Με την Κατερίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Άννα γνωριστήκαμε από τη δουλειά, πριν από καιρό. Εκείνο το διάστημα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα, ψαχνόμουνα γενικώς και συζητάγαμε με την Άννα πως θα κάνουμε ένα τρίο. Όσο περνούσε ο καιρός της είπα αν έχει καμία φίλη και εκείνη μου πρότεινε την Κατερίνα. Μια συνομήλικη της 23 ετών ιδιαίτερα όμορφη και πεταχτούλα κι εγώ συμφώνησα αφού κάτι τέτοιο έψαχνα ο κολασμένος!!!

Λίγες μέρες μετά κανονίσαμε με ένα φιλικό ζευγάρι να βγούμε για ποτό. Ευκαιρία να φέρουμε και την Κατερίνα μου είπε η Άννα, έτσι κι έγινε. Πήγαμε σε ένα κέντρο και έπεσαν οι ανάλογες συστάσεις.

Όσο περνούσε η ώρα και το κέφι άναβε με τη βοήθεια του Γιαννάκη του περιπατητή, εγώ και η Κατερίνα ήρθαμε πιο κοντά. Χορέψαμε, ακουμπηθήκαμε κτλ. κτλ. μέχρι που σιγά - σιγά τα χέρια μας στο τραπέζι άρχισαν να χαϊδεύουν τα πόδια ο ένας του άλλου. Χαζομαρούλες δηλαδή αλλά έδειχνε πως το πράγμα είχε γρήγορη πρόοδο.

Κάποια στιγμή για να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε και στην τουαλέτα του κλαμπ. Έπεσαν τα πρώτα φιλάκια με τη συνοδεία γλώσσας αλλά τίποτα παραπάνω.

Η νύχτα κύλησε με αυτά τα μικρά αλλά υπέροχα χαμουρεματάκια.... Ώσπου ήρθε η στιγμή να την κάνουμε μας πήραν τα παιδιά που ήταν μαζί μας ο Γιάννης και η Μαρία. Εκείνοι έκατσαν μπροστά και Εγώ με την Κατερίνα και την Άννα πίσω.

Στο δρόμο το ουίσκι έκανε το θαύμα του!!! Εγώ και η Κατερίνα επιδοθήκαμε σε ένα απίστευτο χαμούρεμα στο αμάξι με γλωσόφιλο χουφτώματα και άλλα. Κάποια στιγμή διαπίστωσα πως ένα τρίτο χέρι ήταν πάνω μου. Και για την ακρίβεια πάνω στον φουσκωμένο πούτσο μου που είχε πάθει ντελίριο.

Ξαφνικά γυρίζω και βλέπω την Άννα να με κοιτάει με πονηρό βλέμμα και να μου λέει στο αφτί:

-    «Ζηλεύω…»

-    «Ελεύθερα!» της απάντησα.

Και εκείνη χωρίς να δίνει δικαιώματα στους άλλους συνέχισε το έργο της. Λίγη ώρα μετά φτάσαμε στο σπίτι της Άννας... και της Κατερίνας ουσιαστικά αφού έμεναν δίπλα.

-    «Γουστάρετε ποτάκι;», είπε η Άννα.

Εμείς απαντήσαμε «Ναι». Σημειωτέον μέχρι στιγμής η Κατερίνα δεν είχε πάρει πρέφα πως η προξενήτρα μας είχε αρχίσει να ζητάει… μεζεδάκια!

Πήγαμε στο διαμέρισμα της Άννας λοιπόν όπου έμενε μόνη της. Βάλαμε τα ποτάκια και αρχίσαμε να λέμε μαλακίες με ενδιάμεσα χαμουρεματάκια με την Κατερίνα που ήταν ασυγκράτητη.

-    «Παίδες, πάω για ντουζάκι!», είπε η Άννα συμπληρώνοντας με νόημα: «Μην πάτε και μου κάνετε το σπίτι ξενοδοχείο, ε;»

Μόλις έφυγε η Αννούλα το Κατερινάκι ξεσάλωσε. Μέσα σε δευτερόλεπτα ήμουν γυμνός και το υπέροχο στόμα της Κατερίνας είχε αγκαλιάσει το καυλί μου που ήταν έτοιμο να σπάσει. Όσο περνούσε η ώρα η Κατερίνα έβγαζε ρούχα μέχρι που και εκείνη έμεινε γυμνή.

Όπως η Κατερίνα ήταν στα τέσσερα από πάνω μου και εγώ απολάμβανα τα καυτά υγρά και τους σπασμούς της, ένιωσα μια παλάμη να σφίγγει τον πούτσο μου και αμέσως ένα καυτό στόμα να τον καταβροχθίζει. Ήταν η Άννα.

Μόλις είχε βγει από το μπάνιο το οποίο έξυπνα επινόησε για να μας δώσει χρόνο να παραδοθούμε στην καύλα μας. Έγλυφε τον πούτσο μου με στυλ ιεροτελεστίας, και εγώ με ακόμη μεγαλύτερη μανία έγλυφα το πλημμυρισμένο πια μουνάκι της Κατερίνας που έτρεχε σαν καταρράκτης ηδονής στο στόμα μου.

Γυρνώντας η Κατερίνα για να με καβαλήσει όπως ήμουν ξαπλωμένος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την φίλη της που είχε αρπάξει με μανία το καυλί μου και του χάριζε ένα απίστευτο τσιμπούκι. Την τράβηξε από τα μαλλιά αμέσως με μανία, προκαλώντας μου φόβο πως η παρτούζα πήγαινε να μετατραπεί σε μαλλιοτράβηγμα, όμως σύντομα κατάλαβα πως σκεφτόμουν μαλακίες.

Την τράβηξε στη μεριά της και την φίλησε με πάθος. Τέτοιο γυναικείο γλωσσόφιλο παθιασμένο ούτε στις τσόντες. Εγώ σηκώθηκα καθιστός στον καναπέ και εκείνη τη στιγμή η Κατερίνα ήρθε και κάθισε χώνοντας με μανία όλο το καυλί μου μέσα της βογκώντας υπέροχα. Δεν έκανε κινήσεις είχε πλάτη προς εμένα και πίεζε όλο και πιο δυνατά να μπω βαθιά μέσα της.

Η Άννα της έγλυφε το στήθος και σύντομα άρχισε να γλύφει πότε τα αρχίδια μου και πότε την κλειτορίδα της, αστραπιαία η Κατερίνα άρχισε να κάνει κινήσεις γρήγορες και έντονες, το απολάμβανε και η Άννα μας έγλυφε όλο και πιο δυνατά.

Ομολογώ πως ζορίστηκα πολύ να κρατηθώ και σύντομα φώναξα στην Κατερίνα πως πρέπει να βγω. Αμέσως σηκώθηκε και άρπαξε το καυλί μου στο στόμα της. Το μοιράστηκε με την φίλη της με πάθος ειδικά όταν άρχισε να σκορπά καυτό σπέρμα με ταχύτητα από την παρακράτηση.

Έριξαν ένα απίστευτο γλωσσόφιλο βουτηγμένες στο σπέρμα μου. Ήταν τόσο έντονη η φάση που τις φίλησα κι εγώ νιώθοντας για πρώτη φορά τη γεύση του σπέρματος μου. Το φιλί κράτησε αρκετή ώρα αλλά για την Άννα τίποτα δεν είχε τελειώσει. Έσκυψε αμέσως στον πούτσο μου στραγγίζοντας τον χαρίζοντας μου σπασμούς καύλας και ανατριχίλας. Με έγλυφε με μανία. Εγώ φιλούσα κόμη την Κατερίνα που έβαζε με μανία δάκτυλο στον κώλο της.

Ήταν τέτοια η ένταση που χωρίς να περάσουν πολλά λεπτά (πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα μου που θέλω ένα μισαωράκι) ο πούτσος μου είχε γίνει ξανά πέτρα. Η Κατερίνα μάλιστα μόλις είδε το χαρούμενο θέαμα έσκυψε να περιποιηθεί τα αρχίδια μου τα οποία ένιωσα σιγά να φουσκώνουν ξανά.

-    «Σε έχει γαμήσει ποτέ γυναίκα;», μου είπε η Άννα.

Και με μια κίνηση έπεσε πάνω μου οδηγώντας την καυτή της τρυπούλα πάνω στο καυλί μου. Έκαιγε ολόκληρη. Ένιωθα σαν να είχα μπει σε φούρνο! Άρχισε να κάνει αργές κινήσεις. Τον έβγαζε όλο έξω και στη συνέχεια τον οδηγούσε μέσα της μέχρι τέρμα. Ταυτόχρονα η Κατερίνα είχε χώσει το καυτό μουνάκι της στο στόμα μου, αλλά αυτή τη φορά δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Όσο η Άννα με «γαμούσε» αργά και βασανιστικά εγώ προετοίμαζα την πίσω πόρτα της Κατερίνας.

Η Άννα άρχισε να επιταχύνει και σύντομα καρφώθηκε κυριολεκτικά πάνω μου χύνοντας ασταμάτητα. Έσφιξε με μανία τα στήθη της Κατερίνας και βόγκηξε αρκετά δυνατά χαρίζοντας μου μια υπέροχη ικανοποίηση. Χωρίς να χάσουμε χρόνο αλλάξαμε στάση.

Η Άννα κάθισε στον καναπέ και από πάνω της στήθηκε η Κατερίνα. Της έγλυφε τα στήθη κουνώντας μου επιδεκτικά το κωλαράκι της που ήμουν έτοιμος να ανοίξω. Έχοντας κάνει αρκετή προεργασία μπήκα μέσα της σιγά και σταθερά. Ήταν απίστευτα σφιχτή, αλλά τα υγρά της είχαν βοηθήσει πολύ.

Το σφιχτό κωλαράκι της άνοιγε συνεχώς χαρίζοντας μου μια αίσθηση μαγική. Κατάλαβα πως πονούσε λίγο κι έτσι δεν έκανα γρήγορες κινήσεις. Βασανιστήκαμε και οι δύο. Η καύλα μας είχε κυριεύσει 100% ένιωθα να γίνομαι σκληρός τόσο που ένιωσα κι εγώ να πονάω. Λίγο αργότερα όμως ορθέ η λύτρωση…!

Χώθηκα μέσα της όλος και ένα κύμα σπέρματος άδειασε μέσα της προκαλώντας και στους δυο μας έναν απίθανο οργασμό. Βρήκα τη δύναμη και χύνοντας έκαναν μερικές κινήσεις μέσα της. Ένιωσα τα γόνατα μου να τρέμουν από την ηδονή εκείνη είχε περάσει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και έσφιγγε τα αρχίδια μου με μανία σαν να ήθελε να αδειάσω ότι είχα μέσα της.

Αυτό κι έγινε βέβαια. Βγαίνοντας οι δύο φίλες μου χάρισαν ένα υπέροχο και μαγευτικό τσιμπούκι. Γεμάτο στοργή και ικανοποίηση.

Κοιμηθήκαμε μαζί αγκαλιά αφού κάναμε ένα καυτό μπάνιο.

Άννα - Πρίαμος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")