Φαντασιώσεις με τη βαφτισιμιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κάποτε συνέβη μωρό μου να σε κρατώ αγκαλιά κι εσύ να μου χαϊδεύεις τις τρίχες στο στήθος, να με φιλάς και να με αγκαλιάζεις με πάθος μεγάλης γυναίκας… Αλλά χωρίς να ξέρεις κι εσύ πόσο σεξουαλικό ήταν αυτό που μου έκανες τότε…

Ο καιρός πέρασε, εσύ μεγάλωσες και πάλι ήρθες και ξάπλωσες μαζί μου. Και πάλι με χάδια στο στήθος μου, με έκανες να χάνω το έδαφος και την γη κάτω από τα πόδια μου…

 

Η πούτσα μου να κοντεύει να σπάσει κι εγώ ο ηλίθιος δεν σου πήρα το χέρι να παίξεις μαζί… Τι φοβήθηκα μην με ρωτάς, δεν ξέρω τι. Και όταν σε ένιωσα να χύνεις τρέμοντας, εκείνη την ώρα πάλι τα έχασα…

Αντί να αρχίσω να σε φιλάω από τα δάχτυλα των ποδιών σιγά - σιγά και να φτάσω μέχρι την πηγή με το νέκταρ του μουνιού σου και να γευτώ το απόλυτο ναρκωτικό: τα υγρά από το μουνάκι σου..

Να σε πάρω αργά, να σου δείξω τι σημαίνει έρωτας, να νιώσεις τι είναι οργασμός ατέλειωτος, να σου γλύψω το απίθανο κωλαράκι σου, να στο πάρω σιγά - σιγά και να νιώσω το καυλί μου να μπαίνει αργά και βασανιστικά στο όμορφο κωλαράκι σου.

Να τελειώσω εκεί την ώρα που θα σπαρταράς από καύλα και σε κρατάω στα χέρια μου.

Με συγχωρείς μωρό μου που πέρσι το καλοκαίρι όταν σου χάιδευα τα υπέροχα μπουτάκια σου, την ώρα που σε είχα αγκαλιά, σε άφησα. Και όταν πήγες και ξάπλωσες χαϊδεύοντας το μουνάκι σου, έκανες το απίστευτο χύσιμο που ακούστηκες, αλλά ευτυχώς γάβγιζαν τα σκυλιά και μόνο εγώ κατάλαβα τι είχε γίνει.

Σε θέλω μωρό μου πολύ! Πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι. Αλλά σε θέλω να μου δώσεις ένα παθιασμένο φιλί. Δεν θέλω να μου κάνεις την δύσκολη, θέλω να μου παραδοθείς μόνη σου.

Θέλω έτσι χωρίς λόγο να έρθεις να κάτσεις στην αγκαλιά μου. Θέλω να φιλήσω τα βυζιά σου την ώρα που αναπνέεις βαριά από καύλα. Να τα δαγκώσω απαλά, να τα γλύψω ατέλειωτα…

Θέλω να χύσεις στο στόμα μου την ώρα που θα σου γλύφω την κλειτορίδα σου και τα όμορφα μουνόχειλα σου. Να σου μάθω τον έρωτα και να μου δείξεις την ομορφιά του κορμιού σου.

Παρά το γεγονός ότι έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες μωρό μου, καμιά ποτέ με δεν με έκανε να νιώθω τέτοιο πάθος, να θέλω κάτι τόσο πολύ, αλλά όπως σου είπα θέλω να μου παραδοθείς άνευ όρων, χωρίς να μου κάνεις την δύσκολη.

Θέλω να με πας βόλτα με το αμάξι σου, ξέρεις που… και να μου ορμήξεις. Να σε πάρω πρώτη φορά στα βιαστικά και μετά να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο για να σε κάνω να παραμιλάς.

Και να μην ψάχνεσαι, γιατί πάντα θα είμαι εδώ για σένα.

Φιλιά και αν θες, έλα να με βρεις…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")