Η καυλιάρα γραμματέας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν αργά το απόγευμα και ήμασταν εγώ και η γραμματέας μου ακόμα στο γραφείο. Είχαμε καθίσει να τελειώσουμε κάποιες δουλειές οι υπόλοιποι είχαν φύγει από τις έξι. Κάποια στιγμή έρχεται μέσα να μου φέρει κάποιους φακέλους.

Την κοίταξα και μα κοίταξε κάπως.  Φορούσε κοντή φουστίτσα μαύρη με λεπτές μαύρες κάλτσες (που είχα δει από το πρωί) και φαινόταν οι υπέροχες μπουτάρες της… δυο μέτρα. Φορούσε ένα πουκάμισο με αρκετά κουμπιά ανοιχτά όπου πρόβαλαν τα υπέροχα βυζιά της μια και δεν φορούσε σουτιέν, με λίγα λόγια είκοσι πέντε χρόνων μουνάρα.

 

Όταν με πλησίασε για το φάκελο την τράβηξα πάνω μου και άρχισα να την φιλάω. Δεν κώλωσε καθόλου και χωρίς κουβέντα έκανε το ίδιο. Μετά από μερικά γλωσσόφιλα την έβαλα επάνω στο γραφείο, της πέταξα τα βυζιά της έξω και άρχισα να τα γλύφω.

Οι ρώγες σηκώθηκαν και σκλήρυναν αμέσως. Άρχισα σιγά - σιγά να κατεβαίνω ανοίγοντας τις ποδάρες της ώσπου έφτασα στο μουνάκι της. Όσο το δάγκωνα μούγκριζε από καύλα. Τράβηξα το στρινγκάκι της στην άκρη και αντίκρισα το καλοξυρισμένο τις μουνάκι πλημυρισμένο.

Άρχισα να το γλύφω σαν μανιακός γλιστρώντας ταυτόχρονα δυο δάχτυλα μέσα της. Φώναζε σαν λυσσασμένη ώσπου με σπασμούς έχυσε δύο φορές στο στόμα μου. Έσκυψε αμέσως και πήρε το πούτσο μου στο στόμα και με τρέλανε!

Δεν άντεξα για πολύ και έχυσα στο στόμα της. Τεντωμένος όπως ήταν της τον έχωσα με δύναμη στη μουνάρα της που ήταν και πάλι υγρή. Την γαμούσα πάνω στο γραφείο μου και κόντευαν όλα να διαλυθούν…

Όσο την έβλεπα να καυλώνει και να φωνάζει, τόσο πιο δυνατά την ξέσκιζα. Εκεί που ήταν έτοιμη να χύσει τον έβγαλα και άρχισα να τις γλύφω την πίσω στενή της τρύπα και ταυτόχρονα είχα βάλει τρία δάχτυλα στη μουνάρα της.

Βογκούσε από ηδονή και σιγά - σιγά άρχισα να σπρώχνω το κεφάλι του πούτσου μου στην πίσω τρύπα της που ήταν θεόστενη. Δεν ήθελε μου έλεγα αλλά δεν την είδα να αντιδράει και πολύ… γι’ αυτό συνέχισα μέχρι που χάθηκε όλος μέσα της.

Ένα «Αχ!» βαθύ κι αυτό ήταν όλο… άρχισα να την ξεσκίζω κι αυτή να παίζει σαν τρελή την κλειτορίδα της. Μόνο που την έβλεπα πόσο το γούσταρε τελικά, τόσο τον έχωνα με δύναμη.

Δεν άργησε πολύ κι άρχισε να ανεβοκατεβάζει τη λεκάνη της και να φωνάζει:

-    «Χύνω… χύνω γαμιά μου!!!»

Δεν άντεξα ούτε εγώ και πλημμύρισα την κωλάρα της με τα χύσια μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καύλα. Σας τα περιγράφω και έχω σηκωθεί.

Δεν έγινε τίποτα εδώ και έξι ημέρες αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι το αφεντικό της, έχει σχέση και δεν ξέρω αν τελικά ξαναγίνει ποτέ…

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")