Η γυναίκα μου η ψωλού (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχε γίνει πολύ πρόθυμη και υπάκουη. Μια φορά είμαστε με το φίλο μας τον Ηλία. Πίναμε καφέ και μιλούσαμε περί ερωτικών γούστων. Η Μιμή καθόταν ανάμεσά μας και αρχίσαμε να την χαϊδεύουμε στην πλάτη και σιγά - σιγά να κατεβαίνουμε.

Η σύζυγός μου ανακάθισε και τούρλωσε τα οπίσθιά της ώστε να μπορούμε να χαϊδεύουμε τα κωλομάγουλα της.  Φύγαμε και πηγαίνοντας προς το αμάξι, της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και μέχρι να φτάσουμε στο αμάξι παίζαμε με τα βυζιά της.
Στο αμάξι κάθισε πίσω και της είπαμε να κάτσει με τα γόνατα στο κάθισμα και να κοιτάει προς το πίσω τζάμι. Της βάζαμε χέρι στην κωλάρα κι αυτή το απολάμβανε.  Μου τηλεφώνησαν όμως πως έπρεπε να πάω στο γραφείο -ήταν απόγευμα- για κάτι έκτακτο.

Γυρίσαμε για να πάρω το αμάξι μου. Ο Ηλίας θα την πήγαινε κοντά στην περιοχή που μένουμε. Σταμάτησα να πάρω τσιγάρα και κατευθυνόμενος προς την δουλειά μου είδα το αμάξι του Ηλία σταματημένο και διέκρινα τα μαλλιά της συζύγου μου να μισοφαίνονται. Της τηλεφωνώ.

-    «Τι κάνετε;»

-    «Ο Ηλίας είναι καυλωμένος και μου ζήτησε να του κάνω μια πίπα για να χαλαρώσει…»

-    «Συνέχισε να του κάνεις τσιμπούκι και δώστον μου στο τηλέφωνο…»

Πιάνει το τηλέφωνο ο φίλος και του λέω να μην τελειώσει αλλά να πάνε στο ξενοδοχείο που είχαμε προγραμματίσει αρχικά. Ο Φίλος είπε να περιμένουμε μήπως και ξεμπερδέψω γρήγορα, ενώ έλεγε στη Μιμή να κουνάει τον κώλο της.

Τον ρώτησα τι της κάνει και μου είπε πως έχει τα δάκτυλα του μέσα στις τρυπούλες της. Του είπα να πάνε γιατί κι εγώ στη θέση τους θα "σπαζόμουν" σε τυχόν αναμονή.  

Φτάνοντας στο γραφείο και καθώς ενημερωνόμουν για την αργοπορία του προέδρου, χτυπάει το τηλέφωνό μου, ήταν ο Ηλίας.

-    «Έχω τη γυναίκα σου την πουτάνα στα τέσσερα και την πηδάω φίλε! Και είπα μια που δεν είσαι να σου τηλεφωνήσω... Πες γεια στον άντρα σου!»

-    «Γεια σου Τάκη!», ακούω την Μιμή να λέει μεταξύ αναστεναγμών.

-    «Δεν είναι καλή πουτάνα ακόμη γιατί δεν κοιτάει μόνο τις πούτσες αλλά κοιτάει αν της αρέσουν και οι ιδιοκτήτες τους…», λέω.

-    «Α, θα την τιμωρήσω γι’ αυτό!», λέει ο φίλος.

Από την κραυγή της Μιμής κατάλαβα πως της τον έχωσε στην κωλοτρυπίδα.

-    «Θα γίνεις καλή γαμιόλα;», της λέει.

-    «Όχι, όχι, όχι!», την άκουγα να λέει.

Η απάντηση του φίλου ήταν ο θόρυβος που άκουγα από τα χαστούκια που έδινε στα οπίσθια της συζύγου μου.

Το βράδυ στο σπίτι μου είπε η Μιμή ότι είμαστε κακοί γιατί της κοκκίνισε τα κωλομέρια, αλλά της άρεσε και πως την έβαλε να του παίξει μαλακία γρήγορα και έχυσε μέσα στο στόμα της, αν και δεν τα καταπίνει…

Απάντηση στον enas:
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου στην ιστορία που έγραψα: «Η γυναίκα μου η ψωλού».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")