Η τυπική συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα ονόματα που αναφέρω παρακάτω είναι φανταστικά. Δουλεύω σαν βοηθός αποθηκάριος σε μια εκδοτική εταιρεία. Μέχρι εκείνη την μέρα τίποτα δεν έδειχνε πως η συγκεκριμένη συνάδελφος θα είχε στο μυαλό της τίποτα άλλο από τα τυπικά…

Είναι υπεύθυνη για τις παραγγελίες, και πάντα είναι τυπικότατη. Από ότι ξέρω είναι παντρεμένη. Εκείνη την μέρα, επειδή θα συμμετείχαμε σε μια έκθεση του κλάδου, είχα μείνει στην αποθήκη πέρα του ωραρίου μου. Κάποια στιγμή, άκουσα βήματα και γυρνώντας την είδα να μπαίνει κρατώντας όπως συνήθως τις παραγγελίες.

Με ρώτησε αν είμαι μόνος και μου είπε πως αυτή θα έκλεινε εκείνη την μέρα την εταιρεία. Παρότι άφησε τις παραγγελίες, δεν έφυγε και μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που με κοίταζε. Ήρθε κοντά μου, ξαφνιάζοντας με και μου είπε:

-    «Αγόρι μου μην πεις κουβέντα. Σήμερα θέλω να ξεσκιστούμε! Θέλω να με γαμήσεις σαν την χειρότερη πουτάνα!»

Την ίδια στιγμή το χέρι της είχε αρπάξει τα όργανα μου. Κατάλαβα πως η γυναίκα ήταν πολύ καυλωμένη και ήθελε να γαμηθεί σαν τρελή. Ρούφηξα τα χείλια της, την ίδια ώρα που το χέρι μου ξεκούμπωνε το παντελόνι της και έμπαινε μέσα στο στρινγκάκι της.
Ήταν ήδη μούσκεμα.

Εντωμεταξύ, μου είχε βγάλει έξω το καυλί και μου το ρούφαγε μέχρι τα αρχίδια… Την ίδια ώρα μου έλεγε:

-    «Αγόρι μου θέλω να με ξεπατώσεις στον πούτσο! Θέλω να με γαμήσεις μέχρι να σβήσω!»

Εγώ της είχα κατεβάσει τα ρούχα, την είχα ξεβρακώσει και της είχα γυρίσει την κωλάρα προς το μέρος μου. Της έτριβα το καυλί μου στα μουνόχειλα της και της είπα:

-    «Ετοιμάσου γαμιόλα μου για το κάρφωμα της ζωής σου!»

Μπήκα αργά - αργά. Ήταν στενή. Προφανώς ή ήταν αγάμητη ή την γαμούσε μικρό καυλί. Η πούτσα μου μπήκε σχεδόν όλη κι αυτή έσκουζε από καύλα και πόνο και μου έλεγε:

-    «Γάμα με αγόρι μου. Ξέσκισε με! Είμαι η πουτάνα σου!»

Άρχισα να την γαμάω πιο γρήγορα, πιο γρήγορα και στο τέλος να την γαμάω σαν τρελός! Μετά μου ζήτησε να κάτσει πάνω στο καυλί μου. Ξάπλωσα πάνω σε μια πρόχειρη κουβέρτα και αφού με παίδεψε λίγο, ανεβοκατεβάζοντας το μουνάκι της στο πουτσοκέφαλο μου, στο τέλος κάθισε όλη πάνω.

Μου φάνηκε πως μπήκαν μέσα και τα αρχίδια μου. Με γαμούσε σαν τρελή και μου έλεγε πόσο της έχει λείψει η πούτσα. Σε λίγο έχυσε ουρλιάζοντας από την καύλα. Αφού τελείωσε την σήκωσα πάλι στα τέσσερα και της είπα:

-    «Τώρα καριόλα θα σου σκίσω την κωλοτρυπίδα!»

Μου είπε πως δεν θέλει και δεν το έχει ξανακάνει. Ενώ εγώ της είχα χώσει ήδη το ένα δάχτυλο μέσα. Σιγά - σιγά η τρύπα της άνοιξε και είχε αρχίσει ξανά να ουρλιάζει από καύλα.

Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να της το χώνω σιγά - σιγά. Χτυπιότανε αλλά μου έλεγε να συνεχίσω.

Μετά από λίγο, όλη η ψωλή μου είχε χαθεί στην κωλάρα της την ίδια στιγμή που χάιδευε το μουνάκι της. Την γαμούσα τώρα δυνατά και γρήγορα. Είχα χάσει το φως μου από την καύλα. Της είπα:

-    «Ετοιμάσου καριόλα… θα χύσω όλα τα ζουμιά μου στην κωλάρα σου!»

Και εκείνη μου είπε:

-    «Χύστα αγόρι μου. Γέμισε με!»

Τελείωσα φωνάζοντας από καύλα την ίδια ώρα που κι αυτή ξανάχυνε και μου έλεγε τι ωραία που την γαμάω...

Σηκώθηκε, ντύθηκε και με χαιρέτισε. Από εκείνη την μέρα οι σχέσεις μας παραμένουν τυπικά επαγγελματικές, παρά την δική μου προσπάθεια να πούμε κάτι παραπάνω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")