Γαμήσια με το σόι του (11ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την ίδια στιγμή στην Αθήνα...

Ο Βαγγέλης χτύπησε το κουδούνι της κουμπάρας του και περίμενε να του ανοίξει. Τον είχε πάρει τηλέφωνο πριν από μια ώρα και του είχε ζητήσει να περάσει από εκεί για να συζητήσουν το θέμα με τη γυναίκα του και το επικείμενο διαζύγιο. Όταν η πόρτα τελικά άνοιξε ο απατημένος σύζυγος έμεινε άναυδος. Η Σόνια στεκόταν μπροστά του ολόγυμνη και χαμογελαστή σαν να μη συνέβαινε τίποτα...

-    «Τι έπαθες κουμπάρε; Δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;», έκανε με νάζι η μελαχρινή καύλα.

Το τεράστιο ματσούκι του Βαγγέλη άρχισε να φουσκώνει και να σχηματίζει ένα γιγάντιο τέντωμα στο υφασμάτινο παντελόνι του. Η Σόνια κοίταξε τον καβάλο του και ένιωσε το μουνί της να γεμίζει μουνόκρεμα. Τέτοιο καυλί δεν είχε φάει ποτέ στη ζωή της και τώρα μπορούσε να δει γιατί η Ρένα ήθελε να αποφύγει το χωρισμό πάση θυσία...

-    «Δεν περνάμε μέσα ρε κουμπάρα μη μας δει κανείς εδώ και έχουμε τρεχάματα...;», είπε λιγωμένα ο Βαγγέλης.

Ο Βαγγέλης είχε καρφώσει τα μάτια του στην πεταχτή κωλάρα της κουμπάρας του που ολόγυμνη περπατούσε μπροστά του οδηγώντας τον από το χέρι στην κρεβατοκάμαρα της. Εκεί ο καυλωμένος ψωλαράς ήρθε αντιμέτωπος με μια δεύτερη έκπληξη. Η φίλη της γυναίκας του, η Έλενα, ήταν επίσης εκεί. Και αυτή τελείως γυμνή και ξαπλωμένη στο υπέρδιπλο κρεβάτι με τα σατέν μαύρα σεντόνια, μαλάκιζε με δύναμη την πρησμένη κλειτορίδα της.

-    «Τι κάνετε εδώ ρε ξεκωλιάρες;», έκανε γεμάτος καύλα ο Βαγγέλης.

Η Σόνια άρχισε να τον γδύνει ενώ η Έλενα είχε γυρίσει τώρα μπρούμυτα και του έδειχνε την μαυρισμένη και τουρλωτή κωλάρα της.

-    «Θέλουμε να σε κάνουμε να ξανασκεφτείς το διαζύγιο κουμπάρε... Και είμαστε διατεθειμένες να κάνουμε οτιδήποτε για να σε πείσουμε...», έκανε όλο πουτανιά η μελαχρινή καύλα.

Η καύλα ήταν αφόρητη πλέον για τον γεροδεμένο ψωλαρά. Το κρεάτινο παλούκι του με έναν ανατριχιαστικό ήχο πετάχτηκε όρθιο σκίζοντας σώβρακο και παντελόνι.

-    «Ννννχχχ... Πουτάνεεες! Θα σας σκίσω στα δυο! Ωωχχχ!"», βόγκηξε όλος καύλα.

Οι δυο γυναίκες είχαν μείνει άφωνες να κοιτάζουν τα 40 εκατοστά πούτσου που κρέμονταν ανάμεσα στα πόδια του Βαγγέλη καθώς τα μουνιά τους συσπώνταν από ηδονή και πλημμύριζαν από λευκή πηχτή μουνόκρεμα.

-    «Ουάου κουμπάρε! Αυτή είναι σαν ψωλή αλόγου...», είπε πνιχτά η Σόνια.

-    «Μμμ... Τώρα καταλαβαίνω γιατί η φίλη μου έχει μουλαρώσει με το διαζύγιο... Τέτοιο καυλί το βρίσκεις πολύ δύσκολα!», έκανε με το στόμα ανοιχτό και η ακόλαστη σγουρομάλλα.

Ο Βαγγέλης αφού έβγαλε όλα τα ρούχα του ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Η Έλενα άρχισε να τον φιλάει παθιασμένα στο στόμα ενώ ταυτόχρονα με το ένα της χέρι μαλάκιζε αργά το τεράστιο πέος του. Η Σόνια με τη σειρά της ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια του και άρχισε να ρουφάει τα μεγάλα σαν αβγά χήνας αρχίδια γλιστρώντας την ίδια στιγμή και ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του.

Η απόλαυση που ένιωθε ο απατημένος σύζυγος ήταν απίστευτη. Ξαφνικά με μια αποφασιστική κίνηση άρπαξε την φίλη της γυναίκας του από τα καπούλια και την έφερε με το ορθάνοιχτο τριχωτό μουνί της πάνω από το γιγάντιο καυλί του. Κοιτάζοντας τον στα μάτια χωρίς καμία υποψία φόβου η σγουρομάλλα πόρνη άρχισε να χώνει πόντο - πόντο το χοντρό πουτσοκέφαλο μέσα της.

-    «Ωωωχχχχχχ... Είναι τεράστιοοοοοο... Αααααααχχχχ! Μου σκίζει την τρυπούλα μου στα δυο... Μμμμ!»», ούρλιαξε η Έλενα καθώς τώρα η μισή πούτσα είχε χωθεί στον κόλπο της τεντώνοντας τον στα όρια της αντοχής του.

-    «Και ακόμα δεν έχεις πάρει ούτε τη μισή...!», έκανε χαιρέκακα η άλλη πουτάνα.

Παράλληλα ρουφούσε ακατάπαυστα τα πηχτά μουνοχύματα που έτρεχαν σαν ρυάκια πάνω στην κατακόκκινη από καύλα φλεβιασμένη ψωλή. Με αργές δυνατές κινήσεις ο Βαγγέλης άρχισε να σπρώχνει το παλούκι του όλο και πιο βαθιά μέσα στα σωθικά της Έλενας μέχρι που το πουτσοκέφαλο του άρχισε να ανοίγει με δύναμη το άνοιγμα της μήτρας της. Η λυσσασμένη καριόλα άρχισε τώρα να σφαδάζει από την ανείπωτη ηδονή που για πρώτη φορά στη ζωή της βίωνε.

Η Σόνια κοίταζε με μάτια γλαρά από επιθυμία την γιγάντια ψωλάρα που φαινόταν καθαρά να κινείται σαν έμβολο μέσα στην κοιλιά της φίλης της και έφερε την έμπειρη γλώσσα της πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα της. Η σγουρομάλλα πόρνη δεν άντεξε άλλο και αφέθηκε ουρλιάζοντας στον πιο δυνατό οργασμό της ζωής της…

-    «Αααααααχχχχχ! Ναιιιιιιιι… χύνωωωωωω! Σας χύνω αγάπες μου! Ωωωωωωχχχχ!», φώναξε καθώς ένα ποτάμι από μουνοχύματα έτρεχε πάνω στο καυλί του γαμιά της καταλήγοντας στο αχόρταγο στόμα της φίλης της.

Ο Βαγγέλης τρελαμένος από καύλα έβγαλε με μια βίαιη κίνηση το σάρκινο κοντάρι του από την κοιλιά της Έλενας και άρχισε να το τρίβει με μανία στο πρόσωπο της κουμπάρας του.

-    «Η σειρά σου καριόλα… Εσένα όμως θα σε σκίσω από πίσω!», έκανε με χαιρεκακία ο ακόλαστος γαμιάς πετώντας από πάνω του το ημιλιπόθυμο σώμα της φίλης της γυναίκας του.

Η Σόνια κοίταξε με τρόμο το κτηνώδες καυλί και υποτακτικά γύρισε την πλάτη της στον Βαγγέλη τουρλώνοντας την τροφαντή της κωλάρα προς το μέρος του. Ο κουμπάρος της σηκώθηκε και γονάτισε πίσω της στο κρεβάτι. Η καυλωμένη μελαχρινή ένιωσε το χοντρό ψωλοκέφαλο να τρίβεται με δύναμη πάνω στην κωλοτρυπίδα της πασαλείβοντας την με τα χύσια της Έλενας. Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, το χοντρό παλούκι άρχισε να χώνεται μέσα της τεντώνοντας τον δακτύλιο του πρωκτού της στα όρια της ρήξης. Ένα δυνατό αίσθημα πόνου ανακατεμένο με ανείπωτη ηδονή την γέμισε από άκρη σε άκρη.

-    «Ωωωωωωωχχχχχ… μωρό μου… μμμμμμμμ! Ετσιιιιι… σκίσε μου τον κώλοοοοοο…. Ααααχχχχ!», ούρλιαξε γεμάτη καύλα η Σόνια καθώς ο καβαλάρης της είχε ήδη χώσει την μισή ψωλή του μέσα της.

Εντωμεταξύ η φίλη της, έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις της, γονάτισε πίσω από τον γυμνασμένο πουτσαρά και άρχισε να γλείφει με μαεστρία την κωλότρυπα του. Ο Βαγγέλης ένιωθε τα αρχίδια του να πρήζονται από τα φλόκια καθώς τώρα είχε καρφώσει ολόκληρη την γιγάντια πούτσα στην ξεσκισμένη κωλάρα της κουμπάρας του που σφάδαζε σαν καμακωμένο ψάρι από καύλα και ηδονή.

Η Έλενα ξαφνικά σηκώθηκε και ερχόμενη στα πλάγια του ζευγαριού που πηδιόταν σε φρενήρη ρυθμό, άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες του ανώμαλου επιβήτορα ενώ ταυτόχρονα έσπρωχνε με δύναμη δυο δάχτυλα στην μουλιασμένη από τα σάλια της κωλοτρυπίδα του…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")