Ο Αμερικανός Cowboy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Σοφία. Εργάζομαι ως μπαργούμαν τα καλοκαιρία και το χειμώνα σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη από όπου κατάγομαι. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω συχνά δουλειά σε πολλά beach bar της Ελλάδος, κυρίως σε νησιά, λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης.

Έχω ελληνική ομορφιά, μελαχρινή, 1.74, μελαμψή, 22 χρονών και ωραίο κορμί λόγω της γυμναστικής που κάνω. Οι φίλοι μου μάλιστα με φωνάζουν Εύη Αδάμ γιατί της μοιάζω.

 

Με την δουλειά μου έχω την δυνατότητα να γνωρίζω εραστές από όλο τον κόσμο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει καλύτερους από τους Έλληνες, τουλάχιστον μέχρι το περασμένο καλοκαίρι σε ένα νησί του Αιγαίου. Εκεί γνώρισα έναν Αμερικανό, γνήσιο καουμπόι από το Τέξας ονόματι Dayvid.

Όταν πρωτοήρθε στο μπαρ όλες οι γυναίκες εκεί γύρισαν και τον κοίταζαν. Ήταν ψηλός στο 1.95 περίπου, καστανόξανθος με πράσινα μάτια αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πανέμορφο σώμα που είχε, ήταν πολύ μάτσο ο τύπος. Δεν θέλησα να του δείξω ότι μου αρέσει (όπως έκαναν οι άλλες κοπέλες) αλλά πραγματικά μου άρεσε πολύ.

Όταν μου ζήτησε παραγγελία και πήγα κοντά του, είχε μια αύρα που με καλούσε να τον φιλήσω. Αυτός το κατάλαβε αμέσως και πιάσαμε την συζήτηση. Από τα λίγα αγγλικά που ξέρω κατάλαβα πως έρχεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όχι μόνο για μουσακά και ήλιο αλλά και για τις ελληνίδες που του αρέσουν πολύ. Εγώ βέβαια για να του την σπάσω του είπα ότι σαν τους έλληνες δεν υπάρχουν.

-    «Έχεις πάει με Αμερικανό;», μου είπε.

-    «Όχι…», του λέω,

-    «Όποια Ελληνίδα έχω πάρει, δεν θέλει να ξαναδεί Έλληνα και είμαι σίγουρος ότι αν θα σε πάρω εγώ θα ξεχάσεις όλους του προηγούμενους εραστές σου. Αυτός είναι ο αριθμός δωματίου μου και είμαι σίγουρος ότι θα έρθεις το βράδυ στις δέκα για να σου δείξω και σε εσένα το αμερικάνικο όνειρο!», είπε και έφυγε γρήγορα.

Εκείνη την στιγμή εκνευρίστηκα, γιατί με πέρασε για καμιά τσούλα. Όμως όσο πέρναγε η ώρα τόσο ήθελα να τον ξαναδώ.

Έτσι λοιπόν, κατά τις δέκα πήγα στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο. Είχα τρομερό άγχος, αν και έχω αρκετή εμπειρία στο σεξ. Άνοιξε η πόρτα και είδα τον Dayvid που μόλις είχε βγει από το μπάνιο με μια πετσέτα γύρω του. Τρελάθηκα! Ήταν πολύ hot ο τύπος.

-    «Γιατί άργησες;», μου λέει.

Και πριν βγάλω μιλιά μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Μετά με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    «Ξέρεις γιατί λένε ότι όλα στην Αμερική είναι μεγάλα;»

-    «Όχι…», του λέω.

-    «Γι’ αυτό!»

Και κατεβάζει την πετσέτα και είδα πραγματικά ένα τεράστιο πέος που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί. Χωρίς σκέψη τον έβαλα στο στόμα μου, αν και δεν χωρούσε όλος, και τον έπιανα με τα δυο μου χέρια λόγω του μεγέθους.

Ξαφνικά με σηκώνει σαν πούπουλο και με πετάει στον καναπέ. Άρχισε να που βγάζει τα ρούχα ένα - ένα. Βλέποντας το υπέροχο κορμί μου και τα οπίσθια μου είχε ανάψει. Όπως με είχε ανάσκελα μου ανοίγει τα πόδια και άρχισε να βάζει το πέος του μέσα μου. Τότε κατάλαβα το πραγματικό μέγεθος του.

Άρχισα κατευθείαν να χύνω σαν τρελή. Αυτός όσο με έπαιρνε έβαζε το δάκτυλο του και έγλυφε τα υγρά μου λέγοντας:

-    «Γι’ αυτό μου αρέσουν οι ελληνίδες, γιατί είναι στενές και χύνουν εύκολα».

Όσο με έπαιρνε τόσο εγώ έχυνα. Τόσο πολύ πράμα που δεν το είχα ξαναδεί. Τα βογκητά μου περιείχαν πόνο και ηδονή μαζί. Ξαφνικά με σηκώνει και άρχισε να με παίρνει στα όρθια σε μια κολόνα. Μία είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, μία το πρόσωπο μου το κόλλαγε στην κολόνα όπως την Σάρον Στόουν στο Σλίβερ.

Αυτό κράτησε κανένα μισάωρο αχαλίνωτου σεξ. Εγώ είχα αρχίσει να κουράζομαι αλλά ο καουμπόι μου δεν χόρταινε να με παίρνει. Όσο πέρναγε η ώρα τόσο το πέος του το έβαζε και πιο βαθιά μέσα μου. Μετά από αρκετή ώρα με βάζει στα τέσσερα μου λυγίζει την λεπτή μεσούλα μου και πιάνει την λεκάνη μου με τα πελώρια χέρια του.

-    «Αυτό θα πονέσει!», μου είπε.

Και μου καρφώνει για πρώτη φορά όλο μέσα το τεράστιο σε μέγεθος πέος του στη μικροσκοπική «φωλίτσα» μου. Έβγαλα μια κραυγή που δεν είχα ξαναβγάλει, είμαι σίγουρη ότι μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τόσο σκληρό σεξ. Ο Dayvid μου έλεγε στο αφτί συνεχώς:

-    «Έτσι σας γαμάει η Αμερική!»

Αρχίζοντας να μου τραβάει τα μακριά μαύρα μαλλιά μου και ρίχνοντας στον ποπό μου δυνατές σφαλιάρες με τις πελώριες χερούκλες του. Το περίεργο είναι ότι πονούσα υπερβολικά αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με έπαιρνε.

Ξαφνικά μετά από πενήντα λεπτά αχαλίνωτου σεξ νιώθω το κορμί μου να μουδιάζει και αισθανόμουν μια τέλεια αύρα να περικλείει το κορμί μου. Ναι, για πρώτη φορά ήρθα σε οργασμό και οι φωνές μου ήταν πιο δυνατές.

-    «Αυτό είναι το κορίτσι μου. Έτσι μπράβο!», μου έλεγε στο αφτί ο καβαλάρης μου και συνέχιζε να με παίρνει άγρια.

Ξαφνικά άρχιζε να βογκάει κι αυτός. Ένιωσα τα μπαλάκια του να σκληραίνουν και το πελώριο πέος του να πρήζεται. Ήμουν σίγουρη ότι θα τελείωνε σύντομα. Με πιάνει από το μαλλί και μου βάζει το πέος του στο πρόσωπο μου λέγοντας μου:

-    «Από την Αμερική με πολύ αγάπη!», χύνοντας τεράστιες ποσότητες σπέρματος στο στόμα μου.

Ο άτιμος έβγαλε πάρα πολύ πράμα.

Πέσαμε και οι δύο λαχανιασμένοι στο κρεβάτι. Από την μία αυτός με το τεράστιο πέος του να μην λέει να πέσει καθόλου και από την άλλη εγώ να βλέπω τις ρώγες μου να έχουν πεταχτεί και να είναι τόσο σκληρές όσο ποτέ άλλοτε. Η «φωλίτσα» μου να έχει πάρει φωτιά και να πονάει κι αυτός να μου καθαρίζει τα χύσια του από το πρόσωπο μου.

Όσο έμεινε στην Ελλάδα κάναμε σεξ δύο φορές την ημέρα. Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι που έχω ζήσει. Όταν έφυγε μου θύμισε τα λόγια που μου είχε πει στο μπαρ και μου υποσχέθηκε ότι θα με δει πάλι αυτό το καλοκαίρι κι εγώ εννοείται ότι τον περιμένω πως και πως.

Από τότε δεν έχω πάει με άλλον άντρα, αν και πιστεύω αυτός θα έχει πάει με πολλές στην Αμερική λόγω της απίστευτης όρεξης που είχε για το «άθλημα». Όπου και να είσαι καουμπόι μου το άλογο σου σε περιμένει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")