Η απόλυτη ηδονή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου εξελίσσετε στο σκάφος του άντρα μου, όπου εκεί το κορμί μου είναι στις ορέξεις του άντρα μου, στις όποιες επιθυμίες του, στις όποιες φαντασιώσεις του. Είμαι υποταγμένη στις επιθυμίες του. Ένα βράδυ μου είπε να ετοιμαστώ, να βάλω τα πρόστυχα ρούχα μου γιατί θα με πήγαινε βόλτα.

Έβαλα ένα σουτιέν που μου κρατάει το στήθος από κάτω, όλο το στήθος εκτεθειμένο, χωρίς τίποτα από κάτω, μία φούστα πολύ κοντή που όταν έσκυβα φαινόταν ο κώλος μου, μια μπλούζα διαφανής που μπορούσες να διακρίνεις το στήθος μου σαν να μην φορούσα τίποτα..

 

Με πήγε στο σκάφος, εγώ καταλαβαίνοντας ότι θα περνούσα μία βραδιά έντονου σεξ. Που να φανταστώ τι με περίμενε… Μπήκαμε στο σκάφος και έβαλα να πιούμε κανένα ποτάκι… χτύπησε η πόρτα.

-    «Περιμένουμε παρέα;» ρώτησα.

-    «Φυσικά! Κάλεσα κάτι φίλους μου να μας κάνουν παρέα…», μου απάντησε.

Είδα τρεις άντρες να μπαίνουν, ο ένας μάλιστα κρατούσε και δυο βαλίτσες…
Ο άντρας μου, μου είπε να τους βάλω να πιουν και να περιμένω περαιτέρω εντολές…

-    «Θα κάνεις ότι σου λένε οι φίλοι μου. Σήμερα σε παραχωρώ σε αυτούς να τους υπηρετήσεις όπως θέλουν αυτοί. Θα είσαι η πουτάνα τους!»

Ο άντρας με τις βαλίτσες μου είπε να τον πλησιάσω και να γονατίσω μπροστά του γυμνή. Άνοιξε τις βαλίτσες και έβγαλε σχοινιά. Άρχισε να μου δένει τα βυζιά σφικτά να πετάνε οι ρώγες μου… μετά τα χέρια πίσω στην πλάτη μου να μην μπορώ να κουνήσω καθόλου.

Ήμουν γονατιστή με τα βυζιά εκτεθειμένα στους δύο άντρες… μου τσιμπάγανε τις ρώγες… πονούσα. Φώναξα.

-    «Μην φωνάζεις, ακόμα δεν αρχίσαμε…!»

Βγάλανε ένα μαστίγιο από την βαλίτσα και άρχισαν να μου χτυπούν τα βυζιά και τις ρώγες μου… σιγά - σιγά αυξάνοντας την ένταση με κάθε χτύπο. Μετά από δέκα χτυπήματα, όπου έπρεπε να τα μετράω δυνατά, οι ρώγες μου κόντευαν να εκραγούν. Με γύρισαν στα τέσσερα με τον κώλο μου εκτεθειμένο, τουρλωτό έτοιμο να δεχτεί τα χτυπήματα των αφέντρων μου.

«Μέτρα πουτάνα!», με διέταξαν.

-    «Ένα, ευχαριστώ… Δύο, ευχαριστώ, τρία, ευχαριστώ… 15 ευχαριστώ…»

Είχαν πάρει δύο από ένα μαστίγιο και με χτυπούσαν με αυξανόμενη ένταση που στο τέλος νόμιζα ότι μάτωσα.. το κάθε χτύπημα έτσουζε όλο και περισσότερο.

Με έβαλαν σε ένα σκαμπό να κάτσω με ανοιχτά τα πόδια να βλέπου το μουνί μου που έσταζε. Λέρωσα το σκαμπό με υγρά. Έβγαλαν ένα μηχάνημα από την βαλίτσα… Δεν το είχα ξαναδεί. Δεν ήξερα τι κάνει… μου άνοιξαν τα πόδια πιο πολύ… ο ένας έβαζε δάκτυλα στο υγρό μουνί μου και οι άλλοι δύο γυμνοί έβαλαν τους πούτσους τους στο στόμα μου. Βαθιά… με έπνιγαν.

-    «Έτσι, να μην μπορείς να φωνάξεις!»

Δεν έβλεπα ο τρίτος τι έκανε στο μουνί μου. Ένιωσα κάτι κρύο να τσιμπάει τα μουνόχειλα μου… Και τα δύο.. Εγώ έπαιρνα πίπα στους δύο γαμιάδες που μου είχε φέρει ο άντρας μου.. δυνατά βαθιά.

Ξαφνικά ένιωσα ένα τρομερό ρεύμα να διαπερνάει το κορμί μου. Τινάχτηκα, ούρλιαξα. Τα μουνόχειλα μου είχαν πάρει φωτιά… καιγόντουσαν… ξανά… με χτυπούσε το ρεύμα… Ούρλιαξα κάνοντας τους γαμιάδες να βάλουν πιο βαθιά τους πούτσους στο στόμα μου για να μην μπορώ να φωνάξω.

Έβγαλε τα τσιμπιδάκια που κρατούσαν τα μουνόχειλα μου και έβαζαν ρεύμα και έβαλε ένα δονητή βαθιά το φλεγόμενο μουνί μου… ένιωσα φοβερή ανακούφιση μια και είχα καυλώσει με το πόνο μου και χρειαζόμουν ένα πούτσο να με γαμήσει, κάτι που οι γαμιάδες μου δεν είχαν κάνει ακόμα…

Έβγαλε ένα ακόμη σχοινί και έτσι όπως είχα κάτσει στο σκαμπό με ανοιχτά τα πόδια, έδεσε τα πόδια μου ψηλά με τα χέρια έτσι ώστε ήταν το μουνί μου και ο κώλος μου απόλυτα ανοιχτά σε αυτούς, εγώ ανήμπορη να κουνήσω τίποτα.

Άρχισαν να με γαμούν δυνατά από το μουνί, τα στόμα μου πάντα γεμάτο με μια πούτσα να μου χτυπάει το λαρύγγι, να με πνίγει. Ένιωσα κάτι σκληρό αλλά όχι μεγάλο να βυθίζεται στον κώλο μου. Ένας δονητής, αλλά τον ένιωσα τα φουσκώνει μέσα μου. Και φούσκωνε… Νόμιζα ότι θα μου σκίσει την κωλοτρυπίδα μου…

Βγάλανε τον δονητή φουσκωμένο από τον κώλο μου και ένιωσα να σκίζομαι. Μόλις βγήκε το κωλοτρυπίδι μου ορθάνοικτο άρχισαν να μου το γαμούν ασταμάτητα. Εγώ δεμένη με τα πόδια ψηλά, έμπαινε μία ο ένας, μία ο άλλος δυνατά να με καρφώνουν με τις ψωλές τους…

Μετά από αρκετή ώρα που μου είχαν ανοίξει τον κώλο καλά - καλά, με έλυσαν για να μπορέσουν να με γυρίσουν. Με έβαλαν να καθίσω στην πούτσα του ενός, πάντα φυσικά από το κώλο, μου έβαλαν ένα δονητή στο μουνί να νιώθω την πίεση του πούτσου βαθιά μέσα στον κώλο μου, και όπως ήμουνα μπήκε και ο άλλος μέσα στον κώλο μου.

Δύο ψωλές να μου γαμούν τον κώλο, ένας δονητής μπροστά και μία πούτσα στο στόμα μου. Τι να πω… πλήρης από όλες τις τρύπες..

Οι δύο γαμιάδες μου με έχυσαν στον κώλο μου, και μόλις βγήκαν ήρθε και ο τρίτος να μου τον γαμήσει δυνατά.. αλλά πάλι όχι μόνος του. Ήρθε και ο άντρας μου ώστε να μου γαμήσουν την ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα μου μαζί..

Πρέπει να με γαμούσαν πάνω από μισή ώρα δύο ψωλές στον κώλο συνέχεια.. ένιωθα απόλυτα ξεσκισμένη…

Μόλις τελείωσαν και οι δύο, πήραν ένα χωνί και μου τα έβαλαν στον κώλο.. πήραν το μπουκάλι το ουίσκι και άρχισαν να το χύνουν στον κώλο μου μέσα από το χωνί.. Το τσούξιμο ήταν απερίγραπτοοοοοοοοοοο!

Μου είχαν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα μου και τον κώλο τόσο πολύ που το οινόπνευμα ήταν σαν φωτιά στο κορμί μου..

Με άφησαν να χαϊδέψω την κλειτορίδα μου, που μόλις την ακούμπησα, έχυσα δυνατά ουρλιάζοντας.. νιώθοντας την απόλυτη ηδονή, βλέποντας την ικανοποίηση στα πρόσωπα των γαμιάδων μου..

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")