Πούτσος με πολλές φλέβες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εύχομαι τα καλύτερα για τους αναγνώστες του xstream, είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το όνομα μου είναι Κατερίνα και είμαι 26 χρονών, από τα οποία τα τελευταία τρία παντρεμένη. Πριν εννέα περίπου μήνες βρήκα στο ίντερνετ έναν πούτσο. Μην νομίσετε ότι είμαι καμία ξελιγωμένη ανικανοποίητη ελληνίδα που λόγω της κατάσταση της είδε έναν μακρύ και χοντρό πούτσο και άρχισαν να της τρέχουν τα σάλια. Κάθε άλλο, χοντρός και μακρύς είναι τα χαρακτηριστικά του πούτσου του αντρούλη μου.

Από την πρώτη φορά όμως που είδα αυτόν τον πούτσο στο προφίλ ενός έλληνα ναυτικού σε ένα site αναζήτησης ερωτικών συντρόφων ήξερα ότι ήθελα να τον πάρω. Ο πούτσος του ναυτικού ήταν μακρύς και χοντρός αλλά αυτό που με τράβηξε εμένα ήταν οι πολλές φλέβες του.

 

Τόσες πολλές φλέβες δεν είχα ξαναδεί σε πούτσο αλλά ούτε και οι φίλες μου. Έμοιαζε σε εμένα σαν εξωγήινος. Σιγά - σιγά και παρότι δεν είχα δει τίποτα άλλο πέρα από σώμα και πούτσα μου έγινε εμμονή.

Έτσι, για να μην μου μείνει και κανένα ψυχολογικό ο αντρούλης μου δέχτηκε να κάνουμε ένα τρίο, δεν θα ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε. Χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες για να ταιριάξουν τα προγράμματα μας και να συναντηθούμε.

Έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σε δικό μας χώρο για τέτοιες δουλειές. Κατά τις τρεις το μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι και πήγα να ανοίξω εντελώς γυμνή. Τότε είδα για πρώτη φορά το πρόσωπο του και πράγματι δεν έλεγε και πολλά. Με ακολούθησε στην κρεβατοκάμαρα όπου μας περίμενε ο αντρούλης μου γυμνός κι αυτός.

Δεν χάσαμε χρόνο, γδύθηκε κι εγώ βούτηξα κατευθείαν στη πούτσα του. Το αν ήρθε καυλωμένος ή καύλωσε όταν με είδε γυμνή δεν είχε σημασία πάντως το καυλί του ήταν ήδη σκληρό. Το πήρα στο χέρι μου και το περιεργάστηκα, από κοντά έμοιαζε ακόμα πιο αλλόκοτο, σχεδόν σαν μελανιασμένο, σαν πούτσα τέρατος!

Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως είχε διαφορετική γεύση από αυτό του αντρούλη μου και το έβαλα στο στόμα μου για να λύσω την χαζή απορία μου. Ο ναυτικός είχε μεγάλη άποψη για τον πούτσο του και για τον εαυτό του και πιάνοντας μου το κεφάλι άρχισε να μου γαμάει το στόμα.

Μου γάμαγε το λαρύγγι, τα μάγουλα, μου έσκαγε πουτσοσκάμπιλα και το έτριβε στην μύτη και το μέτωπο. Ο αντρούλης μου παρακολουθούσε χωρίς να ανησυχεί για την κακοποίηση μου γιατί ήξερε ότι το απολάμβανα και ότι όταν ήθελα θα έλεγα τέρμα, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Αφού απόλαυσε το θέαμα αποφάσισε να ευχαριστηθεί και ο ίδιος και μαζί να ευχαριστήσει εμένα. Με γύρισε ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και μου τον κάρφωσε βαθιά μέσα στο μουνί μου αφήνοντας με να έχω το αντικείμενο του πόθου μου μέσα στο στόμα μου και στα χέρια μου.

Οι δυο τους, ανάσκελα όπως ήμουν με γαμούσαν από άκρη σε άκρη του κρεβατιού, ο ναυτικός γαμώντας από το στόμα και ο αντρούλης μου από το μουνί μου. Η θαυματουργή πούτσα του αντρούλη μου δεν άργησε να κάνει την ζημιά της, με έφερε σε τέτοιο οργασμό που δεν μπορούσα πλέον να γλύφω τον ναυτικό.

Κάναμε ένα διάλειμμα για λίγα λεπτά για να συνέλθω πριν συνεχίσουμε. Κανένας από τους δυο άντρες δεν είχε χύσει και ο ναυτικός ήθελε να έχει αυτός σειρά στο μουνί μου. Εγώ θα προτιμούσα να παίξω κι άλλο με την πούτσα του γιατί γι’ αυτό γίνονταν όλη η φασαρία έτσι κι αλλιώς, αλλά του το είχα τάξει και έπρεπε να κάτσω να με γαμήσει.

Με έστησε στα τέσσερα και μπήκε μέσα μου πολύ βίαια χώνοντας τον πούτσο του μέχρι την ρίζα. Συνέχισε το ίδιο βίαια και κόλλησε την λεκάνη μου στο κρεβάτι και σφυροκόπησε το μουνί μου μέχρι που έχυσε μέσα μου. Με πόνεσε και δεν με έκανε να χύσω.

Ο αντρούλης μου, που στο μεταξύ τον τσιμπούκωνα, έχυσε στο στόμα μου. Ο ναυτικός φαινόταν ευχαριστημένης με τον εαυτό του. Εγώ αφού καθάρισα την πούτσα του από τα χύσια σαν τελευταίο αποχαιρετισμό, έκανα στον αντρούλη μου το νόημα μας και σε μερικά λεφτά είχαμε εξαφανιστεί.

Ο ναυτικός δεν έλεγε τίποτα ούτε από πρόσωπο ούτε σαν χαρακτήρας, ήταν μαλάκας και δεν με νοιάζει αν το διαβάζει αυτό, και σαν γαμιάς δεν έλεγε τίποτα επίσης. Ο μόνος λόγος που τον γάμησα ήταν η περίεργη πούτσα του αλλά δεν θα τον ξανασυναντούσα ποτέ. Ειδικά αφού κράτησα και τις φωτογραφίες και τα βίντεο για όποτε θέλω να το θυμάμαι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")