Η πρώτη μου εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Το e-mail μου είναι το:

Στη σχολή μου έχω συμμαθητή ένα πολύ ωραίο αγόρι, τον Αντώνη, που είχε και τη φήμη του πιο "έμπειρου". Τέλος πάντων και είχε αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό μου για τα καλά το να συμβεί κάτι μεταξύ μας… Μέσα στο καλοκαιράκι και εγώ του έστειλα μήνυμα ότι τον είχα δει στον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ και έτσι αρχίσαμε να το συζητάμε να βρεθούμε κάποια φορά.

Μια μέρα που ήμουν μόνη μου σπίτι τον φώναξα να έρθει από μένα. Στην αρχή κάπως αμήχανα καθίσαμε στο κρεβάτι και μιλούσαμε. Δεν πέρασε πολλή ώρα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε..

 

Έβγαλε τη μπλούζα του, έβγαλε και τη δική μου και με ξάπλωσε πίσω στο κρεβάτι. Φιλιόμασταν αρκετά… αυτός ήταν όμορφος και με τέλειο σώμα και έτσι όπως ήταν πάνω μου με είχε ανάψει τρομερά..

Ήταν η πρώτη μου ουσιαστικά εμπειρία με το αντίθετο φύλο και παρόλο που πριν έρθει ήμουν κάπως νευρική και αγχωμένη, έτσι όπως με χάιδευε και με φιλούσε η μόνη μου σκέψη ήταν σ’ αυτόν και στη στιγμή που ζούσα.

Άρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου και να γλύφει απαλά τις ρώγες μου που είχαν γίνει σκληρές και κατακόκκινες.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ τις ερέθιζα πολύ σπάνια οπότε ήταν ακόμη ευαίσθητες στο παραμικρό άγγιγμα. Μάλιστα θυμάμαι ότι ένιωθα πολύ περίεργα και σχεδόν δεν άντεχα την επαφή τους με τα χέρια του και κυρίως με το στόμα και τη γλώσσα του.

Το χέρι του κατέβηκε και μπήκε μέσα από το εσώρουχό μου παίζοντας για αρκετή ώρα με την κλειτορίδα μου και βάζοντας που και που το δάχτυλό του στην τρυπούλα μου. Αφού με φιλούσε για αρκετή ώρα, με ρώτησε να θέλω να παίξω το καυλί του.

Φυσικά και ήθελα, αφού ο σκοπός μου ήταν να ανακαλύψω το αντρικό σώμα και να το εξερευνήσω. Μάλιστα, περισσότερο νοιαζόμουν να τον κάνω να περάσει αυτός καλά παρά εγώ.

Για μένα πίστευα πως μπορούσα να νιώσω καλά και μόνη μου οποιαδήποτε στιγμή, μου ήταν απλό, και πλέον δεχόμουν πολύ πιο εύκολα τα δικά μου αγγίγματα παρά κάποιου άλλου, όπως τώρα τα δικά του.

Ξάπλωσε και τον έβγαλε έξω από το μποξεράκι του. Είχε καυλώσει ήδη αρκετά και ήταν όρθιος ολόστητος και πολύ μεγάλος! Όχι γιατί έτσι νόμιζα, αφού δεν είχα ξαναδεί, αλλά γιατί πραγματικά ήταν..

Στην αρχή τον έπαιξα στα χέρια μου ακούγοντάς τον να αναστενάζει που και που. Μου ζήτησε να τον πάρω στο στόμα μου. Στην αρχή δείλιασα, μα είπα ότι ήταν η ευκαιρία για μένα να το δοκιμάσω.

Καθώς άρχισα να τον γλύφω και να τον ρουφάω στο στόμα μου τον ένιωθα να σκληραίνει και να μεγαλώνει κι άλλο κι αυτός βαριανάσαινε όλο και πιο έντονα.

Μου είπε ότι θέλει να τελειώσει και πήγαμε στο μπάνιο. Τον έπαιξε μόνος του χαϊδεύοντας με μέσα από το εσώρουχό μου και ύστερα από λίγο έχυσε μερικές σταγόνες.

Η αλήθεια είναι ότι απόρησα και τον ρώτησα αν ήταν μόνο αυτό. Μου απάντησε κάτι με ύφος σαν να έλεγε: «Ε, τι νόμιζες; Τόσο μόνο με καύλωσες!».

Ύστερα με φίλησε λίγο πάλι, ντύθηκε και έφυγε. Καθώς έκλεισα την πόρτα και έμεινα πίσω δε μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι όλα όσα είχα μόλις κάνει.

Τώρα ίσως φαίνεται μικρό αλλά για μένα τότε ήταν τεράστια υπόθεση! Δεν ξέρω αν ένιωθα καλά ή άσχημα, τύψεις, ενοχές ή χαρά. Σίγουρα ήμουν τρελά ενθουσιασμένη, αλλά από εκεί και πέρα τι…;

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")