως ακόμη και εγώ ο ίδιος όταν το θυμάμαι δεν το πολύ-πιστεύω. Όταν ήμουν στην Τρίτη Λυκείου αν δεν κάνω λάθος περίπου, επειδή η μητέρα μου θεωρούσε ότι χρειαζόμουν βοήθεια στα μαθήματα μου γιατί ο καιρός πλησίαζε για τις εξετάσεις, προσέλαβε μια φοιτήτρια κάποιας μόρφωσης που πήγαινε σε κάποια σημαντική σχολή.

Εγώ όταν το έμαθα είχα φυσιολογικά ξενερώσει τη ζωή μου, διότι απ’ όσο θυμάμαι οι μόνες μου έγνοιες ήταν οι βόλτες, οι εκάστοτε γκόμενες, τα φασώματα και το μπιλιάρδο.
Εκείνο τον καιρό εντωμεταξύ εγώ είχα γραμμένο στα αρχίδια μου το σχολείο και ήμουν στην κοσμάρα μου. Την πρώτη λοιπόν μέρα που περιμέναμε την κοπέλα εγώ είχα αράξει στον υπολογιστή και έπαιζα μια μαλακία σκάκι αν θυμάμαι καλά.

Άκουσα το θυροτηλέφωνο, δεν έδωσα βάση και αφού η κοπέλα μπήκε κάθισαν με την μάνα μου στο σαλόνι. Συζητούσαν για το σχολείο και για κάτι άλλα καραγκιοζιλίκια παρόμοια. Άκουσα κάποια στιγμή μετά από κανένα δεκάλεπτο βήματα και κατάλαβα ότι ερχόντουσαν στο δωμάτιο.

Εγώ είχα ντυθεί για το γυμναστήριο και φόραγα από πάνω ένα κλασσικό ραντάκι μαύρο. Είχα φυσικά μία αγωνία για το πως θα ‘τανε η γκόμενα να πούμε γιατί φυσιολογικά είχα δει ουκ ολίγες φορές τσόντες με δασκάλες και λοιπά.

Τελικά η κοπέλα ήταν γύρω στο 1.65, γεματούλα, με απίστευτη βυζάρα τουλάχιστον Νο4 και τσιμπουκόχειλα τρελά. Την έλεγαν Έφη και ήταν 22 ετών.

Περιττό λοιπόν να σας πω ότι από την πρώτη μέρα είχα λιώσει στη μαλακία και έπαιζα συνέχεια τον πούτσο μου για πάρτη της. Θυμάμαι ότι ήταν κι αυτή στα αρχίδια της, μου μιλούσε στα ίσια και ήταν αρκετά ντόμπρα απέναντι μου. Μου είχε πει ότι δεν θέλει να με ζαλίζει και ότι ερχόταν για να βγάζει κανένα ψιλό και ότι θέλει να περνάμε χαλαρά την ώρα μας.

Ερχότανε επί καθημερινής βάσεως για τρεις ώρες το απόγευμα, όποτε δηλαδή δούλευε και η μάνα μου. Είχε ένα γκόμενο ο οποίος θυμάμαι πολλές φορές να διάβαζα στα εισερχόμενα της όποτε πήγαινε τουαλέτα κάτι ερωτικά sms που της έστελνε και πέθαινα στην καύλα.

Μια μέρα λοιπόν, ενώ είχαμε ακόμα μία ώρα να μείνει και είχα τελειώσει τα μαθήματα, πήγα στο δωμάτιο της μάνας μου με την πρόφαση ότι θα γδυθώ για να κάνω μπάνιο και έβαλα χωρίς ήχο μία κασέτα με πορνό.

Είχα καυλώσει επειδή έβλεπα το στρινγκάκι της εκείνη τη μέρα και τώρα καταλαβαίνω ότι το είχε καταλάβει και δεν το έκρυβε.

Ξαφνικά, μετά από κανένα δίλεπτο, μπαίνει μέσα και με βλέπει με το πουλί στο χέρι κυριολεκτικά. Εγώ κοκάλωσα αλλά δεν σταμάτησα αμήχανα να χαϊδεύω το πουτσοκέφαλο μου. Μου είπε:

-    «Καλά, εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι σε ακούω;»

-    «Όχι» της απάντησα.

-    «Και κάθεσαι ολόκληρος άντρας και βλέπεις τσόντες;»

Αποφάσισα ότι στα αρχίδια μου θα της τα έχωνα μία και καλή.

-    «Ε, βέβαια. Αφού μία με τις χειλάρες σου, μία με τη βυζάρα σου και μία με το κόκκινο στρινγκάκι με έχεις πεθάνει στην καύλα!», της λέω.

Αυτή γελάει, ξαπλώνει δίπλα μου, και μου λέει:

-    «Χαλάρωσε και βούλωσε το», και με σπρώχνει κάτω και οριζοντιώθηκα.

Μου έπιασε την πούτσα και άρχισε να την παίζει πάρα πολύ αργά. Εγώ είχα τρελαθεί! Δεν πίστευα τι γίνεται, αλλά σύντομα μου έφυγε το άγχος και το πουλί μου σκλήρυνε φουλ. Άρχισε να τον παίζει κανονικά και χωρίς βιασύνη, ενώ εγώ της χάιδευα το κωλαράκι και της ζούλαγα τα κωλομάγουλα πάνω απ’ το τζιν παραδομένος στη αίσθηση.

Κάποια στιγμή σταμάτησε, κατέβασε το μπλουζάκι της και άρχισε να παίζει την κατακόκκινη ψωλή μου και να την ακουμπάει στις βυζάρες της.

Ξαφνικά άρχισε να μου βάζει δαχτυλάκι στο κωλοτρυπίδι μου πράγμα που μου άρεσε. Όταν άρχισε να με τσιμπουκώνει ξαφνικά, έχασα τα λογικά μου και έχυσα στο στόμα της φωνάζοντας:

-    «Έτσι μανάρι μου! Με τέλειωσες Έφη! Καύλα μου! Πουτάνα μου!», και τέτοια.

Εκείνη, αφού ρούφηξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα, σηκώθηκε και μου έδωσε ένα φιλί και ταυτόχρονα άδειασε όλο μου το ψωλόχυμα στο στόμα μου το οποίο και με ανάγκασε να καταπιώ.

Μετά από κανένα μήνα σταμάτησε να έρχεται αλλά πολλές φορές έκανε η πουτάνα διάφορα μαζί μου. Κάθε φορά που το θυμάμαι τρελαίνομαι και μπορεί κάποιοι να πούνε ότι ίσως με ξεφτίλιζε δαχτυλώνοντας με και με τα χύσια αλλά δεν με ένοιαζε γιατί έλιωνα από την καύλα με την Έφη…

Συγγνώμη αν σας κούρασα είναι η πρώτη μου ιστορία. Αφήστε comments αν σας άρεσε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")