Έπαιρνα μάτι που μου γαμούσε την γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Στέλιος και είμαι 38 ετών. Είμαι άντρας νορμάλ, ούτε γκέι, ούτε τίποτα, έχω όμως έναν πόθο, ένα βίτσιο: γουστάρω να βλέπω την γυναίκα μου να τον τρώει από κάποιον άλλο. Αυτό μέχρι και πρόσφατα δεν το είχα πει ούτε στην γυναίκα μου, αλλά το συζητήσαμε και της άρεσε και εκείνης.

Έτσι στήσαμε την «παγίδα» μας ας το πούμε, να βρούμε έναν γαμιά για το παιχνίδι μας. Ψάχναμε στο ίντερνετ, βάλαμε μια αγγελία (όχι εδώ) αλλά τίποτα, μόνο κάτι εντελώς τελειωμένοι. Εξάλλου, έπρεπε να συμφωνεί η γυναίκα μου στο ποιον γούσταρε.

Τον γνωρίσαμε μέσα από ένα chat. Έναν 21 ετών, χοντρούλης, αλλά όχι πατσοκοιλιές, νταβραντισμένος. Η γυναίκα μου τον γούσταρε και κανονίστηκε.

Είχα φτιάξει εντωμεταξύ την εγκατάσταση. Είχα αγοράσει μικροκάμερες, τις είχα βάλει σε σημεία καλά να βλέπω και είχα βάλει το μόνιτορ στο δωμάτιο το άλλο. Μικροκάμερες που απλά βλέπεις, όχι που καταγράφεις να το ξεκαθαρίσω.

Κανονίστηκε λοιπόν. Η γυναίκα μου είναι 33 ετών, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά και χειλάρες. Είχε φορέσει ότι πιο καυτό είχε και περίμενε τον Μ. Όταν άκουσα το κουδούνι, η γυναίκα μου με έδιωξε να μπω το δωμάτιο.

Φρόντισα να μην κάνω θόρυβο. Εξάλλου ο Μ. νόμιζε ότι πηδούσε μια παντρεμένη και ότι ο άντρας της έλειπε. Κάθισαν μισή ώρα στο σαλόνι. Μετά κοιτάζοντας στο μόνιτορ τους είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο…

Ο Μ. καυλωμένος και προικισμένος θα έλεγα, από όσο έβλεπα δηλαδή, παρότι χοντρούλης σχετικά. Η γυναίκα μου κάθισε σαν πόρνη στο κρεβάτι και ξεκούμπωσε το τζιν. Ο πούτσος του πετάχτηκε στο πρόσωπο της, 17 εκατοστά τον έκοβα.

Η γυναίκα μου, έπαιρνε αργά πίπα ενώ ο Μ. της έσπρωχνε το κεφάλι. Καύλωσα και χάιδευα την πούτσα μου. Με εξίταρε η σκέψη, αλλά η πράξη ήταν ακόμα καλύτερη, να βλέπω την γυναίκα μου να ρουφάει ξένη πούτσα.

Ο Μ. βογκούσε και την έλεγε πουτάνα. Ο πούτσος μου σηκώθηκε απότομα. Της έτριβε την πούτσα στο πρόσωπο και μετά την έστησε και της γαμούσε το στόμα. Ο Μ. μου προσέφερε την παράσταση που ήθελα!

Μετά εκείνη του ζήτησε να της γλύψει το μουνί. Εκείνος φυσικά το δέχτηκε. Γονάτισε, της άνοιξε τα πόδια και έχωσε την γλώσσα του στο μουνάκι της. Δεν έβλεπα αλλά έβλεπα την έκφραση της και καύλωνα.

Ο Μ. είχε καυλώσει πάλι… Ανέβηκε στο κρεβάτι. Η γυναίκα μου τον έβαλε ακριβώς σε σημείο να βλέπω και είπε το απίστευτο:

-    «Από τον κώλο!»

Η γυναίκα μου ποτέ δεν με άφηνε από τον κώλο, αλλά ήξερα γιατί το έκανε. Χαμογέλασα σκεπτόμενος… Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Της τον έβαλε στον κώλο, μετά από πολλά «Αααααα!!!» και βαζελίνη.

Εγώ μαλακιζόμουν σαν τρελός, ενώ η γυναίκα μου κοιτούσε την κάμερα σαν πουτάνα. Με καύλωνε. Ο κώλος της είχε πάθει ζημιά. Ο Μ. δεν αστειευόταν, είχε ιδρώσει και την πήδαγε με δύναμη. Η γυναίκα μου έπιανε τα βυζιά της, χαϊδευόταν και κοιτούσε την κάμερα, ενώ το γομάρι πίσω της την ξεκόλιαζε…

-    «Θες και από το μουνί μωρή πουτάνα;», ρωτούσε.

-    «Ναι!», έλεγε εκείνη.

Εγώ είχα γίνει τούρμπο! Της άνοιξε τα πόδια και της τον έβαλε στο μουνί χωρίς σταματημό. Την γαμούσε με δύναμη… Τα βυζιά της χοροπηδούσαν ενώ εκείνη χαμογελούσε πουτανίστικα στην κάμερα.

Έχυσα χωρίς καν να το αντιληφθώ. Τα χύσια μου έτρεχαν από την πούτσα μου σαν νερό. Ο Μ. συνέχισε να γαμάει…

-    «Τελειώνωωωω! Πουτάναααα!!!», φώναξε και τον έβγαλε έξω.

Η γυναίκα μου έκανε μπάνιο με τα χύσια του ενώ έγλυψε και μερικά. Μετά από μισή ώρα τσιμπούκι και ένα δεύτερο χύσιμο από μένα, ο Μ. έφυγε. Της άλλαξα τα φώτα στο γαμήσι μετά από αυτό!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")