Πολυοργασμική (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το ραντεβού κλείστηκε.. κάπου σε ένα καφέ στα Βόρεια προάστια. Πήγα στην ώρα μου.. Ήταν εκεί και με περίμενε. Καθόταν άνετα σε μια πολυθρόνα, τα πόδια λοξά με ένα παντελόνι τζιν κολλητό και ένα λευκό πουκάμισο.

Με χαιρέτησε ευγενικά και μόλις κάθισα άρχισε το παιχνίδι. Μαζεύτηκε σαν γατούλα, κουλουριάστηκε σαν να μου έλεγε: έλα, παραδίνομαι πάρε με τώρα. Μιλήσαμε στην αρχή λέγοντας διάφορα προσωπικά, επαγγελματικά και μετά κοιτούσε έντονα τα χέρια μου. Άρχισε να μου λέει διάφορα για το μέγεθος τους τι σημαίνει για μια γυναίκα κλπ. Με ανέβασε θα έλεγα. Το σώμα της καλό, αρκετά ψηλή, στητό στήθος γύρω στα 35. Χωρισμένη με ένα παιδί, και πολύ καύλα απ’ ότι κατάλαβα.

Μετά από δύο ώρες αποφασίσαμε να φύγουμε. Την πάω μέχρι το αυτοκίνητο της και μου λέει:

-    «Πρέπει να φύγω…»

Με αποχαιρετά με ένα πολύ ζεστό ερωτικό φιλί στο στόμα και με έξυπνο τρόπο γυρίζει πίσω και όπως κάθομαι στην θέση του οδηγού βάζει το χέρι της και με χουφτώνει τον πούτσο μου προσπαθώντας να ανακαλύψει το μέγεθος του.

-    «Αχ! Αχ! Τι πούτσος είναι αυτός!», μου ψιθυρίζει στο αφτί και φεύγει..

Φεύγω και εγώ για το σπίτι. Με παίρνει τηλέφωνο σε πέντε λεπτά και μου λέει:

-    «Τι πούτσος είναι αυτός αγόρι μου! Τι γαμήσια θα μου κάνεις!», και το κλείνει.

Φτάνω σπίτι και αφού κάνω ένα μπάνιο, ξαπλώνω να ξεκουραστώ. Χτυπάει το τηλέφωνο. Πάλι αυτή είναι.

-    «Είμαι στο σπίτι μου…», μου λέει. «Ξαπλωμένη γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου. Απέναντι έχω καθρέφτες και βλέπω το μουνί μου και παίζω για σένα καυλιάρη μου…!»

Αναστενάζει και παίζει με μανία με το μουνί της. Ακούγεται και στο τηλέφωνο ο ήχος από τα μουνόχειλα που είναι γεμάτα από τα χύσια της...

-    «Χύνω… χύνωωωωωω!!! Αχ! Τι πούτσα είναι αυτή που έπιασα! Πότε θα με ξεσκίσεις; Τι κάνεις τώρα;», μου λέει.

-    «Παίζω με τον πούτσο μου πουτανάκι!», της λέω.

-    «Αχ! Θέλω να είμαι η πουτάνα σου να με ξεσκίζεις κάθε μέρα. Αχ! Αχχχχχχ! Χύνω!!! Αχ πάλι... Πόσο μεγάλος είναι ο πούτσος σου καυλιάρη μου... αχ, πες μου...»

-    «Πολύ μεγάλος!», της λέω.

-    «Πόσο, πόσο;»

-    «Δεν τον έχω μετρήσει ποτέ αλλά είναι μεγάλος και χοντρός...»

-    «Αχ, αχ, αχ…  Θέλω να μου πεις πόσο, πόσο... Αχ! Σε σκέπτομαι να με ξεσκίζεις και να σου γεμίζω χύσια τον πούτσο και τα αρχίδια σου. Αχ! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Πάλι, πάλι γαμιά μου... Αχ! Τι πούτσος είναι αυτός!»

-    «Μα δεν τον έχεις δει καθόλου!»

-    «Το έπιασα όμως και μου φάνηκε άγριο κοντάρι. Αχ! Αχ! Πότε θα με γαμήσεις καυλιάρη μου; Αχ!»

-    «Έλα τώρα εδώ!», της λέω. «Σε περιμένω… Τώρα όμως, αλλιώς θα φύγω να πάω να ξεσκίσω τις φοιτήτριες που με περιμένουν…»

-    «Αχ! Έρχομαι, έρχομαι! Μια στιγμή μόνο να χύσω πάλι... Βάζω το χέρι μου όλο μες στο μουνί μου. Τώρααααααααα! Χύυυνννωωωωωω!!! Πάρτα! Για σένα… έρχομαι…»

Και κλείνει το τηλέφωνο. Ο πούτσος μου έχει γίνει τσιμέντο από την πολλή καύλα. Είμαι έτοιμος να χύσω αλλά κρατιέμαι… Θέλω να δω τι μουνί έχει αυτή η πολυοργασμική πουτάνα που έρχεται σπίτι μου.

Σε δέκα λεπτά χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και περιμένω... Το ασανσέρ ανεβαίνει και ανοίγει η πόρτα. Φοράει μια μακριά καμπαρτίνα και μόλις φτάνει στην πόρτα, την ανοίγει και τι να δω; Μόνο τα εσώρουχα έχει από μέσα, κανένα άλλο ρούχο.

Ο πούτσος μου έχει γίνει απίστευτα σκληρός και μεγάλος. Κλείνω την πόρτα και κολλάει πάνω μου. Πετάει κάτω την καμπαρτίνα και μου βγάζει όλα τα ρούχα αμέσως. Κοιτάει τον πούτσο μου και έχει τρελαθεί. Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο και φωνάζει δυνατά:

-    «Τι πούτσος είναι αυτός που θα με ξεσκίσει! Αχ! Αχ! Δεν είναι πουλί αυτό αγόρι μου. Αυτό.. αυτό είναι Γεράκι. Πουλιά είναι των άλλων... Αχ! Γρήγορα ένα χάρακα τώρα να το μετρήσω!»

-    «Δεν χρειάζεται, 20 εκ. είναι».

-    «Ναι, αλλά και πολύ χοντρό!»

Το μετράει με προσοχή και το γλύφει ταυτόχρονα..

-    «Αχ! 22!», φωνάζει. «Κλέφτη! Αχ! Τι πούτσος είναι αυτός...!»

Την βάζω πάνω στο τραπέζι να ξαπλώσει ανάσκελα, της βγάζω το εσώρουχο που φοράει και αντικρίζω ένα μουνί.. απίστευτο! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μουνί. Έχει τεράστια μουνόχειλα, έχει βγει από την καύλα πέντε πόντους έξω και έχει ανοίξει και τρέχουν τα χύσια της.. απίστευτο θέαμα!

Παίρνω μια καρέκλα κάθομαι και αρχίζω το γλύψιμο... Τρελαίνεται και αρχίζει να φωνάζει δυνατά:

-    «Αχ, αχ! Τι καύλα είναι αυτή αγόρι μου! Αχ, αχ, χύνωωωωωωω!»

Και πετάγεται ένα χείμαρρος από χύσια πάνω στην γλώσσα μου. Είναι απίστευτο τι ποσότητα βγήκε! Συνεχίζω και βάζω πιο δυνατά την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Φωνάζει πιο πολύ ακόμα:

- «Χύνω πάλι γαμιά μου, πάλι, πάλι…!!!»

Τα χύσια της έχουν κάνει μια μικρή λιμνούλα στο πάτωμα...

-    «Δεν αντέχω άλλο αγόρι μου… βάλε μου τον πούτσο σου μέσα μου… τώραααααα!!!»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")