Η πρώτη μου εμπειρία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Για αρκετό καιρό ακόμη συνέχισα να χαϊδεύομαι μόνη μου τα βράδια (ή και τα πρωινά). Η καινούργια χρονιά άρχισε, και στη σχολή έβλεπα τον Αντώνη και μιλούσαμε τυπικά. Δεν με ρώτησε αν είχα περάσει καλά εκείνο το βράδυ, ούτε είπε τίποτα για τον εαυτό του.. κι εγώ ζήλευα όταν μιλούσε στα άλλα κορίτσια, όταν τις πείραζε και γενικά ήταν μαζί τους.

Ναι, ήταν ο τύπος που όταν θα μεγάλωνε θα έφερνε την ταμπέλα "γυναικάς". Ωστόσο, άλλες ήθελε για να βγαίνει, αλλά εγώ του είχα "κάτσει" βολική και λίγο καιρό αργότερα, αφού στο δρόμο ρίχναμε πονηρές ματιές, αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε. Και ναι, την πρόταση βασικά την είχα κάνει εγώ. Ήθελα να φαίνομαι διεκδικητική, απελευθερωμένη και όντως έτσι ένιωθα!

Τον φώναξα λοιπόν μια μέρα σπίτι μου (ένα βράδυ δηλαδή). Σίγουρα συγχέω κάποια γεγονότα που έγιναν με αυτά της προηγούμενης φοράς, μιας και το σκηνικό ήταν σχεδόν το ίδιο.

Άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε τη μπλούζα κι εγώ τη δική του, μου έγλυψε τα βυζάκια, μου ερέθισε τις ρώγες κι εγώ βογκούσα από γαργαλητό και ηδονή και αυτό το συναίσθημα ότι δεν άντεχα να μου πασπατεύει τις ρώγες μου.

Το χέρι του δεν άργησε να κατέβη και πιο χαμηλά, άρχισε να χαϊδεύει το υγρό μουνάκι μου και να χώνει σιγά - σιγά δύο του δάχτυλα στην στενή ακόμα τρυπούλα μου. Ζήτησε να μπει μέσα μου αλλά αρνήθηκα πεισματικά. Επέμενε και είπα ότι θα τον άφηνα αν θέλει να δοκιμάσει από πίσω..

Η αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι απόλυτα αν κατάφερε να μου το βάλει ή όχι. Νομίζω πως μπήκε για λίγο κάνα δύο φορές.

Τον ξαναπήρα στο στόμα μου και αυτή τη φορά φρόντισα να τον γλύφω και να τον ρουφάω πιο προσεκτικά, πιο… περίτεχνα, προσπαθώντας να τον ερεθίσω πολύ. Είχα στο μυαλό μου συνέχεια πως να τον ανάψω πιο πολύ, πως να τον κάνω να τελειώσει πιο έντονα, να μην πει ότι ήμουν λίγη για κείνον και άμαθη..

Όταν τελείωσε, στα χέρια μου αυτή τη φορά, πήγε στο μπάνιο να πλυθεί. Εγώ σκουπίστηκα και όταν γύρισε με αγκάλιασε όρθια και άρχισε να με φιλάει. Ύστερα με έριξε πάλι στο κρεβάτι, συνέχισε να με φιλάει και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου ερεθίζοντάς με τρομερά.

Ήμουν ήδη πολύ υγρή και δεν με πασπάτεψε για πολύ. Σηκώθηκε και αφού με φίλησε πάλι έφυγε…

Τα συναισθήματά μου πάλι ανάμεικτα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ, πως να με κρίνω και είχα αρχίσει να θέλω κάτι παραπάνω από εκείνον. Γιατί δε μπορούσε να με κοιτάξει γλυκά στη σχολή ή στο δρόμο, να μου ζητήσει να βγούμε απλά;

Ωω, μα το ήξερα καλά. Άλλες ήθελε, αλλά εγώ ήμουν η εύκολη λεία για κείνον. Αυτό με εξόργισε τρομερά και αποφάσισα ότι δε θα ξαναγινόταν τίποτα μεταξύ μας, ότι κι αν έλεγε.

Στο μεταξύ τα επόμενα χρόνια ήμασταν συμμαθητές. Ποτέ δε θέλησε τίποτε παραπάνω από μένα (ούτε εγώ από κείνον πλέον). Τα έφτιαξε με δύο φίλες μου και όλα αυτά τα χρόνια πάντα κάπου - κάπου με έπαιρνε τηλέφωνο με απόκρυψη κάποια παρέα αγοριών, που ήταν σίγουρα κι αυτός μέσα, και μου έλεγαν πως θέλουν να με πάρουν και διάφορα άλλα.

Είχα συνηθίσει και αδιαφορούσα πλέον αλλά με εξόργιζε ότι με βλέπανε έτσι. Για κάποιο λόγο όμως ένιωθα μια κρυφή ικανοποίηση που με ποθούσανε έτσι ή που είχα προχωρήσει λίγο παραπάνω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")