Γαμήσια με το σόι του (10ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Στο σπίτι τις Λέλας η ψωλαρπάχτρα μάνα και ο γαμιάς της κοιτούσαν αποσβολωμένοι την Βιβή που στεκόταν στην πόρτα του σαλονιού. Η καυλωμένη κοκκινομάλλα χωρίς να πει λέξη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της μένοντας στο τέλος μόνο με τις κάλτσες και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

-    «Βλέπω ότι κι εσείς στο σόι σας έχετε μια αδυναμία στις μαύρες βαρβάτες ψωλές...!», έκανε με νόημα η Βιβή.

-    «Καλώς τη συμπεθέρα! Έλα, υπάρχει αρκετός πούτσος και για σένα!», απάντησε με ένα χαμόγελο η Λέλα και άρχισε να σπρώχνει ξανά τον μαυρισμένο κώλο της πάνω στο γιγάντιο μαύρο πέος.

Η ακόλαστη πεθερά χωρίς να χάσει στιγμή γονάτισε ανάμεσα στα πόδια του αράπη και άρχισε να του γλείφει τα μεγάλα κρεμαστά αρχίδια γλιστρώντας παράλληλα δυο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα του. Ο εβένινος γίγαντας άρχισε να βογκάει από την ηδονή και αύξησε το ρυθμό του γαμησιού του. Καταλαβαίνοντας ότι ο οργασμός της ήταν κοντά, η ακόρεστη για σεξ μητέρα, σήκωσε τα πόδια της όσο ψηλότερα μπορούσε δεχόμενη όλο το μήκος του μαύρου παλουκιού που τώρα χτυπούσε με ορμή την είσοδο της μήτρας της ενώ οι μεγάλες μπάλες πάφλαζαν πάνω στα γυμνασμένα κωλομέρια της.

-    «Ωωωωωωχχχχχχχ... Ναι! Ααααααχχχχχ... Θα χύσωωωωωωωω! Σκίσε με, με την τεράστια μαύρη ψωλάρα σου... Ωωωωωωωωχχχχχχ! Σε νιώθω ως τη μήτρα καυλιάρη μου... Ναιιιιι!», φώναξε όλο καύλα η μελαχρινή ψωλού.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο Τζαμάλ έσπρωξε ακόμα περισσότερο το πέος του μέχρι που το χοντρό του πουτσοκέφαλο άρχισε να ανοίγει την μήτρα της Λέλας και να χώνεται μέσα της... Η ηδονή ήταν πολύ μεγάλη για να την αντέξει η αχόρταγη μητέρα. Με μια δυνατή κραυγή άρχισε να χύνει κύματα από μουνόκρεμα καθώς τα σωθικά της συσπώνταν από τους αλλεπάλληλους οργασμούς. Αρκετή ώρα μετά η Λέλα μπόρεσε να συνέλθει αρκετά για να καταλάβει τι γίνεται γύρω της. Γυρνώντας το κεφάλι της είδε τη συμπεθέρα της γονατιστή πάνω στην παχιά μοκέτα του σαλονιού να τρομπάρει με μαεστρία με τα δυο της χέρια τον γιγάντιο πούτσο του μαύρου άντρα ρουφώντας ταυτόχρονα τα μαύρα γυαλιστερά αρχίδια του που κρέμονταν βαριά μέσα στην τεράστια σακούλα τους.

-    «Βλέπω ότι δεν χάνεις ώρα Βιβή...», έκανε με πουτανιά η φρεσκογαμημένη πόρνη.

-    «Μμμμ... Σλουρπ! Με τέτοια ψωλή είναι να χάνεις ώρα συμπεθέρα;», απάντησε η καυλιάρα κοκκινομάλλα χωρίς να βγάλει τα αρχίδια του Τζαμάλ από το στόμα της.

Ο εβένινος επιβήτορας την έπιασε από τη μέση και την σήκωσε ψηλά πάνω από την όρθια ψωλάρα του. Η Λέλα γλίστρησε ανάμεσα στα πόδια του γίγαντα και οδήγησε το χοντρό πουτσοκέφαλο στο άνοιγμα του ξεχειλωμένου μουνιού της Βιβής που με τα μάτια κλειστά και τη γλώσσα να κρέμεται έξω από το στόμα της από τις καύλες περίμενε την πολυπόθητη διείσδυση. «Νομίζεις ότι θα τον φας από μπροστά καριόλα αλλά θα σου δείξω εγώ...», σκέφτηκε η ραδιούργα μάνα και με μια αποφασιστική κίνηση έχωσε το μισό καυλί του αράπη στον άσπρο τροφαντό κώλο της συμπεθέρας της.

-    «Αααααααχχχχχχ! Μηηηηη! Οχιιιιιιι! Όχι στον κώλοοοοοοοο... Πονάωωωωω!», ούρλιαξε η παλουκωμένη πενηντάρα.

Αλλά ήταν αργά... Ο καυλωμένος μαύρος γίγαντας ήταν εκτός ελέγχου και έσκιζε την αχόρταγη σούφρα της με ζωώδη μανία και ορμή.

-    «Έλα συμπεθέρα... Πως κάνεις έτσι πια; Λες και δεν έχεις ξαναφάει καυλί από πίσω!», έκανε με χαιρεκακία η Λέλα.

-    «Ααααρρργκ! Τζαμάλ σκίζει άσπρες πουτάνες από όλες τις τρύπες... Χνννν…», μούγκρισε γεμάτος πάθος και καύλα ο αράπης.

Ταυτόχρονα έχωνε το κτηνώδες πέος του μέχρι τη ρίζα στην ξεσκισμένη κωλάρα της Βιβής που τώρα άρχισε κι αυτή να φωνάζει, όχι από πόνο αλλά από ηδονή...

-    «Ωωωχχχχχ... Τι μεγάλο και σκληρό που είναι! Με σκίζει στα δυοοοο... Αααχχχχ... Θα μου βγει από τον λαιμόοοοο! Γουστάρωωωωωωω... Αααααααα!», φώναξε γουρλώνοντας τα μάτια η ξεκωλιάρα πεθερά.

Το σώμα της συσπώνταν βίαια από τους σπασμούς του οργασμού της. Ο μυώδης πουτσαράς έβγαλε με μια κίνηση το τεράστιο σαλάμι του από τον σκισμένο πάτο της Βιβής και έβαλε τις δυο γυναίκες να γονατίσουν μπροστά του. Οι δυο αχόρταγες ψωλούδες έπιασαν με τα χέρια τους το εβένινο τοτέμ του αράπη και το τρομπάριζαν γρήγορα βάζοντας εναλλάξ τις γλώσσες τους μέσα στη βαθιά χυσότρυπα που έσταζε προσπερματικά υγρά. Ξαφνικά με μια άγρια κραυγή ο Τζαμάλ άρχισε να χύνει έναν χείμαρρο σπέρματος στα στόματα τους και αυτές το κατάπιναν με ικανοποίηση γεμίζοντας τα στομάχια του με την πηχτή άσπρη κρέμα.

-    «Μμμμ... Ξέρεις να διαλέγεις ψωλές Λελάκι!», έκανε ναζιάρικα η Βιβή.

-    «Κι εσύ ξέρεις να τις τρως καλά συμπεθέρα…!», απάντησε η Λέλα και την φίλησε με πάθος στο στόμα...

-    «Τζαμάλ γάμησε καλά σήμερα... Άσπρες πουτάνες όταν θέλουν μεγάλο μαύρο πούτσο τηλεφωνήσουν Τζαμάλ! Εντάξει;», έκανε ο αράπης και άρχισε να ντύνεται βιαστικά.

-    «Ω… ναι!», έκαναν ταυτόχρονα οι δυο τσούλες και ξάπλωσαν αγκαλιασμένες στη μοκέτα του σαλονιού...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")