Γαμήσια μετά το σχόλασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε «Τ» (ας πούμε). Δεν ανήκω στους μάγκες του σχολείου, αλλά είμαι όμορφος (1.81, καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, γυμνασμένος). Πάω στη Γ' Λυκείου (είχα μείνει και μια φορά) και θα σας πω τι έγινε μια φορά μετά το σχόλασμα. Κατ' αρχάς, όλα άρχισαν την ώρα των Κειμένων.

Για τον χαβαλέ άρχισα με μια μουνάρα συμμαθήτρια μου την «Α» να ανταλλάσσουμε -και καλά- ραβασάκια. Η «Α» ήταν 1.65 περίπου, είχε τεράστια βυζιά, μαύρα μαλλιά και όλοι  ήθελαν να γαμήσουν. Εγώ, όμως είχα οικειότητα μαζί της, διότι ήταν οικογενειακή φίλη.

 

Να μην τα πολυλογώ, γράφαμε πολλές μαλακίες στα ραβασάκια (κι εγώ είχα ρίξει πολλές μαλακίες για την πάρτη της).

«Σε θέλω!» της έγραφα.

«Κι εγώ…»

«Θέλω να γλύψω τις βυζάρες σου!»

«Κι εγώ τα πόδια σου και λίγο πιο πάνω…»

«Θέλω να σε πάρω στις τουαλέτες, αλλά δεν έχω προφυλακτικά…» (ωραία ατάκα!
Εε;)

«Έλα σπίτι μου μετά και πάρε προφυλακτικά από το περίπτερο…»

Για τον χαβαλέ το επικυρώσαμε κιόλας με υπογραφές πως θα κάνουμε ότι γράφαμε.

Συνεχίζοντας το παιχνίδι στη διαδρομή για το σπίτι της χουφτωνόμασταν. Φτάσαμε σπίτι της, όπου από κάτω την περίμενε η κολλητή της «Δ» 1.70, ξανθιά, ωραίο στητό στήθος, αλλά όχι όπως της «Α». Ήθελε να της δώσει κάτι cd. Γενικά η «Δ» ήταν πολύ απελευθερωμένη και υποψιαζόμουν πως με την «Α» είχαν κάνει και λεσβιακά.

Μετά τα: «Τι κάνεις;» κτλ., ανεβήκαμε στο σπίτι της «Α» (οι γονείς της έλειπαν στο χωριό, γιατί ήταν άρρωστη η γιαγιά της «Α»). Αφού ήπιαμε μερικές μπίρες είπαμε στη «Δ» για τη φάση με τα ραβασάκια.

-    «Γαμάτο! Και τι τώρα θα γαμηθείτε;»

-    «Όχι ρε!», της απαντά η «Α». «Αυτά είναι για τον χαβαλέ…»

-    «Ο χαβαλές, χαβαλές και το γαμήσι, γαμήσι!», λέει η «Δ».

-    «Μπα…» λέω εγώ.

Ξαφνικά η «Δ» σηκώνεται και δίνει ένα γλωσσόφιλο στην «Α». Άρχισαν να χαϊδεύονται. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, πως να αντιδράσω. Τότε η «Α» μου λύνει τα χέρια (και το παντελόνι), με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Εσύ είσαι το επίτιμο πρόσωπο σήμερα. Εξάλλου έχω βάλει και υπογραφή…», λέει η «Α».

Η «Α» τότε βγάζει την μπλούζα της και δείχνει τα τεράστια βυζιά της (σαν πεπόνια) και τις καυλωτικές της ρώγες. Με το που άγγιξε τον πούτσο μου στις βυζάρες της έχυσα.

-    «Ώστε τόσο πολύ σου αρέσω;»

-    «Τόσο κι άλλο τόσο!»

-    «Τότε θα σου δώσω αυτό που ζητάς!»

Κι αρχίζει και μου κάνει ισπανικό με μια μανία, που δεν είχα ξαναδεί. Η «Δ» εντωμεταξύ καθόταν στον καναπέ κι έχωνε δάχτυλο, ενώ έπιανε τις ρώγες της (πάνω από την μπλούζα).

Η «Α» το είχε γυρίσει σε πίπα! Μου χάιδευε τις αρχιδόμπαλες, ενώ μου έγλυφε το κεφαλάκι. Η «Δ» τότε πλησιάζει, έχοντας ήδη βγάλει τη μπλούζα της (ένα από αυτά τα t-shirt με συγκροτήματα πάνω που κάνει τις γκόμενες να φαίνονται καρασέξι, άμα αυτό σας βοηθάει στο να φανταστείτε την εικόνα).

Τραβά την «Α» και την φιλάει παθιασμένα στο στόμα. Αυτές οι δύο κυλιούνται στο πάτωμα (γυμνές πλέον) κι αφού βγάζω κι εγώ ότι μου είχε μείνει από ρούχα κι αναστολές, χώνω το καυλί μου στο μουνί της «Δ» που ήταν πάνω από την «Α». Της το χώνω ακαριαία και αυτή βγάζει μια κραυγή πόνου κι ηδονής.

Συνεχίζαμε με την «Δ» να παίρνει με το στόμα την «Α» και εμένα να παίρνω από πίσω πλέον την «Δ». Η «Δ» πλέον δεν μπορούσε να συνεχίσει το γλυφομούνι, αφού εγώ την έπαιρνα από πίσω με μανία. Η «Α» σηκώθηκε ήρθα κοντά και άρχισα να με γλύφει από τον κώλο μέχρι τα αφτιά. Όταν είδα ότι είχε μείνει χωρίς ικανοποίηση άφησα την «Δ».

Πήρα την «Α» την ξάπλωσα στο πάτωμα κι της έγλυψα το μουνί και τα βυζιά (η «Δ» ήταν ανάσκελα και μου έγλυφε τα αρχίδια).

-    «Αχχ, ναι! Κι άλλο…», έλεγε η «Α».

-    «Τι αρχίδια είναι αυτά;», έλεγε η «Δ».

Έχυσα ξανά, πάνω στο στήθος της «Α»! (δεν φορούσα προφυλακτικό, αφού και οι δύο έπαιρναν αντισυλληπτικά). Τότε άρχισα να παίρνω και τις δυο από μπρος κι από πίσω εναλλάξ! Τότε έχυσε η «Δ», καθώς την έπαιρνα από πίσω…

-    «Ξέρεις τι στάση δεν έχω κάνει;», λέει η «Α» στη «Δ».

-    «Τι;»

-    «69»

Να μην τα πολυλογώ αρχίζουν να κάνουν ένα 69, ενώ εγώ στη θέα της ανοιχτής κωλοτρυπίδας της «Δ», που ήταν από πάνω πάω και της το ξαναχώνω. Κι οι δύο ουρλιάζανε από ηδονή μετά από δέκα λεπτά κι αφού τις είχα πάρει από όλες τις πλευρές, έχυσα ξανά πάνω στα μεγάλα βυζιά τους.

Εκεί τέλειωσα. Αυτές αφού είχαν ακόμη δυνάμεις συνέχισαν τα λεσβιακά με την βοήθεια διαφόρων εργαλείων που είχε η «Α» σπίτι της, ενώ εγώ στον καναπέ τις έβλεπα κι αυνανιζόμουν.

Όταν ήταν να χύσω τις φώναξα και τις έχυσα στα μούτρα. Η «Δ» σαν καλό πουτανάκι τα κατάπιε, η «Α» όχι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")