Η τσόντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκο και μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ. Άλλωστε σε ποιον άνδρα δεν αρέσει να κάνει έρωτα με μια ωραία καλλίγραμμη γυναίκα; Όμως έχω και ένα μειονέκτημα, αν μπορεί να θεωρηθεί μάλιστα μειονέκτημα…

Μου αρέσει να παίρνω περιοδικά και να διαβάζω τις διάφορες πορνοϊστορίες που έχουνε μέσα. Μου αρέσει να μαθαίνω πως ο άλλος κόσμος κάνει σεξ. Όταν πήγα στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω, επειδή είχα περάσει σε ένα πανεπιστήμιο, μάζεψα όλα τα μπογαλάκια μου και εγκαταστάθηκα σχεδόν μόνιμα στην συμπρωτεύουσα.

 

Φυσικά δεν ξέχασα να πάρω και τα δεκάδες περιοδικά που είχα με τις υγρές ερωτικές εμπειρίες.

Όλα περνούσανε υπέροχα… παρέες είχα και φυσικά ωραίες φοιτητριούλες μου κάνανε παρέα, αλλά όμως χωρίς να γίνει τίποτα. Όταν αρχίσανε οι εξετάσεις του προτού εξαμήνου, μια συμφοιτήτρια μου και καλή μου φίλη, ήρθε σπίτι για να πάρει κάποιες σημειώσεις γιατί αυτή δεν τις είχε.

Στο δωμάτιο που ήτανε ενώ εγώ παράγγελνα πίτσα για να φάμε η Ελίνα (έτσι την έλεγαν) άρχισε να ψαχουλεύει τα πράγματα μου ώσπου βρήκε ένα πρόσφατο περιοδικό με πικάντικες ιστορίες. Όταν εγώ πήγα στο δωμάτιο είδα την Ελίνα να διαβάζει με μεγάλη βουλιμία μια ιστορία για ένα ζευγάρι που τους άρεσε να κάνει έρωτα και με άλλα ζευγάρια.

Εγώ τα έχασα. Το μόνο που μου είπε ήτανε ότι της αρέσανε πάρα πολύ και άρχισε να ερεθίζεται. Αφού ήρθανε οι πίτσες, η Ελίνα τελείωνε και το δεύτερο περιοδικό ενώ ταυτόχρονα άρχιζε να πετάει ένα - ένα ρούχο ώσπου έμεινε μόνο με τα σέξι εσώρουχα της.

Μόλις είδα το τέλειο φιδίσιο σώμα της τα έχασα, ενώ το καυλί μου άρχιζε με μεγάλη ταχύτητα την ανηφόρα. Αμέσως άρχιζα κι εγώ να βγάζω τα ρούχα μου και έμεινα με το μποξεράκι και πήγα και έκατσα κοντά της λέγοντας με την πρόφαση ότι ήθελα να διαβάσω κι εγώ.

Ξαπλώσαμε στον καναπέ και διαβάζαμε σαν τρελοί την ιστορία για μια γυναίκα που ήτανε νυμφομανής ενώ το ένα χέρι μου χάιδευε αργά - αργά και με ηδονικές κινήσεις το απαλό στήθος της Ελίνας.

Συνέχιζα προχωρώντας όλο και πιο πολύ ώσπου πήρα το θάρρος και κατέβασα το περιοδικό και την φίλησα και της είπα:

-    «Καλύτερα να δημιουργήσουμε μια δική μας ερωτική ιστορία…»

Αυτό ήτανε. Αμέσως η Ελίνα έβγαλε το σουτιέν της και εγώ άρχιζα να πιπιλάω τα υπέροχα στρογγυλά στήθια της με μανία. Σιγά - σιγά όμως άρχιζα να προχωράω όλο και πιο κάτω γλύφοντας και φιλώντας αυτό το υπέροχο κορμί.

Με μια κίνηση της έβγαλα το κιλοτάκι. Έμεινα άναυδος μόλις αντίκρισα αυτό το καταπληκτικό μουνάκι που έκρινε μέσα στο δαντελένιο εσώρουχο της . Άρχισα να της το γλύφω ενώ η Ελίνα φώναζε από τους οργασμούς που της έρχονταν, ενώ τα υγρά της να μου έχουν πλημμυρίσει το στόμα.

Αμέσως βγάζω κι εγώ το μποξεράκι και η Ελίνα μου γραπώνει τον πούτσο και άρχισε να μου τον γλύφει μια αργά - αργά και βαθιά και μετά γρήγορα με την γλωσσίτσα της. Είχε ένα απίστευτο βαθύ λαρύγγι.

Μετά την περιποιημένη πίπα που μου πήρε, την ξάπλωσα, μου φόρεσε το προφυλακτικό και ήμουν έτοιμος να διεισδύσω στην υπέροχη υγρή της σπηλιά. Άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγά - σιγά πράγμα που δεν άρεσε στην Ελίνα και γι’ αυτό επιτάχυνα την κίνηση μου.

Μπαινόβγαινα με απίστευτη ταχύτητα ενώ η Ελίνα φώναζε:

-    «Μη σταματάς!!!»

Ούρλιαζε και καταλάβαινα ότι έφτανε σε έναν ακόμα οργασμό. Εκείνη την στιγμή ήμουνα και εγώ σχεδόν έτοιμος να εκραγώ. Επιτάχυνα ακόμα περισσότερο τη διείσδυση και ενώ η Ελίνα έφτανε σε έναν ακόμα οργασμό, εγώ μόλις που πρόλαβα να βγω και να χύσω στο σώμα της Ελίνας το άσπρο σπέρμα μου ενώ αυτή δοκίμαζε την γεύση που είχανε τα σωθικά μου.

Είχαμε τελειώσει ταυτόχρονα. Αμέσως μετά κοιμηθήκαμε σε αγκαλιές και ξυπνώντας καταλάβαμε ότι γράφαμε το μάθημα και ούτε καν ανοίξαμε βιβλίο με αποτέλεσμα την πλήρη αποτυχία.

Τώρα με την Ελίνα δεν χρειάζεται να αγοράσουμε περιοδικά, απλά βάζουμε λίγη φαντασία για τις υπέροχες βραδιές μας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")