Ισπανική πούτσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πέρσι το καλοκαίρι είχα πάει με δυο φίλες μου τριήμερο στην παραλία χωρίς σκηνή χωρίς τίποτα. Τα μόνα που είχαμε ήταν το αμάξι, το σκύλο και τα απολύτως απαραίτητα. Δεν μας ένοιαζε που θα κοιμηθούμε και τι θα φάμε, θέλαμε μόνο ποτό και σεξ. Βρίσκουμε ένα κολπάκι και την αράζουμε. Εκεί υπήρχαν και άλλα τρία αγόρια.

Μόλις κατεβαίνουμε και αμολάμε και τον σκύλο, βγάζουμε τα μαγιό μας και είμαστε γυμνές και τρέχουμε στην παραλία με τα βυζιά έξω.

Βουτούσαμε στη θάλασσα, φιλιόμασταν στο στόμα και άλλα τέτοια πρόστυχα. Βέβαια τα αγόρια τρελάθηκαν μας κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα.

Τότε πάω εγώ σε έναν που ήταν από Ισπανία και του ζήτησα νερό. Είχαμε σκάσει δεν αντέξαμε άλλο. Με κοιτούσε συνέχεια στο στήθος, μια που είναι πολύ μεγάλο…

Άρχισα να το πιάνω και να τον κοιτάω συνέχεια και να του χαμογελάω. Με είχε τρελάνει. τρελαίνομαι για ισπανικό πούτσο εγώ.

Με τα λίγα και τα πολλά, το βράδυ την αράξαμε όλοι μαζί με ποτά και κεριά πάνω στα βράχια. Η θάλασσα ήταν γαλήνια.

Η μία φίλη μου έφυγε με τα τρία παιδιά πιο πέρα για να ξεσκιστούν. Εγώ πήγα στον ισπανό κοντά και του χαμογέλασα. Αυτός ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα.

Έκατσα πάνω του και άρχισα να του κάνω μασάζ σε όλο του το σώμα. Μετά γύρισε και έσκυψα και τον φίλησα με πάθος. Του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να του πιάνω τον πούτσο του που ήταν τρελά καυλωμένος.

Με πιάνει και με γυρνάει για να είμαι εγώ από κάτω και αρχίζει να με φιλάει και να μου ψιθυρίζει πόσο πολύ θέλει να σκίσει…

Σηκωνόμαστε, με πιάνει από το χέρι και πάμε σε κάτι βράχια από πίσω. Με βουτάει άγρια κάτω στην αμμουδιά και αρχίζει να με γαμάει πολύ άγρια. Πρώτη φορά με γάμησαν έτσι άγρια.

Με έσκισε για τα καλά. Από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί τον έπαιρνα πίπα και με είχε γαμήσει από όλες τις στάσεις σε όλα τα μέρη της παραλίας…

Την άλλη μέρα φύγαμε και δεν τον ξαναείδα. Ήταν οι καλύτερες διακοπές μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")