Ουρανοκατέβατο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή, συνέβη το καλοκαίρι σε ένα από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου τον Ιούλιο. Με λένε Μάνο, είμαι δεκαεννιά χρονών, και σαν ήρθαν οι διακοπές φύγαμε με τους κολλητούς μου για το νησί, αποφασισμένοι για όλα, μιας και πήγαμε μόνο αγόρια, έχοντας αφήσει πίσω τις κοπέλες μας.

Αφού φτάσαμε και τακτοποιηθήκαμε, το βραδάκι βγήκαμε δέκα άτομα τσάρκα.  Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι με πιπίνια μικρά και μεγάλα και εμείς απλά παίζαμε αφήνοντας πάντα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Η ώρα πέρναγε και εμείς συνεχίζαμε τις βόλτες. Η ώρα τέσσερις, και έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αποφασίζουμε να φύγουμε. Στον δρόμο βλέπω μια μουνάρα να κάθεται με την φίλη της και να πίνουν μπίρες.

Κάθισα απέναντι τις και την κοίταζα σιγά - σιγά από πάνω μέχρι κάτω. Είχα θολώσει. Ήταν μελαχρινή και φόραγε μια φούστα και ένα μικρό μπλουζάκι το οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα μεγάλα της βυζιά.  Με πήρε είδηση λοιπόν και αρχίζει να με καρφώνει κι αυτή! Γυρνάω και της λέω:

-    «Θα κοιτιόμαστε πολύ ώρα ακόμα;»

Αυτή χαμογέλασε με την φίλη της και με ρώτησε πως με λένε.

-    «Μάνος!», είπα. «Εσένα;»

-    «Χριστίνα και από δω η φίλη μου η Έλενα» ανταποκρίθηκε.

Δεν φαινόντουσαν μεγάλες. Ρώτησα και είπαν πως είναι δεκαοκτώ.  Εντωμεταξύ οι άλλοι μαλάκες είχαν εξαφανιστεί, μόνο ο Κώστας ψυλλιάστηκε την δουλειά με τις γκόμενες και έμεινε πίσω. Αφού σύστησα τον Κώστα, η Έλενα πρότεινε στην Χριστίνα να πάνε για ύπνο.

Για μια στιγμή ξενέρωσα γιατί θα φεύγανε, αλλά μέσα μου ήξερα ότι αυτήν την νύχτα θα πήδαγα. Η Χριστίνα συμφώνησε με την Έλενα, η οποία όμως μας ζήτησε να τις συνοδέψουμε μέχρι το σπίτι γιατί φοβόντουσαν τους μεθυσμένους.

Περπατήσαμε κανένα μισάωρο κι εγώ άρχισα να χαμουρεύομαι με την Χριστίνα.  Η Έλενα το έπαιζε υπεράνω και ο Κώστας την κοίταζε σαν ξερολούκουμο. Είχε αρχίσει να χαράζει όταν φτάσαμε στην εξώπορτα.

Ο Κώστας ξεροστάλιαζε και εμένα με είχε μπριζώσει η άλλη με τα πειράγματα της. Πριν φύγει η Χριστίνα έσκυψα και της ψιθύρισα:

-    «Να έρθουμε μέσα και θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο;»

Αυτή δάγκωσε τα χείλια της λες και το σκεφτότανε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι. Μπήκαμε μέσα κι εγώ με την Χριστίνα πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με βαρβαρότητα. Μου έβγαλε την μπλούζα και πριν το καταλάβω είχε ξεκουμπώσει και τα κουμπιά από το παντελόνι μου.

Εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ ενώ αυτή έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου. Η Έλενα κοίταζε σαστισμένη ενώ ο Κώστας είχε ξενερώσει και βγήκε έξω να πάει στο φούρνο για μίλκο.  Εγώ σηκώθηκα, πλησίασα την Έλενα που καθότανε στο τραπέζι, ενώ αυτή κοίταζε τον καυλωμένο πούτσο μου που έκανε μπαμ μέσα από το παντελόνι.

Της χάιδεψα το κεφάλι και το μπούτι, την φίλησα στο μάγουλο και κόλλησα τον πούτσο μου στην κοιλιά της και αυτή με βαριά ανάσα είπε:

-    «Θέλω κι εγώ…»

Την πήρα από το χέρι, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και χώθηκα ανάμεσα τους. Άρχιζα να φιλιέμαι και με τις δύο ενώ αυτές με ξεκούμπωναν. Σε δύο λεπτά η Έλενα έχει αρπάξει τον πούτσο μου και τον πηγαίνει πέρα - δώθε. Εγώ έπιανα με το ένα χέρι το κωλομέρι της Έλενας και με το άλλο το βυζόμπαλο της Χριστίνας.

Καθώς με φύλαγαν στο λαιμό τους έσπρωξα τα κεφάλια προς τα κάτω κι αυτές αστραπιαία άρχισαν να μου γλύφουν το πούτσο. Τον ρούφαγε η μία, τον πάσαρε στην άλλη. Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Δεν η ήξερα ποια να πρωτογαμήσω! Δεν άντεχα άλλο και φώναξα:

-    «Χύνωωωωω!!!»

Τότε η Έλενα αρπάζει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της ρουφώντας όλο το καυτό σπέρμα μου. Ζήτησα από τις κοπέλες να γδυθούν κι αυτές υπάκουσαν και άρχισαν να γδύνονται.

Μόλις είδα την Χριστίνα γυμνή λάλησα! Είχε μια μουνάρα ξυρισμένη και μια κωλοτρυπίδα πεντακάθαρη.  Ο πούτσος μου πήρε αμέσως τα πάνω του. Φόρεσα μια καπότα και είπα στην Χριστίνα να ανεβεί πάνω μου. Ανέβηκε και άρχισε να με γαμάει!

Κουνιόταν με τρέλα πάνω στον πούτσο μου και ξαφνικά χτυπάει ο Κώστας την πόρτα. Του ανοίγει η Έλενα και μόλις την βλέπει ο Κώστας γυμνή πετάει τα μίλκο κάτω και πηδάει και αυτός στο κρεβάτι. Τέσσερα άτομα πάνω ίσα - ίσα που χωρούσαμε.

Η Έλενα έγδυσε τον Κώστα και άρχισε να του παίρνει πίπα με μια απερίγραπτη λαιμαργία. Εγώ σήκωσα την Χριστίνα την γύρισα μπρούμυτα και της τον έμπηξα πισωκολλητά.  Τα αρχίδια μου χτυπούσαν στα κωλομέρια της και ακουγόντουσαν παλαμάκια.  

Ο Κώστας άρχισε κι αυτός να γαμάει την Έλενα ενώ αυτή βόγκαγε. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είμαστε τέσσερα άτομα σε ένα κρεβάτι και γαμιόμαστε και είπα στον εαυτό μου: «Απόψε θα τα κάνω όλα!».

Βουτάω λοιπόν την Έλενα και λέω στον Κώστα να πάει να γαμήσει την άλλη.  Η Έλενα με τράβηξε μονομιάς και μπήκα όλος μέσα στο μουνί της που έσταζε χύσι πιο πηχτό και από το δικό μου!!!

Αρχίζω και την γαμάω και σε δύο λεπτά της λέω ότι θέλω να της σκίσω τον κώλο.  Αυτή είπε όχι αλλά εγώ την γύρισα με το ζόρι και σιγά - σιγά τον έβαλα μέσα.  Η τρύπα της ήταν πολύ σφιχτή και με δυσκόλευε, αλλά όσο πιο πολύ με δυσκόλευε, τόσο πιο πολύ καύλωνα και την έσκιζα δυνατότερα.

Με παρακάλαγε να σταματήσω αλλά εγώ εκεί. Είχα σκαλώσει με την κωλάρα της. Τελικά έχυσα μέσα στον κώλο της.  Ήμουν εξουθενωμένος. Σε λίγο ακούστηκαν και οι κραυγές ηδονής του Κώστα που έχυνε στο μουνί της Χριστίνας.

Αφού τελειώσαμε κάναμε ένα ντουζάκι πήραμε τα τηλέφωνα των κοριτσιών και φύγαμε.  Έχουμε βρεθεί οι τέσσερις μας, αλλά και περισσότεροι, εδώ στην Αθήνα πέντε φορές και ψοφάμε στο γαμήσι!
Αυτό όμως στο νησί ήταν ουρανοκατέβατο. Γαμήσι από το πουθενά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")